Рашков: Турция се меси във вътрешните работи на България

Той показа репортажи, в които се отправят призиви за гласуване на президентския вот
18 ное 2021 16:12,
143
Рашков: Турция се меси във вътрешните работи на България
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков обвини турските власти в намеса във вътрешните работи на страната ни.

Вътрешният министър показа репортажи по турски медии, в които се отправят призиви за гласуване на изборите за държавен глава на България.

Още по темата
"Някои факти във връзка с поведението на представителни органи на нашата съседка Турция може да се тълкуват като намеса във вътрешните работи на България. Турска телевизия излъчваше рекламен клип, в който се казва, че "тези избори са изключително важни и за Турция, както и, че има турчин – кандидат за президент на България", коментира Бойко Рашков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
4
 
! Отговори
Русенец преди 2 години
Има една българска приказка - не е виновен този, който е изял зелника, а този който му го е дал. Няма да забравя как всички в един глас - ИТН, ДБ и мутрите на Мая пееха, че трябва да се разреши на ВСЕКИ БЪЛГАРИН на гласува, независимо дали е в Англия, Турция, Белгия, Германия, САЩ. Мика Зайкова запалено защитаваше тази тези. Ето го сега и резултата. Нека Бойко Рашков да поиска имунитета на всички, които гласуваха тези промени в изборния кодекс. Сами си свалихме гащите и се одупихме. Няма виновни
108
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименне ни плаши с война бре ***,султано ви няма да ни назначава Президент, и ако има война познай до три пъти от къде ще започне...няма да познаеш...доган и пеевски ще избягат с ограбеното от братята ни българските труци които ограбвате и манипулирате,ама те вече не ви се връзват...манипулацията двойно гражданство ви дава лъжливи надежди...е ще се наложи да го премахнем...дпс няма да са фактор...ако опитат да ни рекетират...излизаме и жална ви майка...Бог да пази България!
107
2
 
2
 
! Отговори
чалгар преди 2 години
гербаджии правете като вятъра хахаха, яд ли ви е, нека, отпадъци долни сте в душичките страхливи.
106
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестните партии гласуваха за неограничен брой секции в чужбина. Как е бат Славчо, Мая Костинбродска и Христо? Зле им се отрази броя на секциите от чужбина! Не ги бъснат за нищо!
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков и Радев ще запалят междуетническа война!!! То бива злоба и мерак за власт, но...ще ни затрият за този втори мандат!
104
1
 
4
 
! Отговори
Спидов преди 2 години
Този път Рашков рече да пръдне но се наака !Прекалява вече , с Турция се съобразяват великите сили . а той се само забравил .Ще плаща някой за тази негова глупост , но дано се размине .Рашков е забравил скорошната история ,че именно неговата партия бкп прогони нашите сънародници .
103
0
 
2
 
! Отговори
Здрасти преди 2 години
България не се намесва в вътрешните работи на Македония
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция се меси във вътрешните работи на БГ, защото лидерите на ИТН, ДБ и ИБГНИ обзети от лакомия за гласове от чужбина (най-вече ИТН) позволиха на агите да разкрият неограничен брой ИС в Турция и Ердоган се възползва от това. Стотина хиляди гласове направиха ДПС трета парламентарна сила, а сега за изборите на президент пак Карадайъ ще държи в ръцете си стохилядна помощ за Герджика! Защо бре, Слави, Ристо и Мая продадохте БГ? Та гласовете на общия ваш електорат няма да стигнат тези на ***!
101
0
 
3
 
! Отговори
Отец ТАРАПОНТИ преди 2 години
А Америка НЕ
100
1
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
И за това ние в България вземаме малки пенсии,живял и работил в Турция,идва с двойно гражданство в България взема по голяма пенсия от мен,работил в България 42години.спрете им тия пенсии,то децата им и внуци не знаят български език някой ден ще вземат и по големи пенсия от нашите деца и внуци.*** народ сме.няма такава държава в света.
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професор в тога и с фес. Банкянски финес
98
3
 
12
 
! Отговори
българин преди 2 години
И как няма да се меси? Нали Банкянското гове .. бивше борче ходи Лично при Ефенди Ердоган?!-:))) Да му удари едно рамо,пак да е ВЪВ властта?! Но не му се получи! ГЕРБ така или иначе падна за 2 път! И ще пада и за в бъдеще!-:))) Браво на Рашков! Такъв министър ни е нужен!-:)) Пич е! Мразят го само Герберите!
97
1
 
3
 
! Отговори
Е,бравос преди 2 години
Ако в миналото държавата ни беше решила някой емигрант да не гласува, сега нито Петков щеше да е кандидат за премиер, нито партията му щеше да е първа. А гласуващите в Турция имат българско поданство още преди Кирил да се роди. Видяхме как стана "само българин" в последния момент. Дори Конституционния съд взе решение, затова нека замълчим.Демокрацията дава права,ограниченията - фашизъм.
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелените чорапи вън
95
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Е,бравосКирил Петков не е дошъл да агитира за Канада, а беше поканен като лице завършило за магистър в Харвардския университет и с опит в БГ да стане министър на икономиката на БГ. Карадайъ отиде като лидер на протурска етническа партия в Турция там заяви, че тя е негова родина и Турция го подкрепи като кандидат президент с почти 100 000 гласа на деца и внуци на отколешни изселници. Турция би ли позволила на хора с турски произход, живеещи в БГ, да се бъркат в нейните избори?
94
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турското правителство спокойно може да отговори така. Г-н Рашков, ПРЕДИ 32 ГОДИНИ ВАШАТА ПАРТИЯ БКП СЕ НАМЕСИ В ТУРСКАТА ПОЛИТИКА,СЛЕД КАТО ИЗГОНИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В ЧУЖДА СТРАНА, КОЯТО ГИ ПРИЕ,НАСТАНИ И ОСИГУРИ НОРМАЛЕН ЖИВОТ НА ТЯХ,ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ."
93
6
 
7
 
! Отговори
Е,бравос преди 2 години
И каква е разликата между агитацията на Кирил Петков да се гласува за Радев и това че в Турция агитират на турски? Ако господина е бил с турско поданство,а не с канадско, щеше ли Рашков да прави тези изявления?
92
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички пропускате главното!!!А това е див. -вотията на бая ви Тошо и изгонването през 80те години на бълг .турци.Ако това тогава се не беше случило сега нямаше дори да ги има Местан,Доган...дори и самото ДПС.
91
9
 
7
 
! Отговори
Двоен аршин преди 2 години
Радев беше избран от ДПС на предните избори. Той беше турския кандидат. Сега вече не е, нали?
90
6
 
11
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Рашков е абсолютна катастрофа! Ще ни вкара в такъв дипломатически скандал,че свят ще ни се завие.Да не забравя, че е вътрешен министър и охраната на границата е негова грижа.Оттам точно ще дойдат "зимните лястовички" - емигрантите,като отговор на Турция. Този глу.пак отдавна трябваше да бъде уволнен.Днес коментира успешното (???)провеждане на избори.Ако 35% участие е успех, здраве му кажете! Намали алкохола,друже...