Екшън в "Панорама": Светльо Витков скочи на политик, нарекъл го "чалга певец"

Наложи се двамата да бъдат разтървани
Обновена: 16 сеп 2022 22:51 | 16 сеп 2022 22:45, Красимир Ангелов
168
Екшън в "Панорама": Светльо Витков скочи на политик, нарекъл го "чалга певец"
Кадър: БНТ

Сериозен скандал разтърси предаването "Панорама" по БНТ тази вечер.

В основата му бе музикантът и екс вокал на "Хиподил" Светослав Витков, който налетя на бой на опонент, нарекъл го "чалга певец".

Наложи се водещият Бойко Василев да разтървава лидера на "Глас Народен" и опонента му Димитър Митев от "Българска социалдемокрация – Евролевица".

"Кои сте вие, комунисти ли сте", обърна се Витков към представителя на партията на Александър Томов в разгара на предизборна дискусия. Митев му отвърна, че са от партията на Томов, на което Витков отправи критики към бившия вицепремиер и бивш собственик на ЦСКА.

Последва отговор на Митев, който нарече рок музикантът "чалга певец", което вбеси Витков, който тръгна към опонента си в опит за саморазправа.

В крайна сметка двамата бяха разтървани преди да се стигне до по-сериозен конфликт, а малко след това музикантът напусна студиото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
19
 
! Отговори
До ЦСКр -Текезесар преди 1 година
Ами скачай си. На никой не му пука. Аутсайдери с претенции за псевдоинтелигентност. Никой не ви търпи вече. Останете си в 90-те години и ревете за "славните" ви години:-))
13
4
 
6
 
! Отговори
Tman преди 1 година
Автора ***, правиш ли разлика м/у пънк и рок?
12
29
 
14
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Говорил съм със Светльо, пил съм бира ,мастика и не знам си кво си...не е за президент. Но определено скачам на бой за него. Особено когато некви *** се опитват да говорят за чалга... Яд ме е че не го е набил верно !
11
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво се обижда. Че той си е чалгар. Чалгаджииството е начин на поведение той го доказа - разпасани мутри, побоища и песни в стил "Цомбене на женки". Чист чалгар.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ГолоГлави дай за Баце нещо
9
26
 
17
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Светльо, що не го преби тоя???? Бой по тая гад!!!!!
8
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е за тва ще продължавам да Не гласувам за никой.За чий .../аз да им помагам на такива да си оправят живота , ай си к тир
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е тотално изперкал. Преди месеци имаше ПТП и каза че зад това стояли НСО. Наркотиците не прощават.
6
9
 
27
 
! Отговори
ГолоГлави преди 1 година
Поредния плешyн с интелект на едноклетъчно демонстриращ мутренско поведение. Пореден е защото един селтаk от Учиндол вече свободно демонстрира същото поведение.
5
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същият е и бившето му другарче Венци Мицов. Тотално деградирали. Скараха се за пари. А Светослав Витков веднъж преди години мина процентната бариера от един процент и от тогава му е жал, че като провален музикант и човек, не може да цица от държавата. Това си беше позор направо. Митьо Очите щеше да се държи по-нормално.
4
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За разлика от Лупи-доказан измамник и крадец,тоя Витков ли е Бибиткив ли е,е нищо повече от въздух под налягане!
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двете партии се борят за 1 % и субсидийка за четири години напред. Никаква субсидия не трябва да има ако не си влезнал в парламента и на изборите вместо 50 ще има 10 партии.
2
2
 
46
 
! Отговори
Отвращение преди 1 година
Това са политиците, борещи се за гласове. Хамалско поведение от най-долна класа. Този Витков ходеше като мутра нагоре-надолу. Разперил ръце, крещейки "Ела навън бе". Какво очаквате.....Не Семерджиев и мутри, а това ви е "примера". Щял да коли и да беси. От горв на всичко с простотията си парадира, че бил завършил СМГ. Ако това е нивото на СМГ .....жалко. Тотална деградация. А и на сенсей ми се прави. Абе "сенсей" там не ви ли учат на смирение. ***.
1
22
 
33
 
! Отговори
Посмях се доста преди 1 година
Трябваше да му отгърми един задвратник на комунистчето ,