"Възраждане": Очакваме да сме първа или втора политическа сила

В партията имали подготвен кабинет
Обновена: 30 сеп 2022 22:18 | 30 сеп 2022 21:02, Екип на Bulgaria On Air
120
"Възраждане": Очакваме да сме първа или втора политическа сила

Няколко дни преди вота ще има ли стабилно мнозинство след неделя?

"С тези партии, които се очертава да влязат, със сигурност не. Смятам, че имаме доста сериозни различния по основни политики. За нас има някои много ключови предстоящи решения за България, по които ние не можем да се разберем с тях", заяви Деян Николов от "Възраждане" в студиото на"Денят ON AIR".

Той сподели, че партията очаква да имат много силен резултат на изборите и възможност да бъдат първа или втора политическа сила.

"Ако сме първа политическа сила, ще се опитаме да съставим кабинет, най-вероятно няма да бъдем подкрепени, ако не можем да съставим кабинет, няма да управляваме", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му в партията имат подготвен кабинет и ако се налага да са опозиция, за тях това не е проблем.

"Очаква се глобална рецесия. Въпрос на анализи е кога точно ще започне, но изглежда, че сме точно на прага. Вероятно следващите 2-3 години ще бъдат тежки. Подготвят се за догодина за криза. Изключително важно е за България да започне да гледа собствения си интерес. Геополитиката трябва да остане настрана", коментира Николов.

Според него трябва да сме много внимателни и да не се месим във войната твърде много, а по-скоро да бъдем неутрални.

"В момента има геополитически сблъсък между САЩ и Русия и той се случва на територията на Украйна. За съжаление, поведението на Европа в момента не е на ниво Велика сила, по-скоро е готова да стане жертва, дори организира собственото си жертвоприношение в името на американските интереси, вместо да се погрижи за своите собствени", твърди гостът.

Неговото мнение е, че цялата индустриална мощ на Европа, без доставките на Русия, би била поставена под сериозно съмнение и стратегически погледнато Европа няма интерес от този конфликт.

"Какъв е интересът на България – да се включи в Трета световна война, или да опита да запази неутралитет", пита той.

Николов смята, че ние трябва да успеем да се договорим с "Газпром" за сигурни доставки на възможно най-фиксирани цени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: Възраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
6
 
4
 
! Отговори
?!?!?! преди 1 година
Очакваме да не сте в Парламента въобще, *** !!!
98
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в сферата на фантастиката ако управлявате и решите да направите някои от нещата за които приказвате най малкото ще е да ядете бой публично.
97
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът си го каза - иска да си оправи бизнеса. Гледах внимателно. За България не каза много-много. Само за бъдещите си "творчески" планове.
96
3
 
5
 
! Отговори
Смех! преди 1 година
"Обещай ми светло минало" - имаше такава естрадна песен.
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 94 Мислиш ли, че русакта посланичка цъфти и вързва? Кой знае как я челастри КГБ по телефона, че изостава с петилетния план и вече не е тъкачка-многохиладничка.
94
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дай боже да станете втора сила,далече сте от първата. Костя, да не си на третата чашка ?
93
4
 
4
 
! Отговори
БААлооо преди 1 година
Така е, тази статия по-горе, трябва временно да бъде махната. Днес не е ден за агитация.
92
5
 
3
 
! Отговори
ААлооо преди 1 година
Днес е ден за размисъл, НЕ за агитация!
91
5
 
4
 
! Отговори
О преди 1 година
Илитератните *** имали подготвен кабинет вече. Боже! Прибери си вересиите! Ни мислят с горната глава, ама и с долната не мислят тези тотални политически импотенти .
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
американската посланичка увяхна.
89
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че ни подсетихте, това не е лоша идея. И ще отворим белене за предателите.
88
4
 
5
 
! Отговори
не се вписва преди 1 година
Представих си за момент как копейките са управляващо сила. По протокол Коста трябва да посрещне с почести Урсула на летището. Ненагледно!! Друга снимка: СЗО и ООН, международен форум в София по проблемите на човешкото здраве и задължителните васинации. Копейкин - пак по протокол - открива форума и пожелава ползотворна работа на участниците)))) Трети кадър: Али Агджа се вмъква парламента. Охраната не го разпознава, защото са като близнаци с Костя. 4-ти След анекс към РФ Костя е мобилизиран)
87
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо родолюбивите възрожденци, дето искат да ни анексират с референдум към РФ, не пият квас, а кока кола, не карат Москвич и не почиват в Крим, а децата им не учат в Сибирския държавен университет?
86
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Ядец, няма нищо разумно в путинския ти мозък. Пак ви пуснаха от психиатрията за уикенда и само хихикате. За да си платиш излизането от ЕС трябва да продадеш България и Русия. Защо си лъжете тъ.пия електорат? Няма как да стане, точка. Стига с тия популистки предизборни глупости! Митрофанци долни!
85
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние сме в началото на трета световна, тя не избухва веднага навсякъде, започва на едно място и политиците я раздухват, постепенно огнището поглъща съседни и по-далечни страни. Погледнете историята на първата и втората световна война. Има начална фаза, която продължава месеци и години. През това време политиците надуват бузи и духат към огъня, ей такива като борисов с украинското знаме на софийската община, като кирчо и кокорчо на повикване от амер. посолство, сега трайкат но щом минат изборите..
84
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо чудно и да бъдат
83
9
 
12
 
! Отговори
Дядо Боби преди 1 година
Пожелавам на Възраждане да бъдат първа политическа сила!!!!!!!!!!!!!!!!!
82
5
 
7
 
! Отговори
Margareth преди 1 година
Изхождане очакват да са първи. Кокорчо и Кирия очакват да са първи. Тулупа очаква да са първи. Значи 1500% ще са гласовете.
81
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селянинът от банкя, който не може да води смислен разговор на интертвю, защото не разбира от икономика, а от разхищаване на чужди пари и от предизборни лъжи на първо място в класирането !
80
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излизане от ес е доста разумно решение ако се подготви от компетентни хора. Парите, които получаваме от ес са за заробване -- те са обвързани с разоряване на българската икономика -- даваме ви няколко милиарда, но ще ги използвате за затваряне на производствени мощности, за подкупи, за детски градинки, и така се произвежда една армия от безработни, това е целта на американската агентка от брюксел, еврото надолу, никой не й търси още сметка за вредителството. Ха-ха, хи-хи !