Основна част от ръководството на БСП-Видин напусна партията

Централата в София ги игнорирала
13 авг 2022 21:32, Анисия Иванова
55
Основна част от ръководството на БСП-Видин напусна партията
Снимка: БГНЕС

Напрежение в БСП. Основната част от ръководството на местната структура на партията във Видин прекрати членството си във формацията.

В позиция до медиите те посочват като основни мотиви разминаването между програмата и целите на БСП, идейното й обезличаване, и превръщането й в "четвърторазрядна партия". Позицията е подписана от 8, от общо 9 души от ръководството.

Четирима от тях са и общински съветници от групата на БСП във Видин. С излизането им от партията БСП остава само с един общински съветник, съобщава бТВ.

„Тоталното игнориране на видинската партийна организация от страна на националното ръководство – за четвърти път на мен не ми дават пълномощно като областен и общински председател – бивш вече – да провеждам избори, което е основният лост за провеждането на едни нормални избори“, каза Димитър Велков, председател на областен и общински съвет на БСП – Видин. От централата на социалистите в София отказаха коментар.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен ми е тъжно за БСП, защото има много достойни хора в тази партия, но са оплювани постоянно без никакви причини! Дори напротив, не видях някой друг да се е загрижил за населението, освен БСП, Атака и тук-там се чуват гласове и то други партии от кумова срама.
8
2
 
7
 
! Отговори
Мада Фака преди 1 година
Вярвам на Слави Трифонов и редовната му нужда от кокаин
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП в свободен пад.
6
5
 
22
 
! Отговори
Корни?!? преди 1 година
Що така бе, лелче? Закривай партията поради "мижави интерес"...
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бяха над 20 човека горе в сградата и излъчваха на живо.
4
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди около 20 дни МБСП от Видин посетиха Позитано 20, за да върнат партийните си книжки. Бяха над 20 човека горе в сградата и излюпваха на живо. В централата на БСП жена от приемната ги нападна вербално. Всичко е качено в нета. Нямате си представа колко брутално и нагло се държеше жената с младежите. Не им прие книжките. Младежите от БСП казаха, че се срамуват да са част от партията заради действията и политиките на Нинова.
3
3
 
25
 
! Отговори
Полски тръмбеж преди 1 година
Не разбирам каква е разликата от БСП,ДПС,ГРОБ и тн!?Като ги гледам тука местните феодали работят в абсолютна симбиоза в кражбите независимо с какви букви се наричат!
2
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички българи се молим Русия да накаже Нинова и всички либерасти в Бг.
1
8
 
26
 
! Отговори
нЕкой си преди 1 година
Споко, още малко и бсп-то отива в канала и край. А това е много добра новина. Там са само п_утлерастчета