Борбата с корупцията била по-важна от правителството на ГЕРБ

ПП ще се бори с нея дори и като опозиция
64
Борбата с корупцията била по-важна от правителството на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Моето лично мнение е, че борбата с корупцията е по-важна от правителството на ГЕРБ“, призна пред bTV Александър Дунчев от „Продължаваме промяната“, който ще е депутат в 48-ото Народно събрание. Той обяви, че Националният съвет на партията вече е взел решение дали ще участва в правителство с ГЕРБ. То обаче ще бъде обявено на брифинг в 11 ч. от съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков.

Александър Дунчев уточни, че решението е решението отговаря на очакванията на избирателите, които са подкрепили на предсрочните изобри политическата формация.

Дунчев каза, че се надява да има редовно правителство, тъй като служебния кабинет „си е изиграл картите“ с уволнението на проф. Христо Даскалов от поста директор на БАБХ.

„Продължаваме промяната“ ще се бори истински за борба с корупцията, дали в правителство, дали като опозиция – няма  никакво значение“, заяви Дунчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аминационни герои
34
1
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
АМИ ТОГАВА ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ СЕБЕ СИ! КОРУПЦИЯТА ХОДИ ОСНОВНО ПО УПРАВЛЯВАЩИТЕ, А И ПО В.С.И.Ч.К.И. ХОРА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЯ! ИНФАНТИЛНО Е ДА МИСЛИШ, ЧЕ КОРУПЦИЯТА ХОДИ САМО В 1 ПАРТИЯ!
33
1
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Тия не спират с опорките. За година и половина откраднаха повече от колкото всички предишни за 12 години. Бадева не драпат като бесни за властта. Кой ги знае още колко са взели на червено и какво са обещали на спонсорите и тяхната си мафия
32
3
 
25
 
! Отговори
Гена преди 1 година
Борба с корупцията ли? Кой се "бори?Тези, които назначиха любовници и рода до 9 коляно и доказан измамник за шеф на НАП? Тези, които сключват договори без конкурс? Тези, които върнаха посредници за газа и горивата, и ни продават евтината българска ел. енергия на 10-торна цена? Тези, които изтеглиха в заем милиарди, които изчезнаха? Тези, които спряха поддръжката на пътища и ежедневно има жетви от ПТП? Тези, които купуват депутати? Тези, които ни докараха дефицит в размер на 11 милиарда? И т.н...
31
23
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
ПП и никоя друга партия не трябва да се доближава дори до тиквата, защото става съучастник на банкянската мутра в: корупция, трафик, мокри поръчки, кражби в особено големи размери, злоупотреба с еврофондове, национално предателство, геноцид срещу българите и много други престъпления! Боко е доказан престъпник и който го доближи ще мирише лошо до живот! Няма по-голямо зло герберастията!
30
2
 
21
 
! Отговори
ИВАН ИВАНОВ преди 1 година
Тези двамата да отидат в зала Армеец и зрелищно да си бият шамари до припадъци затова , че въвлякоха страната ни в чужди военни проблеми и в безисходни кризи Щели да се борят с корупцията в която са съпричстни Смешници Време е такива кото тях народа да започне да ги екстрадира от красивата ни родина.
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ши са изборите ?
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Кокорчо са голем смех,вижте им само мазните-жални мутри,абе алоооо вие за 6месеца откраднахте колкото ГЕРБ за 12г.
27
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спуквам се от смях да слушам хора, които открито и реално работят с Корнелия Нинова (по скоро тя работи с тях), да ми говорят за борба с корупцията.
26
3
 
21
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
Те пребориха корупцията, като спряха целия бизнес. Основно инфраструктората. Там са фирмите на ГЕРБ. Ама аз защо трябва да си троша колата по дупките ? Проблема е че са от скоро и още нямат свои фирми, които да поемат бизнеса. Това им е големия проблем.
25
2
 
12
 
! Отговори
Кривондел преди 1 година
Прочетох и нищо не разбрах. Искат ли, не искат ли...И как ще я борят тая корупция..
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Чоко - Те хубаво борят корупцията на Герб, ами тяхната кой ще я бори?
23
2
 
14
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
Асенчо, след като влезе във властта пусна още една гуша. Трябват пари за нови дрехи.
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези смешни лаладжии ако продължават така на следващите избори ги чака съдбата на ИТН.
21
3
 
14
 
! Отговори
Чоко преди 1 година
ПП са в борба с корупцията в която не участват.
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е интересне как все са срещу мафията, все ходят да борят някаква корупция, но в момента в който някой попита "Абе вие откъде имате тия пари" се започва с лични обиди и нападки. Тоя бил от мафията, оня бил от извънземните, другия бил ***, третия бил корумпиран. А е толкова просто да се докажат доходи. Мен някой ако ме пита откъде имам имот или откъде са ми спестяванията мога да ги докажа за 1 ден.
19
4
 
23
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Ами ГЕРБ не са на власт от година и половина. А тези клоуни, като държаха цялата власт, коя "корупция"на ГЕРБ доказаха?
18
4
 
9
 
! Отговори
гледна точка преди 1 година
Стига с тая корупция бе! Може да ви звучи грубо, но според мен корупцията е двигател на действия. Да, краде се по малко, но така се намира кой да върши много неща. Видяхме в последните месеци, че като няма корупция (уж), нищо не се и прави.
17
7
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Папагали.Изобщо не рабраха защо хората ги наказаха. Токущо са разучили далаверата и да се махат ? Да изпуснат всички обещани от Европа милиарди ? На наглостта и простотия лек няма. И морал с пари не се купува.
16
4
 
20
 
! Отговори
22 преди 1 година
Трябва борба с корупцията Кико, ама и ти си от страната на корумпираните