Борисов отсече: С "Газпром" повече не трябва да имаме работа

Лидерът на ГЕРБ не бил водил разговори за коалиция
Обновена: 31 авг 2022 16:15 | 31 авг 2022 15:00, Камелия Цветанова
390
Борисов отсече: С "Газпром" повече не трябва да имаме работа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смята, че България не трябва да има търговски отношение с руската компания "Газпром".

"С „Газпром“ ние повече не трябва да имаме работа", отсече той и настоя за пълна диверсификация.

Още по темата
"Щях да го направя по различен начин – когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча, само че те решиха друго", коментира той действията на служебния кабинет.

По време на брифинга Борисов обясни, че не е водил разговори с представители на другите партии за евентуална коалиция след изборите.

Според него без политическа стабилност и без промяна на законите, България няма да може да се възползва от парите по Плана за възстановяване и устойчивост.

"Планът трябва да подпомогне бизнеса да стане по-иновативен, по-креативен, това е важното за нас", посочи той.

Бойко Борисов коментира още, че  е необходимо в България да бъде направена съдебна реформа.

"За мен, за нас, съдебна реформа е тази, при която човекът не определя нищо. Това означава независима съдебна система - така да е направен законът, че който и да стои отгоре, да няма значение", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
302
0
 
2
 
! Отговори
преди 1 година
и кога "осъзна" това? След като построи руско-турския поток, за да бъде заобиколена Украйна!За тозопАток тряба да бъдеш осъден!
301
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 година
Тоя получи просветление най-после !
300
1
 
2
 
! Отговори
Ще гласуваме за ПП ! преди 1 година
Ето затова ще гласувам за ПП защото те са по гъвкави и мислят за народа! Бойко иска всичко да минава през фирми на Герб и да взима комисионни! герб са престъпници ето Борисов сам призна!
299
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отне му доста време да се ориентира в ситуацията. Като ветропоказател е завалията.
298
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов може единствено да ми отсече достоинсвето с целувки
297
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
направи боко борсата за ток , та определени лица да лапат от прекупуване , сега и за газ му се ще ама го няма
296
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ бутнаха правителството на ПП и докараха русофилите на Радев на власт. ГЕРБ 12 години не направиха достатъчно за диверсификацията на доставките на газ и за повишаването на енергийната ефективност. Нещо повече ГЕРБ искаха даже ТЕЦ за производство на електричество на газ да строят и така щяха да увеличат зависимостта ни. И 12 години едва ли има българин който да вярва, че държавата упражнява реален контрол над Лукойл. Това са фактите и делата на ГЕРБ.
295
4
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ама по-делата е казано в Библията баце,ти му построй руските потоци и му осигури зависимостите с данъците на ограбените от теб Българи на пУтин,още плащаме кръщанета...та руски...та турски...та балкански,ти лъжеше и манипулираше ЕС обслужващ путин и плановете му...за пари,опитват да те...оставят на "служба" от рАсия...елементарно е и си пътник за Свободният Свят!!!минусите не са фактор роби на пУтин!пУтин е убиец!!!борисов и обслужващите го са мафия и роби на убиец!САЩ...идват приятели!!!
294
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само с газпром ис Русия повече не трябва да си имаме работа. Поне докато джуджака е на власт
293
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плана за възстановяване на ГЕРБ е направен така ,че предвижда пълна обвързаност на тецовете ни с руска газ.И не само.Така че това е една пак гнусна тяхна лъжа на Бойко Методиев
292
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя говори така заради предстоящите избори и естествено лъже в типичния си стил. Толкова години управляваше и сега се сетил за съдебна реформа. Направиха газовия поток и сега не ни трябвало да правим бизнес с тези дето пускат газа по потока. Пълен клоун.
291
5
 
21
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Кой беше тоя?
290
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде престани да мотаеш народа.Ако си толкова честен признай си коя е МАТА ХАРИ снимала те е гол в спалнята.МАР..ЛЯЧ тъкъв правиш се на мъж.
289
8
 
18
 
! Отговори
ИЗБОР преди 1 година
Всичко ще каже и направи ***, само и само отново да е на власт и да е отново пръв любимец на краварите. Труден избор - при толкова много продажни предатели (ПП, ГРОБ, ДБ, БСП и ДПС) кой ли ще изберат краварите.Май е време цялата *** да бъде извън властта, а някои даже и в затвора! ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ !!!!
288
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТръткатаБойко е толкова смешен, че може да те заболи корема от смях, да нямало значение кой е отгоре, разбира нещата като първолак.
287
4
 
27
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 1 година
Е тоя на снимката ме уби
286
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм му фен, ама е прав. Русия не е надежден партньор. Прокарва си интересите, заробва и извива ръце, започва войни далече от такива, колкото и да струва
285
2
 
23
 
! Отговори
ПИТАТ РАДИО ЕРЕВАН: преди 1 година
"Ще даде ли Русия евтина газ на България"---А , РадиоЕреван отговаря:..."А ЗАЩО ДА ГО ПРАВИ , КОГАТО ПОСРЕДНИЦИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ---ПЛАЩАТ ГАЗА ДАЛЕЧЕ ПО-СКЪПО ОТ БОРСОВАТА ЦЕНА НА ПАЗАРА?"
284
7
 
17
 
! Отговори
ПИТАТ РАДИО ЕРЕВАН: преди 1 година
"ЩО Е ТО --РУСКА РОЛЕТКА"---Радио Ереван отговаря : "Това е като да си изпразниш барабана на револвера от 6-те патрона /КАТО 6-те отказани ТАНКЕРА С ГАЗ/... и да чакаш руснак , като Путин ---ДА ГЕ ГРЪМНЕ У ГЛАВАТА С НОВАТА ЦЕНА НА ГАЗА!
283
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го гледайте какво говори този бАклук, а гледайте какво върши! Говори против Русия, а винаги им лиже *** и поставя руските интереси над българските! До като има ненормалнии , които гласуват за него/ и за колтука му копейкин/ България ще е в опасност. Дано Украйна победи ушанките и с това им изкопаедупката!