Радомир Чолаков: Българите избраха статуквото

Извършвали се репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ в държавните институции
22 ное 2021 11:19, Ния Христова
77
Радомир Чолаков: Българите избраха статуквото
Снимка: БГНЕС
"При тази ниска избирателна активност мисля, че сме изправени пред сериозен политически проблем в бъдеще. След седем месеца служебно правителство, атаки срещу симпатизантите на ГЕРБ, демотивация на огромна част от хората изобщо да гласуват". 
 
Това мнение изрази в ефира на bTV Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и Невяна Митева. 
 
"Българите предпочетоха статуквото. Рано или късно съм сигурен, че човек с профил като проф. Герджиков или самият той ще бъдедържавен глава. Ние се гордеем с тази кандидатура. Показахме друга възможност, алтернативата за плезидент на България", каза още той. 
 
"Пред Радев в момента има три много големи предизвикателства, за да разберем дали той може да бъде ефективен президент - отношенията с Турция, Украйна и ЕС; ще бъде ли потърсен мост с ГЕРБ и други партии, които бяха морално засегнати през последните седем месеца; какво ще бъде отношението към Герджиков, Митева и нейното семейство, ще им се отмъщава ли", допълни Чолаков. 
 
Той изтъкна, че в държавните институции се извършват репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
7
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
ГЕРБерастите ( статуквото ) реват от яд !!!
43
0
 
10
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Каква логика само.По тази логика и Хан Аспарух е статукво,а баща му е още по-старо статукво.
42
1
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
Противен герберастки гном ! Вместо да разтягаш локуми , спасявай се , че Тиквата утече в канала !
41
2
 
20
 
! Отговори
Избирателно... преди 2 години
Значи, когато ГЕРБ правеха репресии беше добре, но когато репресиите са срещу герб вече сте готови да плачете? Това е двоен стандарт! След като вие ГЕРБ го правехте, не виждам причина сега да се оплаквате?
40
2
 
14
 
! Отговори
A преди 2 години
"Ние се гордеем с тази кандидатура" - то и много майки на гейове, като виждат, че нямат др. избор - пред приятелки казват- "Гордея се с моя син/дъщеря.".
39
3
 
4
 
! Отговори
промяна,а преди 2 години
Ако се надявате,че тия които могат и работят ще дават на неможещите и мързелите,значи сте в голяма грешка!Щото си е казано:"Колкото повече се променят нещата,толкова повече си остават същите!"Иначе врякайте за промяна,нямате проблем!
38
1
 
3
 
! Отговори
Алко преди 2 години
Радо, сега тиквата ще те ... през гащите :)
37
2
 
6
 
! Отговори
A преди 2 години
"Показахме друга възможност, алтернативата за плезидент на България" - да, ГЕРБ ни предложиха кандидат - плезидент. Сигирен съм, че не е правописна грешка.
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милена, а тогава вие с какво сте по-добри от предишните? Хората искаха промяна, а не смяна на метлата. Българина страда от това, че вечно се назначават шуробаджанаци, а интелигенцията, която е неподкупна е изхвърряна от всякъде и от всички. Това което казваш е просто махаме вашите шуреи и слагаме нашите. Т.е. пак е статуквото, пак е същото, пак нормалния е аутсайдер.
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избори за президент 21.11.2021 година.Радев-1537347 гласа! Герджиков-733387 гласа!Това казва Всичко, кой,защо,колко,Всички други коментари от знайни и незнайни индивиди са чиста проба празни приказки!
34
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Радев милионите, а за неграмотните и необразованите по високи цени на тока , парното, водата и хранителните стоки. Честито другари-чалгари. Не сакъм да съм добре, но на Нане да му е зле. Е получихте си го желанието.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто си мислите че тука живеят 9млн души а сме 6,5 макс. При 2.3млн гласували прави към 50% активност . А не област Кърджали да се води 260+ хиляди с право на глас тоест с дцата да е 350хилядна област,като релано са под 150хиляди живеещите
32
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България си натресе много голям проблем с изказването за Крим. Още не осъзнавате колко голям. Едно е да имаш лично мнение, на което симпатизира народа, друго е да го изцепиш в ефир и то при условие, че си с правомощията да обявяваш война. Тепърва ще гледаме последиците от това изказване
31
3
 
8
 
! Отговори
Важното е, че преди 2 години
Статиквениците си отиват.
30
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките герберчета... колко ли стресирани се чувстват, отивайки сутрин на работа...
29
4
 
20
 
! Отговори
Милена преди 2 години
Уволнявали служители на ГЕРБ в държавните структури. Ами замислете се какво е станало със служителите, но които места бяха поставени функционери на ГЕРБ. Точно така, уволниха ги най-безсрамно, като взеха власта. Каквото повикало, такова се обадило!
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям смях. Профилът на Герджиков беше: професор без собствено мнение, повтарящ всичко, което една партия, дето уж не го е издигала, му буташе в устата; подкрепен от контролиран вот на ДПС от Турция. Вицето ви беше една куха военна лейка, която беше сложена, за да се привлече армията. Мерси, ако и следващите ви кандидати са такива. И още един безплатен съвет - на следващите избори си номинирайте кандидата поне 6 месеца предварително, а не в последния момент.
27
3
 
21
 
! Отговори
не от герб преди 2 години
"Извършвали се репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ в държавните институции". Интересно как става това, при положение, че в тези институции работят главно хора назначени от тая партия. Излиза, че самите симпатизанти на герб сами се репресират...
26
6
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
крадците от герп започнаха да вият предварителнои
25
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не репресии, а разследване, повдигане на обвинение, съд и затвор за лойко-мутрака и крадците-гробари. Вор должен сидеть в тюрме. Владимир Висоцки.