ПП продължават с обиколката и критиките, този път във Варна

Губели се парите за варненското езеро
Обновена: 30 авг 2022 14:10 | 30 авг 2022 14:10, Нели Христова
65
ПП продължават с обиколката и критиките, този път във Варна
Снимка: БГНЕС

От партия "Продължаваме промяната" посетиха пристанище Варна като част от националната си обиколка. Държавата е дала 435 милиона лева за удълбочаване на плавателните канали във Варненското езеро на държавна фирма, която не разполага с техника и специалисти за изпълнение на поръчката. Това заяви във Варна Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".

Според него, по вече познатия модел "инхаус" парите са преразпределени към подизпълнители и там следата им се губи, защото няма проведени обществени поръчки.

"Въпросните 435 милиона държавни пари стават 390 милиона към следващия подизпълнител, оттам още един подизпълнител. Няма диря къде отиват, но резултатът е затлачен. Точно както нашите язовири не бяха оправени както трябва, така както нашите автомагистрали не бяха построени така както трябва да бъдат и нашият канал няма да може да бъде издълбан и удълбочен така, както трябва да бъде", каза Даниел Лорер - бивш министър на иновациите и растежа, цитиран от БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Седнал Моше ника Лоренцио да ни обяснява за 400 мил. ,но не казва кво стана с 10 млрд. Лоренцио контролира фонда на фондовете през който минават еврокинтите а жена му ги прибира от другата страна. Харвардска схема за точене на държавата. Маз ника ш жена му са за затвора с тежки присъди а си обикалят на предизборни срещи. Това е то демокрацията - разсипия и анархия до дупка.
55
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Защо нито един журналист не попита Лорер дали отличителният белег на промяната е да уредиш родата си на апетитни държавни постове? Те ли изведнъж се оказаха най-кадърните, най-подходящите, най-незаменимите за тях?
54
4
 
11
 
! Отговори
Бул гур преди 1 година
Лори,стига празни приказки.Наслушахме се вече.Кажи за вас сега. Какво измислихте и какво направихте най вече.До туk...ZERO,...По нататък може само на минус.Не ми се мисли каква зима ни спретнахте.Който оцелее,...оцелее.Ще се озъби великия българин,но това си избра...вечната черна овца.
53
1
 
7
 
! Отговори
Gancho преди 1 година
С тези пари можехме да си купим две съвременни дълбачки и да си удълбочим канала и езерото и да го укрепим и осигурим работа на доста хора години напред.Но ,толкова им е акъла на специалистите в БГ.КОйто е взел това решение да бъде обявен публично,а не просто така да оплюваме.Народа трябва да знае имената на конкретно виновните и то доказано.Общото оплюване не върши работа.
52
2
 
19
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Лорер,говорете са себе си,за вашата програма,за вашите дела и постижения.За ГЕРБ ние знаем всичко,и не е необходимо да ни давате вашия прочит на тяхното управление.Стената за плюене вече я няма. Сега сте вие наред да изградите стена която да оплюваме,ама засега нито стена,нито нищо.Дори две тухли една върху друга да бяхте сложили,ама йок.
51
1
 
20
 
! Отговори
КРБ преди 1 година
Тези от Постоянна Простотия ПП пак НАРУШАВАТ ЗАКОНА!!! Предизборната кампания ОЩЕ НЕ Е ОТКРИТА ПО ЗАКОН!!!!
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пътуващият цирк продължава да търси депутати. Да не обиждате истинския цирк.
49
2
 
8
 
! Отговори
До от БСП Кюстендил преди 1 година
Като не гласувате за Нинова, имате си опция- ваш'та градска ви чака! Хайде Майче, имаш си нови фенове!
48
5
 
4
 
! Отговори
До Зозо преди 1 година
Щом и антисемитизмът не съществува, ясен си! Ако си от братята палестинци, простено да ти е. Те и жертвите в концлагерите не признават, абе голяма тема е...и конспирациите са повече от истината. Хайде, тогава като във вица " рогоносец, рогоносец...и клюкар". Може би си расист? Но ти си определено срещу един народ- може би си шовинист? Няма значение, намали тази риторика. Обидите ти не помагат на герберите.
47
18
 
6
 
! Отговори
смях преди 1 година
Бре, тук само герберски калинки налазили... Щом отново ни предлагат светлото боковско бъдеще, явно горките са си повярвали, че цял народ е забравил за кражбите им! Бълвайте си опорките, може някой да ви се хване!
46
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До До Зозо............Антисемитизмът не съществува.
45
7
 
5
 
! Отговори
До Кучкар преди 1 година
Където е пътната карта на Нушка. При бат ти Бойко! Нушке, къде е пътната карта, какви още заробващи точки сте включилив картата, с боса ти? Затова ли ви е страх да я покажете?
44
10
 
4
 
! Отговори
До Зозо преди 1 година
Това дори не е виц, а си е чист антисимитизъм, който е наказуем навсякъде. *** в една Германия го кажи! Мама, тук всякакви *** са се събрали да докажат своята лъжлива теза. Внимавайте с расистките приказки! Как да повярваш, че този същия народ е спасил евреите в България, каква е била онази България? Според старата комунистическа пропаганда е била монархо-фашистка. НО е опазила евреите си. А сега?Същият народ ли е?
43
1
 
20
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ГОЛЕМИ НЕВИЖДАНИ ЛЪЖЦИ ШАРАНИ НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ВТОРИ ПЪТ НА ТАЗИ МОТИКА
42
2
 
24
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
И защо досега не направихте нищо по въпроса ако е установено това?Защото е поредната ви лъжа и пр, за това.Стига приказки, другите показват числа и документи, а вие само лалате.Досега управлявахте, кажете какво сте направили и какво ще направите, другото е популизъм
41
2
 
25
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Ха,ха,ха е от кога на лъжите им викат критика?!
40
3
 
30
 
! Отговори
Сатир преди 1 година
Прав е ББ. Камък върху камък не сложиха. Каквото можаха окепазиха. Сега пак искат власт?
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПоИ все пак внимавай малко /това се отнася и за редакцията/ Ниската ти култура не те оправдава изцяло
38
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продажните Пичове са пример за това как един доказан Лъжец Киро, може да се размножи предизборно!
37
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продажни Предатели критикуват...кой? Предишното правителство? Или само партньорите си, че не са обрали пешкира заради тях?