Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид схеми

ИТН била единствената партия, която показала лицемерието в НС
15 авг 2022 09:38, Нели Христова
62
Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид схеми
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ и „Продължаваме Промяната” действат по един и същ начин, с едни и същи методи. Това заяви  пред Нова тв Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„Те играят един и същ танц. Кирил Петков и Асен Василев създадоха в това правителство нов вид корупционни схеми. Ако двамата се опитват да си играят на цитати от „Илиада” за Троянската война, искам само да им напомня как завършва  тя и как гърците сриват Троя със земята. Тук идва другият въпрос - коя го играе хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Менелай в цялата тяхна метафора”, каза още той.

По думите му ИТН е единствената партия, която показа лицемерието в парламента.

„Що се отнася до репликите, които ръсят за следващия кабинет, първо нека минат изборите, второ да видим дали изобщо ще може да се състави нещо без ИТН. Трето, всички говорят срещу нас. Задайте си въпроса защо - защото сме единствените, които казваме какво се случва вътре и показваме лицемерието”, допълни Йорданов.    

 И допълни, че когато ИТН са били първа политическа сила, не са срещнали подкрепа.

„Ще постъпим по същия начин, както досега. Това, което сме обещали, ще се опитаме да го направим. Ще си държим на думата. Влязохме да премахнем модела ГЕРБ, направихме  го. Влязохме и казахме, че няма да участваме в схеми и лицемерие, направихме го. Казахме, че ще спазваме коалиционното споразумение, спазихме го. Нарушиха го ПП. В следващия кабинет,  ако има достатъчно разумни формации за съставяне на кабинет, естествено ще участваме”, каза още депутатът. По думите му е възможно  „Има такъв народ” да е опозиция в новия парламент.

„Обективно погледнато партньори може да сме само с ПП, БСП и ДБ, колкото и да не ни се иска”, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
11
 
! Отговори
руски поодлоги преди 1 година
И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.
32
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласът на Пеевски пак се обажда.
31
4
 
12
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ ШЕФ НА КУЛТУРАТА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ТАКИВА ХОРА БИЛИ ПРОМЯНАТА БЪЛГАРИИИИИИ МНОГО МНОГО СТЕ ПРОПАДНАЛИ ГЕРБ БИЛИ ГЕРБ ТОШКО 600ХИЛЯДИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ А ТИ СИ НИКОЙ ГЕРБ ПАРТИЯ СТАБИЛНА ЗАСТАВАШ СРЕЩУ 600ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ПРОПАДАНЕ ПРОПАСТ КРАЖБИ ФАЛИТИ НА СТРАНАТА НИ ТОВА ДОНИСЕ ПРОМЯНАТА НАЧЕЛО С ЮМРУК ДЪРЖАВНОСТ БОЖКОВИСТИ РАШКОВИСТИ ПЪПЪ ШАЙКАТА БЪКЪПЪ ДЪБЪ
30
5
 
13
 
! Отговори
учиндолски селяк преди 1 година
СЛАВИ, ТОЯ УУЧИНДОЛСКИ СЕЕЛЯК ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ !!! ИЗКОРЕНЕТЕ ТОВА ЗЛО !!!
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОШ ГЛАМОШ НОБЕЛОВИЯТ КОМИТЕТ ВИ ДАВА НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ ЗА ЛИЦИМИРИЕ. НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ШАНСА - КАНДИДАТСТВАЙТЕ!!!
28
1
 
14
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
Можеш да показваш лицемерието и без да си депутат.Лицемерие е да си депутат и да говориш за лицемерие в НС
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Показали СТЕ лицемерие. А бе вие, ИТН, за зелените сертификати гласувахте ли ЗА? Щото аз нямам повече въпроси, относно лицемерието.
26
1
 
16
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
Не може да си с малък процент влязъл в парламента и да не уважиш избора на хората гласували за ГЕРБ, това в демокрацията е признак на слабохарактерност, на его и гордост и малодушие. Да не признаеш вота на толкова много хора и да го загърбиш. Докато продължават политиците да са толкова крайни в изказванията вместо да балансират в решенията си за доброто на България, няма да вървим напред, ще вървим назад, заради хора, които не могат да надраснат комплексите си!
25
0
 
12
 
! Отговори
А,ха преди 1 година
И вас не ви включиха в схемите?
24
2
 
14
 
! Отговори
Абсурдът преди 1 година
И този текташаклия го бяха сложили да отговаря за културата на България !!! Също като министър на културата - Минекян - нищожеството, което разнасяше ковчези по площадите и хврляше яйца по министерството на културата - а днес е министър на културата на България !!!! Такива парадокси само в комунистическите страни останаха ! Но, явно ние си оставаме комунистическа страна.
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добре ви се получават концертите със Софи Маринова.За друго не ставате.Ама и те няма да ви помогнат на вота.
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ОЗНАЧАВА ПРАНЕ НА ПАРИ
21
6
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Нали 95% искаха евроатлантизъм и западни управници - получиха ги. Какво ревът?
20
3
 
17
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Абе много ми е интересно как така БСП се превърна в партия на демокрацията, промяната, и новото. С Нинова, Румен Овчаров и Румен Гечев-същия, който фалира 17 банки навремето. То бива, бива къса памет, ама чак толкова-не бива. Повдига ми се.
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как пък поне веднъж тия не казаха сгрешихме.Все другите са им виновни.
18
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП Е ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ.
17
0
 
19
 
! Отговори
Съвет преди 1 година
Жалко сценаристче на долнопробни улични скечове, не се показвай, че лъсват цър.вулките ти и се усеща миризмата на лук и вкиснало ! Гледай си там чалгата, псувайте се на майка с Чалгаря и не се напъвайте - няма да видите Парламент повече !
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоше,я кажи Караджов,дето му плачеха бебетата за едни 4 милиарда,с какви пари си купи апартамента в Рим за някакви си 2 милиона?Нали сте много честни?
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко,ти казваше на твоите депутати,че са никои.Сега всички вие сте никои.Никой не ви взема насериозно.Самоизчегъртахте се.
14
0
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Джинотският селянин пак се изказа...неподготвен. Всичко свежда до неговото...опосредствено ниво. Дано ИТН...качат до 1,5%,че Слави Трифоновски да има с какво да...захлеби кабеларката си,все пак...балета и Годжи,хляб трябва да ядат.