Свиленски: Очернящата кампания срещу БСП продължава

Целта била да се урони авторитета на левицата
55
Свиленски: Очернящата кампания срещу БСП продължава
Снимка: БГНЕС

В последните дни се изнасят непрекъснато непроверени, недоказани, манипулативни и неверни данни. В началото на миналата седмица бяхме свидетели на първите такива – че се изнася оръжие за Украйна, че се изнасят пари в Дубай. Самият служебен министър миналия ден опроверга тези данни като каза, че редовното правителство не е изнасяло оръжия за Украйна и че по време на редовния кабинет не са изнасяни пари в офшорки в Дубай. Това заяви Георги Свиленски от БСП по време на пресконференция в централата на партията, предаде БГНЕС.

По-рано от Министерство на икономиката и индустрията съобщиха, че започва проверка за конфликт на интереси на началника на кабинета на Корнелия Нинова и обявиха, че без търг и конкурс, адвокатска кантора е получила договори за над 400 000 лв. от държавата.

Георги Свиленски заяви, че очернящата кампания срещу левицата продължава.

„Целта на тази кампания е да се урони авторитета на БСП, да се урони авторитета на представителите ѝ, които са участвали в правителството и да се унижи БСП като партия”, подчерта Свиленски.

По думите му целта е да се намали представителството на левицата и партията да се постави в зависимост. Той настоя служебният кабинет да не бъде поставян като страна в предизборната кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: БСПГеорги Свиленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези не виждат по-далеко от носът си!
22
1
 
14
 
! Отговори
Баджо,... преди 1 година
...ти говориш за неща, свързани с участието ви в проваления кабинет. Ама вие се проваляте вече от няколко години, преди ти и Яшо ГО да отидете при Корни. В тия години тя колко пъти подава оставка и защо. Първо прочети близката история и тогаз се жалвай.
21
1
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
подаите си оставките и да ви няма
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Услади му се-А на предишното служебно правителство каква му беше работата????Спомни си,Свиленски колко уволнения и смени се направиха още от първия ден!Колко договори се прекратиха!Още от първия ден колко фирми и хора бяха очернени и наречени крадци!?Спомни си колко пъти се вдигнаха цените от сл.правителства още при встъпването им!Та нали точно тогава цената на газа,горивата,хранителните стоки започнаха да скачат главоломно!А ТОГАВА НЯМАШЕ ВОЙНА!Хайде стига с вашите номера,все някой ви е вино
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
рекламата на БСП продължава - от сутрина това сигурно е 5 статия, Крушовица са облизва
18
1
 
18
 
! Отговори
Иванова преди 1 година
Имам достатъчно мозък в главата си и не се поддавам на внушения! Никой не е в състояние да промени мнението ми! Години наред гласувах за БСП, но вече няма да направя тази грешка. А и като гледам много други хора също се отказаха. Откакто видях каква върти опашка сте и се примъквате към всеки печелив, изгубихте моя глас. То не бяха метани пред герберастите, пред ПП, пред ДБ. Хайде стига! Отивайте в забвение и никога повече не се връщайте!
17
0
 
24
 
! Отговори
Перниканец преди 1 година
Е откога па левицата има авторитет ?
16
4
 
9
 
! Отговори
Услади му се преди 1 година
Гадев не стига че открадна жена му,но и се занимава с корупционни работи.Задачата на служебното е да подготви изборите,а не преди това да смени със свои хора всички на благи държавни службици.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А да, сгрешихме г-н Свиленски. Вие от БСП сте най-искрените, честни, доблестни и защитаващи правдата граждани на изстрадалата ни държава. Богохулство е да се говорят такива неща за светци като вас. Не се тревожете. Ще ремонтираме паметника Бузлуджа и ще ви изографисаме вас вътре ,за да ви запомнят поколенията, да знаят кой ги е довел до това положение.
14
0
 
11
 
! Отговори
ЕХ,ГАДЕВ.. преди 1 година
СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАПОЧНА СЪС.....СМЯНА НА ПОСЛАННИЦИТЕ.ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ ХОРАТА?!ТИ ДА ВИДИШ.МАЯ КАЗВА ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ПАРНО,А ПРАЩА ЩЕРКАТА НА МЪЖА СИ НА ТОПЛО-ПОСЛАННИК В АВСТРИЯ.
13
0
 
9
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
До Не се напъвай, Нищо, де, винаги има вариант да викнат Серж, мениджъра на ПЕС-овете без нито ден реален трудов стаж, той ще оправи партията. Е, може да са 5-6 сила, ако изобщо влязат в парламента, но това са грешки на растежа.
12
2
 
16
 
! Отговори
Не се напъвай, преди 1 година
мазно теме,на никой не му пука за бкп(с)! Не и след като си легнахте с най - противните *** продажници! Борете се за 4%,че зимата ще ви топлят любимите евроценности...
11
0
 
17
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Най-големият душманин на БСП е БСП, за др./г-жа ТИмпексова ла ситюасион е симилер, но няма смисъл да се обяснява на милионерите на Позитано 10 евро/20 лв. Приятен ден.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То пък една кампания...
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лично Нинова и нейните лакей изнесоха оръжие ,с което помогнаха да се убият хиляди руски братя.
8
1
 
18
 
! Отговори
С МИСЪЛ ЗА НАРОДА преди 1 година
МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП МНОГО ГИ БОЛИ КОГАТО НЕ СА В ПАРЛАМЕНТА? НАЙ-ЩАСТЛИВИ СА КОГАТО СА С ДБ ИЛИ ДПС В КОАЛИЦИЯ, ТОГАВА ПЪЛНЯТ ГУШИ, ЧЕКМЕДЖЕТА, СКРИНОВЕ, ГАРДЕРАБИ, КАКВОТО МОЖЕ!
7
2
 
16
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Какъв пък "авторитет"може да има тази нещастна партия,както и членовете й ?!Нямате спечелени избори от десетки години,няма и как да имате,защото главите ви са промити с комунизъм.Пак се врете,където въобще не ви е работата видно в световен мащаб.Качете се всички земетръси на любимата Бузлуджа и въобще не слизайте от там.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано Нинова и приятели висят скоро от някой мост.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сами си го направихте.
4
2
 
11
 
! Отговори
ЖАБИ преди 1 година
ГОСПОДИН МЛАД МЕРИДЖЕЙ