"Възраждане" също се регистрира в ЦИК, готви се да печели вота

Ще управляваме самостоятелно България, заяви Петър Петров
16 авг 2022 10:30, Красимир Ангелов
163

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма партия, с която да се коалира "Възраждане". Ще управляваме самостоятелно България, заяви заместник-председателят на партията Петър Петров пред журналисти на излизане от сградата на Централната избирателна комисия.

Работим да сме първи и ще станем първи на изборите, заяви той. Петров посочи, че за това работят откакто е създадена партия "Възраждане" методично и последователно и са убедени, че хората ще им се доверят.

На въпрос как ще решават кризите в страната организационният секретар на партията Николай Дренчев коментира, че "Възраждане" изключително последователно и методично са дали отговори на всички въпроси още в парламента и по време на предизборната кампания ще ги повторят още веднъж, за да ги чуят избирателите.

По отношение на кризата с газа "Възраждане" е единствената партия, която дава заявка и която реално е в състояние да подобри отношенията с Русия - говорим за търговските, за туристическите, за културните, смята той.

Така че единствената партия, която е в състояние да реши енергийната криза въобще и в частност кризата с газа, това е "Възраждане", заяви Дренчев.


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
0
 
! Отговори
Пешев преди 1 месец
Радвам се че тия нямат шанс, но ако отново дойдат такива бавноразвиващи аз се махам от тая дупка ***
141
0
 
1
 
! Отговори
Варан преди 1 месец
Ко,не
140
0
 
1
 
! Отговори
Кметът преди 1 месец
Разядохте държавата, господа от Израждане.
139
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен номер 140 Власт + та = властта. До мнението долу.
138
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бялата Златка дълги години успяваше да лъже,5,6 процента от електората колкото да я във власта (не че е свършил работа и за два лева)Она че е копейкатаняма да го бъде .
137
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма такива жалкари като разграждане! Волен бледнее!
136
7
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
Ваксинираните антиваксъри.Копейкин ваксинира, ли се?Ваксинира се!Пази, ли карантината,докато неговите сммотаняци бяха пред парламента?Пази я!Ваксинираха,ли се от групата му?Ваксинираха се.Със западните ваксини.Извадиха,ли си зелен сертификат?Извадиха си!
135
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин иска га храни субсидията.А тия покрай него -за яките заплати.Ако влязат ,де.Щото по последни данни вървят стремглаво надолу.
134
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България има един политик, сойто мисли за интересите на България и това е Виденов. Проблемът е, че няма топки на водач.
133
5
 
13
 
! Отговори
Нищоправевците преди 1 месец
щели да управляват самостоятелно ха,ха,ха.
132
5
 
10
 
! Отговори
Кое преди 1 месец
ще управлявате самостоятелно? Освен да стоите в НС и да критикувате де що има друго ни можете да правите. Пардон...и да си взимате тлъстите заплати от данъкоплатците това го можете
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Таква е опцията бе Кико,като не попълниш полето излиза автоматично Анонимен в м.р.
130
1
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 месец
"харесвам Коцето" -амонимен а не анонимна!!! Ах, ах ,вах!
129
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото харесваме Коцето и говори чист български език без да се запъва и без да аммка и ъммка.И защото е снажен мъж с хубава фигура,нито е Траволта,нито е тюлен.
128
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ще спечелят.
127
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Успех, " Възраждане"! И не ни предавайте.
126
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Могат и трябва да са първи! Само трябва българите да се събудим от апатията и отвращението към които ни тласнаха всички управлявали и лъгали ни години наред политически партии.Само и единствено Възраждане мисли за Родината, за това, че България се топи като население, но и това е по заповед на нашите "съюзници ," защото нашата земя им трябва за плацдарм. Коя друга партия предложи важните неща за България да се рашават с референдум!!!
125
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не говорим че въпросните хора изобщо не са етнически българи. В Североизтока е предимно турска диаспора, а във Варна има и гръцка (сетете се защо има гръцки квартал). Вижте картите на Балканите след освобождение и ще ви стане ясно колко са българи тези... но народ който не си знае историята е обречен, да. Между другото, Ахмед Доган е родом от Добричко.
124
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АТАКА - 2 се готви да спечели вота. Това изключително *** народ щом кълве два пъти на една и съща стръв. В Листите на тези мошеници от Възраждане участват и хора без образование на първи позиции. Ха сега се сетете като влязат да ви управляват какво ще направят. Можете ли??
123
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЦРУ няма да пусне българи,които си знаят историята да са първата политическа сила ,по-скоро ще подкрепят ДПС отколкото да пуснат хора ,които са основали патията си в първата българска столица

Спонсорирани публикации