Кирил Добрев видя БСП като последната сила на изборите

Левите хора харесвали повече Румен Радев отколкото Нинова
19
Кирил Добрев видя БСП като последната сила на изборите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„БСП ще бъде последна политическа сила, за съжаление. Заради поведението на БСП „Възраждане“ ще е втора или трета партия в парламента“. Тази прогноза направи социалистът Кирил Добрев пред bTV.

В края на миналата година той беше изключен от партията, но съдът обяви отстраняването му за незаконно и Добрев отново е член на БСП.

Според него „Демократична България“ няма да влезе в следващия парламент, защото повечето десни хора ще гласуват за „Продължаваме промяната“.

По думите на Добрев конфликтът между лидера на социалистите Корнелия Нинова се дължи на лични отношения и е заради Калоян Методиев. От него конфликтът се пренесе върху БСП, смята социалистът.

Вероятно има и ревност, че левите хора харесват повече Радев, отколкото Нинова, допълни той.

Относно спрените доставки на газ от „Газпром“ Кирил Добрев смята, че България е била използвана като опитно зайче.

„След нас всички подписаха договор за плащане в рубли. Преди нас правиха експерименти“, коментира представителят на БСП.

По негово мнение служебният кабинет се държи наистина национално отговорно – работи за реална диверсификация на доставките на газ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: БСПизбориКирил Добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бре , мympo-контрабандист -далаверджията ,и той взел да ръси мозък !? Как ли съжалява , че Украйна не е толкоз близо , колкото бивша Югославия ?! Е-е-х ,ембарго , ех спомени , ех пари ...
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тая БСП.Нали бяхте БКП?Сега кви сте?Едни въртиопашки сте.Нима не знаете,че България изнася оръжие за украйна????Демек даваме оръжие украинци да убиват руснаци,дето са ни освободили отТУРСКО РОБСТВО???Ей такива като вас предадоха и обесиха Ботев и Левски.Разкажете на децата си кво сте правили и те заслужено ще ви заплюят,ако добре сте ги възпитали.
14
2
 
2
 
! Отговори
vale_karo преди 1 година
Е ,сега разбрахте ли каква цел са си поставили този и неговите съмишленици в БСП. Тези не работят нито за народа, нито за партията. Те работят за себе си използвайки другите.
13
1
 
3
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 година
добрев дали съзнава колко е прав с това изказване , а импексова дали го разбира ?
12
3
 
4
 
! Отговори
Оффф! преди 1 година
Нинова първо да каже защо смени директорите на оръжейните заводи! И карала ли ги е да плащат стотици милиони на офшорни фирми за уж услуги при сделките? Ама иначе като я слушаш, света вода, ненапита! В устата й само бедните, безработните, социално слабите, пенсионерите..., много мисли за тях. Аман от лицемери в политиката!
11
5
 
1
 
! Отговори
БСП от комунистическ преди 1 година
Се превърна в началото на прехода в олигархична и мутренска партия. Олигарсите използваха ортодоксалните комунисти, за да са във властта, за за грабят и грабят. Кой съсипа държавата и кой прогони младите и читавите. И сега, когато Кроела се опитва да върне партията на левите, оликарсите и мутрите се отдръпнаха и си натвориха т.н. десни, легитимни, чисти, непорочни и послушни партийки. БСП вече е ненужна, а и няма пари. Така че, под тревата.
10
4
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Иска му се на предателя ,но няма да познае!
9
15
 
9
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Плюете БСП,но багодарение на тх се увеличиха пенсиите на нашите отрудени родители и сега получават що годе нормални пенсии, а и беше заложено още веднаж да бъдат актоализирани,но като гледа всички гледат да се опражняват в политиката като се плюе по БСПИзмислете нещо което да бъде в полза на народа,и с дела да покажете качества, че сте по добри от опонентаИначе изглеждате жалки
8
6
 
11
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Лелята от егоизъм, лакомия и явна тъпотия съсипа партията.
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Левите хора харесвали повече Румен Радев отколкото Нинова"Това е главното в статията. Може би льотчика не му се пенсионира след втория мандат.Ама да си ръководител на партия се искат топки, а не да критикуваш от мишата си дупка и да не носиш никаква отговорност. Как ще ръководиш партия - с поставени лица ли? Мишок. Даже няма смелост открито да подкрепи идолитеси. МИШОК!
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, с малко повече късмет може и да не мине 4%.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навсякъде по света институциите да бухалка на богатите за подчинение на бедните. Изключение бяха соц.държавите.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 1989 година БСП е най-дясната партия от значимите партии в България, а лъже, че е лява партия. Нормално е подкрепата за такава партия да спада непрекъснато. Отделно, че Нинова начело на БСП е лошо за партията. Нинова е позната като приватизаторка на Иван Костов и СДС.
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм на подобно мнение. БСП е безлика партия на трето разредени номенклатури. Скъсаха всякаква връзка с корена си. От социалистическа се превърнаха в олигархическа и дребно капиталистическа шайка. И множество номенклатури трети разред, чакаш коалиция за да уреди висшето си ръководство в държавната ясла. А местата са малко и до тях не стига почти нищо. След разгрома на избирате, и малкото имащи шанш за развитие, ще забегнат по дръги формации. Ще се свият до кръжок хора.
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последна.. там и е мястото. Време е Манолова да изм4сти БСП.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в уж 'европейска и демократична' България институциите са бухалка над бедните от богатите. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - когато богат сгафи, бедните го отнасят. Ама не само за да оправдаят заплатите, причината е много по-мрачна. Целта е цензура от богатите да се затворят устите на бедните, за да не се разбунтуват. Брюксел се затваря очите, щот беден значи евтина работна ръка. И ето това е реалността в която живеете 32 г.