Радев отнесе Герджиков на балотажа и в чужбина

Разликата е над 2 пъти в полза на настоящия президент
22 ное 2021 07:00, Александър Попов
130
Радев отнесе Герджиков на балотажа и в чужбина
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Румен Радев и Илияна Йотова печелят президентските избори и при вота в чужбина, показват данните на ЦИК при 96,8% обработени протоколи към 6:00 часа тази сутрин.

За настоящия президент са гласували 66,66% от пусналите бюлетина.

За двойката Анастас Герджиков и Невяна Митева са гласували 31,6%.

Не са подкрепили никого 1,73% от отишлите до урните.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 27 "Анастас Герджиков е първи само в област Кърджали и има по-високи резултати в Разград и Търговище. Стига с песента, че ДПС покрепя Радев." НАмираш се в статия коментираща вота от чужбина.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1 "Това е възможно само ако от ДПС масово са глсували за Радев."__СТАТИСТИКАТА НА ЕКСИТПОЛОВЕТЕ ПОКАЗВА ЧЕ СЪОТНОШЕНИЕТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ДПС ЗА РАДЕВ/ГЕРДЖИКОВ Е ОКОЛО 27% / 66%. ТАКА ЧЕ НЕ МИ Е ЯСНО КАКВО ТОЧНО ТВЪРДИТЕ!!!
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1Анастас Герджиков е първи само в област Кърджали и има по-високи резултати в Разград и Търговище. Стига с песента, че ДПС покрепя Радев.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 1Човек трябва да е тотално без мозък за да ръси пособнипростотии ! От чужбина не е Турция а от целия свят дето има изборни секции. А в Турция са гласували за Геджиков. Виж изборните резултати ако можеш изобщо да четеш. Между другото можеш да си сложиш край на жалкия живот от мъка по загубата
21
13
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
Това е възможно само ако от ДПС масово са глсували за Радев. Лъсна и активното мероприятие на ДС, с измисления разрив между Радев и ДПС. ДПС подкрепи Радев, а шаранчетата пак бяха жестоко изпързаляни.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
който с ДПС се е хванал се е набутал. И както тая сутрин един коментатор каза, да наречеш няго в Бг про руски и анти турски настроен, по скоро му правиш реклама отколкото му вредиш, в софия може някой да се изживява като атлантик но по селца и паланки хората са про руски настроени и за това вина си имат точно атлантиците.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бай БаяниА досега какво беше 10 год. - борихме корупцията, правихме реформи всякакви - правосъдие, здравеопазване, енергетика, разхождахме се с джипката по магистрали и паланки, строяхме всичко и навсякъде и дори се даваха пари за бъдещи строежи, младете пак си бягаха навън, заплатите и стандарта с 30% по-нисък от Руъмея вече, пандемията е преборихме миналата година, строим газопровод за кеф на Русия.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 19 Анонимендоста рано си се надрусал от мъка по загубата на изборите другарю ГерберВаксарски ! Или си си такъв след ваксината ?
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 11 СинаТи направо разби живота и мечтите на гербероСедерасоДепесарите ! Сега новото правителство трябва да направи ревизия на всички сделки и да вкара в пандиза крадците "усвоители"
16
1
 
2
 
! Отговори
НОВИНИ ОТ БЪДЕЩЕТО преди 2 години
ОЧАКВАМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОГНОЗАТА МИ ЗА СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД 2027 ГОДИНА - ЗА ЧЕСТТА И СЛАВАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ!!!
15
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 4 години от русифилистията на Гумен.
14
10
 
24
 
! Отговори
обичаме ви преди 2 години
,,България цяла сега вази гледа.Този връх висок е,тя ще ви съзре".Успех господин президент!
13
35
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛЕД КАТО РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРА ПЪРВИЯ ТУР В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ В СВОЯ ПОЛЗА, ТОЙ ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ВТОРИЯ ТУР ГО Е СПЕЧЕЛИЛ РЕАЛНО ИЛИ С НОВИ ФАЛШИФИКАЦИИ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ИМА РЕАЛНО ПОД 4% И ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО И ТИЯ 4% СА С ГЛАСОВЕТЕ НА ВАСИЛ БОЖКОВАТА ПАРТИЯ 50 ХИЛЯДИ ОТ ОТКАЗАЛОТО СЕ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!
12
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно резервните машини си свършиха работата...
11
5
 
13
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Днес, с "отнесе" показвате възпитание и култура!
10
12
 
29
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Радев отнесе Борисов, а Герджиков бе маймунката, попаднала на грешното място в грешното време!!!
9
17
 
13
 
! Отговори
Подлеций преди 2 години
Отговарям на Очакване: тези българи,които са в чужбина действително н яма се се върнат в България защото бандата ГЕРБ ги прокуди. Надявам се,че американските ни възпитаници начело с президента, който също е американски летец,ще внесат нещо по добро. Светът е видял от САЩ само добри неща.
8
12
 
36
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
СВЪРШИ СЕ !!! НАРОДА ИЗХВЪРЛИ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НА БУНИЩЕТО !!!
7
22
 
14
 
! Отговори
BG преди 2 години
TOVA BE6E NAY-GOLEMIA PROVAL V ISTORIATA NA BULGARIA. ZAPO4VAT ISTINSKITE MAKI. JALKO ZA TALANTA PROFESOR GERDJIKOV. TOI 6TE TEJI NA SAVESTA NA NEGLASUVALITE.
6
30
 
24
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Следват 5 години лицеви опори, Коремното може и да не може да направи поради напредване на възрастта, но поне 4-5 набирания,показване на Шипка с изкачване на стъпалата за ръчичка с посланик Митрофанова, безсмислени речи на Нова година и споменаване на корупция,чекмеджета,как смачкахме мафията и колко България трудно ще се възстанови от кражби и грабежи. Похвали,че сме се справили с пандемията, цените, икономическата криза. Младите ще си взимат паспортите и ще напускат родината си.