Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата

Цялостната политика по доходите трябва да продължи, иска тя
Обновена: 7 сеп 2022 11:06 | 7 сеп 2022 09:45, Анисия Иванова
134
Нинова: Без социална партия в кабинета трудно ще се мине кризата
Снимка: БСП

„В тези трудни времена без социална партия в правителството хората трудно ще преминат кризата. Показахме с резултати, че работим за тях. Кой каквото иска да си приписва, но без БСП в правителството нямаше да има безплатни детски градини, по-ниски данъци за работещи млади семейства, увеличено майчинство и пенсии", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на празника на район Овча Купел в София.

По думите й левицата винаги е защитавала работниците и благодарение на БСП се е увеличила минималната работна заплата и ваучерите за храна.

"Ние увеличихме подкрепата за енергийно бедните. Но понеже инфлацията изяжда тези увеличения, цялостната политика по доходите трябва да продължи, а само БСП е автентичната, доказала се и в опозиция, и в управление като социалната партия. Ще продължим и в следващия парламент да повишаваме доходите и да се грижим за хората", обеща Нинова.

Тя се срещна с хората и отговори на множество въпроси, които ѝ зададоха лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
ЕЛЕ БЕЗ НАС? преди 1 година
БЕЗ КРАДЦИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ Е СКУЧНО.
86
9
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 89: Много си неграмотен, да знаеш. "комунист е всеки, дето е вързан с БСП". Откъде пък го извади това? Вземи та попрочети, образовай се и тогава пиши. Социалистически или социалдемократически партии има във всяка европейска държава. И те, както и БСП са в партията на Европейските социалисти (ПЕС). Те все комунисти ли са?
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой чел ли е условият за помощ з амлади смеейства? Искат ипотек а от 100 000+ лева, да няма задължения, но дохдоа ти да е до 26000 лева, или по 1089 на човек, на месец и това е ПРЕДИ данъците, на година и с малко детее и до 3 година възраст. Демек, достъпно е за хора на минимална заплата, които нензайно как, са се сдобили с ипотека.
84
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Социална политика 74 - О ... о извинявай! Значи имахме деца, котио идваха пеша до училище, а не ги караха с автобус, за който се взеха пари от ЕС програма? Ок! явно ти си живял моя живот и знаеш?Приеми го - Корнелия е провал. Проблемът не е, че и ГЕРБ не се провалиха, проблемът е, че Корнелия падна по лице и ако не беше толкова мазна, сигурно щеше да се счупи.
83
8
 
2
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ преди 1 година
До БСП И ДБ ЗАВИНАГИ: Милионери (и то не социални) станаха тези, които печелеха от корупция по време на трите мандата на Бойко и ГЕРБ. Когато се разбра, че вече си отиват, даже със сакове са теглили пари за фиктивно строителство. Какво стана с това дело? Докато Гешев е главен прокурор нищо! Липса на доказателства.
82
1
 
11
 
! Отговори
Г-ЖА И Г-ДИН ЛЪЖЦИ преди 1 година
30 ГОДИНИ НИНОВА И СЪПАРТИЙЦИТЕ Й ТРУПАТ ПАЧКИ ОТ НАРОДА, УЖ МИСЛЕЛИ ЗА НЕГО? КИКИ САМО 7 МЕСЕЦА.
81
1
 
8
 
! Отговори
БСП И ДБ ЗАВИНАГИ преди 1 година
СОЦИАЛНИ МИЛИОНЕРИ - ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО.
80
7
 
3
 
! Отговори
Къде са крадците? преди 1 година
До Калеко Алеко: Най-големите л'ъжци, к'радци и п'рестъпници са в партията на бат'ти Бойко. От затвора ги спасява само това, че Гешев е все още главен прокурор.
79
1
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Че какво социално има в партията на червените олигарси и приватизатори от Прехода ... другарката Импексова е дотолкова социална доколкото може да се теглят кредити за милиарди и да се тарашат каси ... Акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" са най-големите лъжци, крадци и престъпници и са го доказвали нееднократно при управленията си ... !!!
78
5
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До ЬЬЬ: Какви бивши комунисти? В ръководството на БСП повечето са млади хора, които не са членували в БКП. А ако търсим на кого родителите или роднини, или те самите, са бивши комунисти, няма партия в парламента, където да ги няма. Не говоря само за Бойко. Много са.
77
2
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Без социална партия през кризите-ДА!-но не от бивши комунисти,фалирали държавата няколко пъти,клиентелисти и корумпирани до ушите(справка книнова-импекс).
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости. Десни правителства изваждат от кризи, социалните са за по-уредени плавни времена. По цял свят е така.
75
0
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 82: "Нинова може ли да назове една партия в парламента която да не е социал-популистка"? Преди избори със сигурност няма такава партия. Но за трите мандата на ГЕРБ те така и не направиха преизчисляване на старите пенсии. Трябваха протести за да увеличат все пак социалните пенсии. А дадоха два милиарда са самолети, които не се знае кога ще получим, защото в договора неустойко за закъснение няма. Ето това е популизъм, но на ГЕРБ, не на БСП. За 6 месеца управление БСП направи повече.
74
2
 
5
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Откога БСП са социална партия, която да е загрижена за добруването на народа, а не за благоденствието на собствените си шефове?
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До малко за политика. Да, ДС и номенклатурата са виновни за избирателната активност. Като не пуснаха кокала след падането на берлинската стена, милиони хора хвърлиха кърпа, че държавата никога няма да се оправи и заминаха в чужбина. А останалите спряха да гласуват защото всички партии са все едни и същи кадри на ДС, БКП и номенклатурата и техните деца.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова може ли да назове една партия в парламента която да не е социал-популистка? В България икономически дясна партия няма. Ако не съм прав, назовете я и посочете точно какви са им икономическите идеи. Дажи де факто БСП с техния плосък данък въведоха най-дясната политическа мярка която е въвеждана последните 20 години.
71
2
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 71: "ПРИ БЛИЗО 35 % ГЛАСУВАЛИ"? И на кого го дължим този спад на процента гласували. Всичко, което не ни харесва, да го припишем на БСП, така ли? Два пъти Слави и Тошко не направиха правителство и провалиха третото. На хората им омръзна да ходят на избори, но не БСП е виновна за това.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До пуйката - И Луна президент и могат да дойдат да ни пазят и от Папуа Нова Гвинея ако са снанаи и те НАТОвци !
69
0
 
0
 
! Отговори
Социална политика преди 1 година
До Анонимен 67: Научил си се на политически кьорфишеци почти като бат'си Бойко. Програма за безплатенн траспорт из турднодостъпните места имаше преди 15+ години но никога не се е реализирала - нито преди, нито по време на ГЕРБ. Да, качваха се пенсии, но с какъв процент? А за трите мандата на ГЕРБ те така и не направиха преизчисляване на старите пенсии. Така и не направиха! Няма да се учудя, ако сега Бойко се сети и това да обещава. А безплатни детски градини? Ако не беше БСП нямаше да ги има.
68
1
 
4
 
! Отговори
Калина преди 1 година
Корнело,що не отиде в с.Богдан да ринеш калта ,като коалиционния ти Киро да усетиш народната ,,любов" .да те погнат хората като него и тогава ще видиш хубава ,,социална".Безсрамници дай им само да се снимат със слугинаж си