БЗНС зове симпатизантите си да гласуват за Герджиков

Той е човек на ценностите и просвещението, отбелязват те
Обновена: 18 ное 2021 11:20 | 18 ное 2021 11:18, Камелия Цветанова
148
БЗНС зове симпатизантите си да гласуват за Герджиков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БЗНС призова симпатизантите си да гласуват за Анастас Герджиков на балотажа за президент в неделя.

"Преди повече от месец БЗНС подкрепи независимите кандидати за президент и вицепрезидент Анастас Герджиков и Невяна Митева. Днес най-големият ни враг е политическата апатия към случващото се в държавата ни. Изправени
сме пред кризи, които умишлено бяха режисирани и разиграни от властовите амбиции на ретроградни управленски кръгове. Виждаме как левите сили, в основата на които са бившите комунисти, успяват чрез нова стратегия да се завърнат в управлението и да завладеят държавата", посочват от партията.

"Българското общество вече все по-добре осъзнава, че е на път да се превърне в жертва на политическия радикализъм и на алчността на кандидата на БСП - одобрения и от Кремъл, Румен Радев. Неговата битка е компроматната война и грубата пропаганда. С тях той раздели нацията, отблъсна активните хора от политиката и срина доверието в институциите.

В неделя, 21 ноември сме изправни пред избора – кой би бил по-добър президент на  България. Действащият Радев, който се стреми да обсеби цялата власт и предаде дори партията, която го е издигнала, или Анастас Герджиков, който ще се опита да обедини нацията и да охлади разрушителните страсти на противопоставянето", се отбелязва в съобщението на БЗНС.

Според земеделците на България е нужен държавен глава, който да внесе мир в отношенията и народовластие в президентската институция.

"Нужно ни е просвещение, а не война, съзидателност, а не разрушение, справедливост, а не реваншизъм.БЗНС призовава всички български граждани да излезем и да защитим социалния мир, демокрацията и европейския път на България. Гласувайте за проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева", зоват те.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука има двама турци,които тровят сайта.Ейййй,тия са като ромите-за толкова години тук и не можаха да се интегрират.
38
18
 
7
 
! Отговори
ЩЕ СЕ БИЕМ... преди 2 години
ЩОМ ЩЕ ИМА НОВ.."ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС" И РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!...НЯМА ДА ТЪРПИМ РАДЕВАТА ДИКТАТУРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И баба Анастасия май доста е изгладняла,щом се е хванала на това хоро или деменцията яко я гони и си мисли,че сме още 90-та година.
36
6
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ЩОМ УБИЙЦИТЕ НА ДС/БКП С РАДЕВ И КАЦАРОВ СА НА ПОЧИТ.....ЩЕ СЕ БИЕМ!ПРЕДСТОИ , ГРАЖДАНСКИ КОНФЛИКТ !
35
3
 
18
 
! Отговори
До 42 преди 2 години
Къш в Турци
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е помолил приятеля си Ердоган за помощ и подкрепа.Предателят е готов на всичко,за да спечели неговото магаре.Само че,народа не прощава на предателите си и затова неговия кандидат отново ще бъде отсвирен.
33
4
 
20
 
! Отговори
ъхъъъ преди 2 години
Агитацията за Герджиков в Турция е вече на лице и върви с пълна пара.В мрежите циркулират плакати на Турски с лицата на кандидатите на ГЕРБ ... мислете
32
2
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Какви турци бе?Тия са пътурнаци..нито турци нито българи нито никакви!Синганайски им работа!На тия в Турция им викат презрително гяypu!
31
0
 
18
 
! Отговори
преди 2 години
БЗНС смешни сте
30
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберасти,турци и земеделци се нахъсват срещу най-добрия български президент,защото им бръкна в здравето.Извади им кирливите ризи и не могат да го преживеят.Не разбраха,че колкото повече беснеят срещу Радев,толкова повече гласове получава.
29
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как да гласуваме за турския президент. ДПС така яко са застанали зад него, че направо ще му излезнат през гърлото
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той Атанас Гержиков голяма подкрепа ще има от толкоз симпатизанти!Само се излагат като кифладжия без кифли!Хаха!
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аа, не. За масонаджии не гласуваме.
26
0
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Тошо__Я пак прочетете Българската история !!!___Давам Ви и сламка - Александър Цанков .
25
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
хващаите мотиките и с политика не се занимаваите
24
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пoлитичecкият интeрec e нa Борисов дa oцeлee нa вcякa цeнa, зaщoтo инaчe дeмoкрaтичнoтo възмeздиe зa дeяниятa му щe бъдe нeизбeжнo и нямa дa ce изрaзи caмo в мoрaлни oцeнки, a и в cъдeбни прeцeнки. Той извърши национално предателство спрямо България! Геополитическият интерес е на Ердоган. Герджиков тук не означава нищо. Пешчица, жалка марионетчица в една *** игра срещу демократична и европейска България!Коментар на проф. Николай Слатински
23
2
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Ти,който си си нацвъкал 24 плюсчета,защо не отидеш на психиатър?Имаш вопиюща нужда.
22
17
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Кандидатите са много добри, но си мисля че настоящият се поумори, нова енергия и нов подход биха успокоили обществото !България не се е упавлявала досега от Професор !
21
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зоват да се гласува за намесата на Турция в българската държава. Срам и позор за земеделците!
20
25
 
2
 
! Отговори
Турците преди 2 години
нямат нужда от агитация за да подкрепят Другото на Радев. Когато си бил преследван от държавна сигурност, когато си бил принуждаван да сменяш име, дом родина от ченетата застанали за Радев, когато президента който си подкрепил и направил президент, за да работи за теб те пита "коя е твоята родина" след като ченгетата зад него са те превърнали в бездомник, нямаш нужда от напомняне, нямаш нужда от агитация.