Василев: Започнахме неща, които помагат на всички българи

Според него, най-тежката битка била на "Капитан Андреево"
5 сеп 2022 14:45, Петя Славова
100
Василев: Започнахме неща, които помагат на всички българи
Снимка: БГНЕС

През последните месеци започнахме няколко неща, които силно вярвам, че помагат на всички българи, каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев. Днес в Пазарджик той и кандидатите на формацията от 13-ти Пазарджишки избирателен район се срещнаха и разговаряха с граждани и симпатизанти, предава БТА.

За последните 12 месеца пенсиите се повишиха повече, отколкото за последните 12 години и това не е някакво подаяние към хората, а са пари, които те са заработили и най-накрая стигат до тях, добави Василев. Той каза, че детските градини са станали безплатни, увеличени са майчинските и е даден данъчен кредит за млади семейства. По думите му с тези действия се облекчава отглеждането на деца.

Той заяви, че е започнало и разграждане на "феодалния корупционен модел", а по думите му "най-тежката битка" е била на "Капитан Андреево".

Това, което обещаваме да направим след 2 октомври, е всички тези първи стъпки да продължат и, стъпка по стъпка, ще си вземем държавата обратно, каза Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ СЕ УНИЖАВАТЕ! ПАРИТЕ СА ВАЖНИ НО ИМЕТО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ! СТАНАХТЕ ЗА ПОСМЕЩИЩЕ !ЧЕРЕПА БОБОКОВИ ПРОКОПИЕВИ НАБУТАХА МИНИСТРИ НА ХРАНИЛКА!РАДЕВ СЪСИПА! ВИЕ СЕ ХИЛИТЕ НАСРЕЩА И МИСЛИТЕ, ЧЕ СТЕ СИ ПОДСИГУРИЛИ КАРИЕРНОТО РАЗВИТИЕ!ЕЕЕ НИКОЙ НЕ СЯДА НА ЕДНА МАСА С ПРИСЛУГАТА!
33
3
 
18
 
! Отговори
УМНИТЕ БЯГАТ ОТ КИРО преди 1 година
ЗАЩО..??
32
2
 
18
 
! Отговори
ЖЕНИТЕ БЯГАТ ОТ АСЕН преди 1 година
ЗАЩО..??
31
2
 
28
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Асене да те питам къде са онези 8 милиарда течове дето лъжеше по телевизиите къде са Асене аз НИЩО ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ НЕ ВИДЯХ ВМЕСТО ТОВА ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА МАНИПУЛИРАХТЕ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ РАДЕВ ВИ БЕШЕ МЕНТОР РАШКОВ РЕПРЕСИРАШЕ МИРНИ БЪЛГАРИ И НАПРАВИХТЕ ПРЕВРАТ АСЕНЕ ОВЛАДЯХТЕ ДЪРЖАВАТА НИ ШЕПА ПЛАТЕНИ БОГКОВИСТИ АСЕНЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ АСЕНЕ ЕДНОЛИЧНО СПРЯ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ ОТ ГАЗПРОМ И КЪДЕ Е ГЕШЕВ АСЕНЕ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА
30
2
 
26
 
! Отговори
Цв преди 1 година
Най-вече на гей-дружинката!
29
2
 
28
 
! Отговори
перко преди 1 година
Слави те поздравява с една песен: Пед раст, пед. раст, ама облечен със власт!
28
15
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
След 02.10 ще продължите започнатото.
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помагат само на себе си и на американците.
26
3
 
20
 
! Отговори
Да, бе да.. преди 1 година
Типичен представител на Американската sales школа. (Това, което аз мога да обещая, никой не може да го изпълни..) та и тук така, започнахме (обещахме), неща (които помагат) на всички българи. Мхм.. да, бе да.
25
3
 
25
 
! Отговори
d преди 1 година
Я се скрий бе хамстер. Направил бил. ***.
24
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен и моето семейство изобщо не ни помагате. Пречите ни.
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво е да си вземем държавата обратно, но не съм убеден, че господин Василев знае от кого предстои да я вземаме.
22
3
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 година
Кокорчо за какви пенсии говориш, тези дето инфлаията ги изяде предвариелно! Хранителните стоки поскъпнаха 40-50%други са на 100%! От когоще вземете държавата? От посредниците които вкарахте ли? Вие с *** сте пагубни за България!!! !
21
3
 
26
 
! Отговори
Например?!? преди 1 година
Унищожаване на икономиката,провал във външната политика,луда инфлация и спекула, скоростно усвояване на едни бързи 9 млрд,нови рекордни заеми и увеличаване на външния дълг?!? Евроджендърастия,боядисване на учреждения и паметници на културата с червена боя, разединение и омраза сред народа,сервилност и пълно подчинение през западните си господари, лъжи, манипулации и кражби,шуробаджанащина,командировка и битка до кръв за постове и оплюване на доскорощните си партньори... И още много др геройства
20
3
 
23
 
! Отговори
ил Рапоне преди 1 година
Ако имаше плъхове *** и Дисни Стюдиоус се навиеха да филмират някакъв сюжет, налице би бил сериозен кандидат за главната роля. Сега, относно какво било казало тов нещо на фотото, в макроикономиката има термин "реален доход", който се измерва, ще се изразя за 80-те % така, със съдържанието на хладилника в контекста на макроикономическата парадигма. Защо му давате трибуна на това, а и на оня с корабите/танкерите и договорките/мостовете, остава загадка. Приятен ден.
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вдигането на пенсиите, които увеличава и инфлацията и е съпътствано от вдигане на осигуровките, НЕ помага на всички българи.
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Култуклиева и Руди гела ви "обсъдиха " всички ..................
17
3
 
24
 
! Отговори
L. преди 1 година
Я, и Кокорчо се появи по медиите. Започнахте, вярно - почти започнахте война с Русия. За което благодарим, но се въздържаме!
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме ***...оти за да вярваме на това, което говорите!Вярвам на очите си, виждам цените в магазините.Тъпизми не ни се слушат,не сме пораснали за два дена!Ходи си по живо по зд.аво в забвение не до учи ло не..до..ра..зу..ме..ние!
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** верно расте с педи този! Нямаме такъв наглец в историята си!