Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?

Тези са ни най-лесните избори, заяви лидерът на ГЕРБ
21 сеп 2022 12:00, Нели Христова
122
Борисов: Ние сме в яма, как ще издраскаме да излезем?
Снимка: БГНЕС

Тези са ни най-лесните избори, защото нашият съюзник са гладът, инфлацията и високите цени. Това заяви на предизборна среща в добричкото село Зърнево лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "12 г. при нас токът бе 80 лв., 2,2 лв. горивата, всичко лети с по 10-20-30%. Дори не знам какво да ви обещая. Аз толкова счупена държава не знам как се управлява", заяви още той.

"Не знаем как, с какви усилия можем да ви изведем от ямата. Ние сме в яма. Как ще издраскаме да излезем? 12 г. знам как държахме тока най-евтин в Европа, трудно, но успявах. План за възстановяване от COVID кризата другите държави забравиха - похарчиха милиарди евро да си стабилизират хората, а България няма. Година и половина нито един фонд не работи, а бюджета тегли кредити и лихви. Как се оправя това?", ядоса се експремиерът.

Вие показахте, че ГЕРБ е партия, която слуша, чува и изпълнява и решава проблемите на хората. С тези думи се обърна към Борисов кметицата на селото Гюлай Неджиб Бекир. Трябва да върнем ГЕРБ в управлението на държавата, за да спрат покачването на цените и да овладеят инфлацията, да върнат стабилността, заяви още тя.

"Тук има доста земеделци, спомнете си какво бе земеделието преди да дойде ГЕРБ, преди да ни повярват ЕС и ЕК, преди да повярват на г-н Борисов и да започнат да финансират земеделието, разликата е огромна, добави и тервелският кмет Симеон Симеонов. И заръча всеки от присъстващите да убеди поне още по 5 души да гласуват за ГРБ, за да има партията двама депутата от района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
пъдаря на т.живков,женката на доган...го играе мачо...иска животите и парите ви...не мислите и четете...за него сте..."лош матрял"...е лош матрял ли сте?аз съм Свободен Човек и имам ценности и самоуважение!!!Гешев оставка,съюзниците ни е наложително да се намесят и отстранят четящият джержински глав.прокурор в България,пазещ мафиотите и престъпните организации внедрени от путин...война е и лицемерието и страха не са опция!!финансират путин през проекти с парите на найвните и страхливи ЕС
88
4
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Ами за 12 години Борисов изкопа такава дълбока яма-че сега иска Българите да Драпат а той да си брой Евротата и Кюлчетата в Шкафа,
87
3
 
4
 
! Отговори
компанията преди 1 година
при бай ставри ще бъде голяма-за това ги е страх-,,БЪДЕТЕ СМЕЛИ,,
86
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
яма...ами ни я дълбаеше 12 г- мутро на кгб,агент буда работещият за путин...видял "яма"?4.5 милр.за ктб,заем от газпром 3 милр да постройш на путин турски поток,с лихвите ще станат 5 милр.,1.5 милр.скрап АЕЦ оборудване да се докарваш на путин...за кражбите от ЕС...от магистрали и строежи който никога няма да станат......това е ямата...ямата дпс-гроб...ограбваща ви от десетилетия приятели!менда ни крадяха с божков,лиляна със санирането,дончев с електронното...объркал си рейса!вебер е съучастник!
85
7
 
9
 
! Отговори
МРАЗЯ ПРОМЯНАТА... преди 1 година
ЗАЩОТО ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА БАБА, ДЯДО, ТАТЕ И МАМА... САМО ЗА 6 МЕСЕЦА.............. БЪЛГАРИЯ МРАЗИ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.. ПП =БСП =ДБ......
84
4
 
14
 
! Отговори
истински мъж преди 1 година
Боко е ясен какъв е.Но задайте си въпроса, какви са тези,които го гледат като идол,и гласуват за него.
83
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
комунистите разграбиха всичко по време на прехода, а вие от герб след това, каквото е изкарало населението, за 12 години само вълнисти пътища и безсмислени проекти
82
3
 
