Стефан Янев: Червените линии са националните интереси

Лидерът на "Български възход" е доволен от резултатите
Обновена: 2 окт 2022 20:32 | 2 окт 2022 20:32, Нели Христова
20
Стефан Янев: Червените линии са националните интереси
Снимка: БГНЕС

Като добри определи резултатите на партия „Български възход” на предсрочния парламентарен вот председателят ѝ Стефан Янев. Той благодари на всички представители на коалицията, на симпатизантите на партията и излезлите да гласуват.

„Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от движение - с възможности да направим най-доброто, така че нашите членове и симпатизанти да бъдат удовлетворени, че сме в изборите. Друг е въпросът, че нямахме достатъчно време. И разбира се, един друг елемент - ние направихме най-евтината кампания”, добави той.

Още по темата

„На базата на организацията, която се прави от движение, на база това, че нямаме достатъчно възможности да използваме пълния капацитет, резултатите са добри”, е мнението на Янев.

Той подчерта, че основното задължение на всички партии в парламента е да взаимодействат. „Ние сме там, за да можем да работим”, каза още Янев.

„Основната задача пред всички партии е да бъдат в състояние да излъчат мнозинство, което да изведе страната ни от кризите. Този разговор трябва да се състои в името на българския народ. Червените линии са националните интереси, те остават и са свързани с реформирането на ЕС, с по-силна национална държава и ЕС“, допълни още Янев в първи коментар след днешния вот, който поставя партията му на прага за влизане в бъдещото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 година
Изкатериха се мравката на главата на слона и се провикнала. Какво да го правя? Удуши го Пешо провикнали се другите мравки. Янев с кокошия поглед първо да мине червената линия за влизане в парламента и тогава да чертае другите линии
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой знай, кой не знай, седнал шах да играй .
4
4
 
7
 
! Отговори
Black Sea преди 1 година
Тоз се отече преди да почне. Бравос. ИТН също. Тия 10 % са максимума на Възраждане. Оттук следват съдбата на ч.Ал.Гарчето, Атака и НФСБ.
3
0
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 1 година
Ще има субсидия. Аз се чудя докога ще има 240 търтеи в парламента при положение че населението се топи като мартенски сняг? 6 милиона народ 240 депутати. За другите държави не знам но за турския меджлис знам че са 550 депутати а населението знаете вече е 87 милиона заедно със сирийци, афганистанци, руснаци, украинци и около 200 хиляди арменци работещи нелегално в Истанбул.
2
2
 
6
 
! Отговори
Та кой преди 1 година
Беше тоя дедляк?!
1
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Много *** и *** народ! Велика българия, патриоти и тн ... никой не иска да отиде до урните, да се поинтересува, да чете малко истотия .... наистина е казано:Всеки народ си заслужава управниците. Ей на, цъкайте с език, роптайте, не гласувайте защото "няма за кой", чакайте "някой" да ви ръководи. Ами някой ни клеца от много време и ше продължава. Все едно колко ракии си изпил и колко политици си "нахранил". Все някой ще те клеца защото си мързелив неудачник! На сега!