Премиерът ще проведе среща с областните управители за изборите

Ще участват и министри от служебния кабинет
16 сеп 2022 07:58, Анисия Иванова
9
Премиерът ще проведе среща с областните управители за изборите
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят Гълъб Донев ще проведе среща с областните управители днес в резиденция „Бояна“, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В срещата ще участват вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, министърът на финансите Росица Велкова, министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, министърът на околната среда и водите Росица Карамфилова, министърът на земеделието Явор Гечев, министърът на иновациите и растежа Александър Пулев и министърът на електронното управление Георги Тодоров.

Във фокуса на разговора ще бъде подготовката на предстоящите парламентарни избори. Ще се обсъдят също въпроси от значение за различните области в страната, както и теми в сферата на инфраструктурата.

Срещата е закрита за медиите и след нея не се очакват изявления.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Инструктажа ще е как да се помогне всячески на ДПС, и частично на ГЕРБ! Предателя Рундьо се извъртя на 180 градуса, и старите практики които Рашков беше прекъснал, се върнаха - измами с подвижни избирателни секции, контролиран вот, купуване на гласове и пр... ДПС ще имат много силен резултат между 15 - 18%, но така им се пада на българите, като са толкова пpости да падат в един и същ капан вече няколко пъти
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Срещата е закрита за медиите и след нея не се очакват изявления' --- разделят баницата! североизтока на ДПС и т.н. помним последното 'закрито' заседание на ДБ и исканията им за бухалки!