13
 
! Отговори
УРОС преди 1 година
АБЕ ПРОВЕРЕТЕ ПЛАМЕН ТАЧЕВ ОТ ГЕРБ!!!! НАЛИ Е НАРОДЕН И ЧЕСТЕН ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ!!! ОТКЪДЕ ИМА ПАРИЧКИ ДА СТРОИ СГРАДИ И ДА СЕДЯТ ПРАЗНИ С ГОДИНИ И ОТКЪДЕ ИМА ПАРИЧКИ ДА КУПУВА ЧИСТО НОВИ ПОРШЕТА НА ДЕЦАТА СИ?ПИТАМ САМО АЗ..НАЛИ Е СКРОМЕН И ЧЕСТЕН ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ???ОТКЪДЕ ИМА ПАРИ ЗА ПОРШЕТАТА НА ДЕЦАТА МУ????
81
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
преди ковид кризата, преди войната в Украйна, станахме най-бедни в ЕС по време на твоето управление, как да очаквам, че с толкова кризи точно вие от герб ще ни извадите от кризата
80
4
 
15
 
! Отговори
Главанак преди 1 година
На тоя все другите са криви, само той прав! Е, не е ли малко нагло!Хвалби, долнопробни лъжи и манипулации- това прави в момента Боко. Само че той съсиха държавата за 12 години! И ако това някой не го е разбарл, то значи не е разбрал нищо. На едно предизборно събрание така манипулира хората си, че бяха готови да разкъсат всеки с друго мнение. Е, как ще се съюзяваме и ще живеем в единство!
79
3
 
13
 
! Отговори
Жеко преди 1 година
Шопара от Банкя се обади!!А бе грухчо та по твое време не се крадеше и нямаше инфлация ли??Включването ни в борсата на горива и ел. енергия стана по твое време и с подписа на теб и ГЕРБ!А дане забравяме СДС, ДПС, БСП, ВМРО и НФСБ!Кво грухтиш непрекъснато виж се ГЕРБ и ПП са си лика прилика крадци и лъжци!
78
7
 
4
 
! Отговори
Трябва преди 1 година
...непрекъснато да им се напомня на Щатните Плювачи, че след десет годишно управление ГЕРБ отново са първа политическа сила! Хайде поразмърдайте ги тези мозъци малко , и го осъзнайте! Или за това не се плаща? Само с евтина помия власт не се взема ,трябва си и малко акъл! Отдавна черният пиар работи за Борисов ! Българите видяха колко струвате
77
2
 
21
 
! Отговори
Смях ! преди 1 година
Бойко щял да ни оправи , баце , та ти не спря да ни оправяш 12 години , стига ти толкова.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До позор! - Дааа ... Стаите хора помним каква топия беше преди Борисов. Имаше мир, разбирателство, развитие - децата бяха прекрасни, наркотици нямаше, а Ицо беше просто рапер ... Ама дойде Бойко и срути нашето общество! По-голяма загуба за човечестовто от изгарянато на александрийската библиотека и Атланида взети заедно ... Айде - отива да коля праве в междублоковото!
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако ти влезеш в ямата, може и да се оправим
74
2
 
11
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Сикаджийката мутра на снимката, престъпникът от подземния свят, който ограби, срути и съсипа България е главният виновник за опасността, надвиснала над целия свят! Защото сикаджийската мутра развърза ръцете на кремълския злодей и масов убиец за агресията му в Украйна, като му построи "Турски поток" с 3 милиарда наши пари и кремълското чудовище заобиколи украинската тръба! Сикаджийският престъпник от България е виновен за грозящата цял свят опасност от ядрена война! Банкянско чудовище!
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ни вкара в ямата, а излизането е лесно - натрупваме пачките от чекмеджетата, покатерваме се на тях и излизаме от ямата на ГЕРБ.
72
2
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
ГЕРБ и ББ са в яма,спор няма.И там ще си останат.Не го мисли,Баце.Повече няма да управляваш.
71
1
 
5
 
! Отговори
Курт преди 1 година
Радев те оправя тебе, аха !
70
1
 
7
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Като метне на всеки едно жълто кюлче и сме спасени.