"Галъп", 100% паралелно: Слави аут от парламента, Янев - вътре

Вижте какви са резултатите
Обновена: 2 окт 2022 21:26 | 2 окт 2022 21:21, Александър Попов
181
"Галъп", 100% паралелно: Слави аут от парламента, Янев - вътре
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ-СДС печели изборите за парламент с 23,5%, а на второ място се нарежда Продължаваме промяната с 19.5%. Това сочат резултатите от 90% паралелно преброяване на "Галъп".

ДПС са трети с 15.2%, а "Възраждане" изпреварва БСП. Формацията на Костадинов е с 10%, а Нинова и компания са с 8.9%.

Сигурни за парламента са Демократична България, които събират 7% от гласовете.

Има такъв народ остават под чертата с 3.8%, а Български възход влизат с 4,7%.

Следващият парламент ще мине без присъствието на "Изправи се, България" (1.1%) и ВМРО (0.8%).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Хайде в края на Януари пак ще се разхождаме до секциите. Но пък това е хубаво ... срещам се с хора, които не съм виждал скоро ... говорим си, спомняме си младините...
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам ДПС да е вече 1-ва политическа сила , тя е НАЙ-БОГАТАТА ПАРТИЯ , за нея са слугували БСП , ГЕРБ и всички останали , .... за ПАРИИИИ , ЗА МНОГО ПАРИ !
143
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И най-важното : Бойко -Пеевски-Доган , продължават да управляват , не че до сега не са управлявали , нали всички медии и пари са в тях !
142
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На третия път Чалгаря счупи стомничката.... за следващите избори да се готви Простооттто Кире ... и Коколатото Сенси
141
1
 
5
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Явно ст. янев е новото и.тн. Ще се даде на граб , той си го каза. Еднодневна партийка. Жалко за избирателите му и за това, че им подменя вота. Другата опция е сватба с дай бг
140
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, ама Главния Чалгар си срърши работата - неговата партия премахна ограничението на секциите в Турция, за да може там спокойно турци с БГ паспорти да наливат гласове за ДПС.
139
0
 
15
 
! Отговори
Коза преди 1 година
Изхвърлянето на плешивия е единственият светъл лъч надежда в тия избори.
138
2
 
23
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Еееех! Най-много ме кефи партията на плешивия чалгар "Има Такива Некадърници"!!!Некадърниците най-после са аут от парламента, логичен резултат от чернобелия шахматен зомби-мъртвец който мълчи като пукъл щото няма какво да каже!!!Това последното ме притеснява - кой е толкова глупав да работи срещу себе си?Кукла на конци е плешивият. Кукла която получава нещо (пари или не знам какво) срещу послушание.
137
6
 
5
 
! Отговори
Андрешко преди 1 година
Андрешко доказа че иска да удължи агонията си
136
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България.и в Буркина фасо викат Русия. На прав път сме ще станем братушки с Африканците от Буркина Фасо.
135
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички спечелили,но БЕЗ ПРОДАЖНИЦИТЕ да се обединят,да забравят дразгите и реваншизма и да започнат да работят за доброто на държавата и за спокойствието на народа! Не трябва да се връщаме отново на избори,резултатът отново ще е този,А ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ БЛАТОТО,КЪДЕТО НИ ВКАРАХА ПОДКУПНИТЕ ПРОМЯНЯДЖИИ-ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ! ТОВА Е СПАСЕНИЕТО-О Б Е Д И Н Е Н И Е и ЦЕЛ КЪМ ПО-ДОБРО РАЗВИТИЕ! НАПРЕД!
134
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ти давам пример с арменците. Спори с тях. Спори с кюрдите, които още нямат държаава и още се "освобождават". Ти си фантазьор и фанатик. Искал сам да се освободи, не му харесвало кой го бил освободил. Ми чакай да те освободи друг и яж ятагана още 40 години, най-малко. Тъпо си, приятелче.
133
2
 
8
 
! Отговори
до 138 преди 1 година
....За 500 години турците може би са "изколили" повече от 500 000 българи защото преди това и след това сме си пак 2млн население замислял ли си се?!?
132
3
 
5
 
! Отговори
до 138 преди 1 година
Приятелче толкова много глyпocти написа че даже не мислех да ти отговарям ето ти първата - "Ще се освободиш без войска и държава ли?" Ако имаме държава от кво да се освобождаваме. "Сърбия и Гърция, Румъния имаха вече държави, дипломация и желание да заграбят българските земи." - В Балканската война защо не реализираха мечтите си."По време на Първата световна турците щяха да изколят 1 милион българи като арменците." За 500 години турците може би са "изколили" повече от 500 000 българи...
131
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали над 10% щеше да води ГЕРБ, ама явно ромите не могат да четат на машината и за това не се получи.
130
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се освободиш без войска и държава ли? Сърбия и Гърция, Румъния имаха вече държави, дипломация и желание да заграбят българските земи. Можеше да се освободим през 1918 година като поляците, чехите, след геноцид от Османската империя като над арменците. По време на Първата световна турците щяха да изколят 1 милион българи като арменците. Армения беше ограбена и пратена в планините.
129
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите не ходят да гласуват. Политиците пък няма да правят правителства.
128
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На българина още отдавна му беше насаден страх, с който все още не можем да се справим. Все още крехката България тепърва установяваща своите политически и икономически връзки със света беше "натисната" че руснаците ни защитават а другите са лошите. Тези които не ни освободиха, а поробиха и издействаха половината България да остане навън. Ние нямаме нужда някой да ни защитава, никой не ги е канил да правят война с Турция, сами щяхме да се освободим въпрос на време беше.
127
2
 
27
 
! Отговори
Истинските резултати преди 1 година
35% избирателна активност: ГЕРБ 8%, ПП 7%, ДПС 5,25%, Възраждане 3,5%, БСП 3,15%, ДБ 2.45%, БВъзход 1,4% от българите, от населението. Това е истинската статистика, а не красиво опакованите от социолози фалшиви цифри и послания, защото махат онези 65% негласували и казват кой бил спечелил
126
17
 
20
 
! Отговори
Хаймърс преди 1 година
"Американските *** от ГЕРБ, ПП и ДБ ще вкарат България във война, където ще гинат вашите синове и братя. Егати тъпaнapския народ, който ще позволи да ни направят на курбан като ония пpocтаци укрите за да може 250 килограмовите тлъсти американци да изплатят трилионите си борчове с война в източна Европа." Срещу кой да "гинем" то руски войници на фронта почти не останаха. Другите мъже са извън Русия успяха да избягат. "Враг" няма това е само в копейковите ви глави.