Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота

Тя обясни причините
22 авг 2022 19:35, Александър Попов
266
Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова няма да бъде сред имената в листите на "Продължаваме Промяната" на предстоящия вот на 2 октомври. Тя обясни причините с пост в социалните мрежи, ето как се аргументира:

"Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи. Дойде моментът да споделя причините за това.

През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към скъсване със схемите на миналото - с кражбите на обществен ресурс, с мафиотския начин на управление на държавата, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе огромна, впрегнаха се всички похвати, работеше се усилено и за изместване на обществения фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха кражби, не откриха нечисти сделки, не откриха престъпления, затова атакуваха лично.

Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я прехвърля върху екипа и работата на „Продължаваме промяната“. Най-накрая имаме шанс да скъсаме окончателно със стария, изчерпан модел на управление, в който някой вожд се разпорежда с хората, с бизнеса, с мечтите и живота ни. Нищо, най-малко пък моето име, не трябва да отклонява вниманието ни от тази цел.

Промяната зависи от силни личности, но е по-голяма от всеки от нас поотделно.  

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на ПП, че ме разбраха и подкрепиха, както във всеки друг момент от работата ни досега.

От изборите на 2 октомври зависи промяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем шанс да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и сега".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още по темата: Лена Бориславова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
3
 
14
 
! Отговори
таз новина преди 1 година
гледам предизвиква огромна по мащаб мозъчна диярия де се излива тука
168
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
прокурор за нея няма ли?
167
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя нали си напълни кошницата за половин година.
166
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да е жива и здрава, че се отказа! И без това е неадекватна и от политика нищо не разбира. А и няма да има конфликт на интереси и ще може да щипе Кирчо на воля
165
3
 
12
 
! Отговори
лейди косъм преди 1 година
ще си среша мустачките от мъха. ще си умия пъпчасълия либерастен фейс и че си шампоанисам косата най накрая. такава мъка ме е налегнала. а кирьо от 2 месеца е дрогиран до несвяст и не ме е барал за парапетиту. ко ши праим, ши тряа си легам с моя рогоносец прецедента на парлямята. мани мани недей, тоя миличкия толкова изтекла от пуците ми смегма е глътнал че как не се е одавил се чуда.
164
3
 
21
 
! Отговори
Lena Parapena преди 1 година
Сега си тръгвам, но моят фейк принц все ще ме назначи някъде за 14 - 15 000 . Все едно къде , така или иначе не разбирам от нищо. Освен от парапети. Ще ме видите след изборите, покрай кики.
163
0
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Тя ще управлява от търсачката - ГУГЪЛ.
162
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подмяната като напускат може ли да вземат със себе си и продажните журналисти начело с сиганката Цънцарова и прасето Лора Крумова?
161
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелеееее каква трагедия. Шекспир ряпа да яде. Журналюгите вече минаха всякакви граници на приличие. Продажна ***
160
5
 
18
 
! Отговори
Леле Мале преди 1 година
Тая я гепиха за парапета (един път ?????) и взе е се обиди. Трябва да се учи от БОКО Тиквата - ни срам ни очи - само и само да бъде пак във властта ще продаде и България и майка си даже
159
0
 
12
 
! Отговори
ьаьаьаьа преди 1 година
Май са и изтъркали плужака долу. Дайте вазелин и да я пускаме пак. Докато не се е сбръцала съвсем има мегдан.
158
0
 
12
 
! Отговори
Пацо преди 1 година
На Кирчу женаму му се скара, а Асенката е с обратна резба, затова за Ленчето место нема )))
157
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече е ясно, че Радев играе за задкулисието. Той назначи ПП, а сега разграничи от тях. Само едно не е ясно - до колко САЩ подкрепят Радев и дали целта не е все пак България да бъде държана в партер, без правителство, без работещи институции, без воля, без визия...просто територия. Със сигурност Германия отслаби позициите си в България и това ще доведе до катаклизми. И без това техният човек Бойко се оля и народа не го изтърпя.
156
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленчеее, освен да ти бъркат под полата за нищо не ставаш!
155
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена Бориславова няма да бъде в листите на ПП на вота ------------ сигурно си е обръснала мустаците и не я харесват така.
154
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъка, сестро, мъка! На кого ни оставяш, на кого ни препоръчителствуваш?
153
1
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Голяма загуба за партията . Сега кой ще се изказва неподготвен по енергийните въпроси?
152
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Избирател - моля ти се спри малко райския газ... и ако тази ти е идеал, моля те не се размножавай, от вас се оказа че има достатъчно... не извинявай - даже сте прекалено много... видя се само, че 3-4 като Киро, Асан, Ленчето и Гюров ... какви поразии направиха.. ако бяхте повече, както се казва "Пази, Боже"...
151
24
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Няма да е в листите, но може да е министър на правосъдието, нали?Ще гласувам твърдо за ПП, както и всички около мен.А на тези, дето й завиждат ще кажа - млада, хубава, умна, образована - тя е всичко, което вие не сте!
150
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То няма да бъде промяна без нея. Няма гласувам за тях тогава