Шаламанов: Опитите за президентско управление влошават ситуацията у нас

Само с избори промяната в България няма да се случи
10 окт 2022 21:32, Анисия Иванова
41

Само с избори промяната в България няма да се случи. Ясно е, че трябват усилия за една ясна програма и за много бързи действия, за да има резултат за кратък период от време. Ясно е, че резултатите, постигнати от предното правителство за осем месеца, не са достатъчни, за да убедят българските граждани, че трябва да продължим в тази посока и да задълбочим усилията. Едва ли бързи нови избори могат да доведат до някакъв обрат. Важни са бързи и ясно резултати, които могат да се постигнат, когато има съгласие по важни приоритети и професионално отношение в управлението“.

Това каза в предаването "Опорни хора" Велизар Шаламанов, бивш служебен военен министър.

"Липсата на редовно правителство и на добре работещ парламент през последната година и половина показва, че опитите за президентско управление всъщност влошават ситуацията в България", добави Шаламанов.

"Евроатлантизмът означава преди всичко добро и прозрачно управление, минимизиране на корупционните практики и управление с използване на целия потенциал на нацията, а не по механизма на калинките, които доведоха до всички беди в България", коментира гостът пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пишман военен министър сега с президентско управление ли се захвана? Остава професорът по МИГ-овете да започне да прави свободни съчения на тема война и ВКС и пехотинецът генерал от 90-те години да си припомня военна стратегия и тактика! Росен Пл. често се обажда, но всеки 2-3 обзори за него са по един палат в Гърция, а тези лъжат за признаване и официализиране на тяхната преориентация към евроатлантизъм. Прави са руснаците да ни смятат за БГ ***
24
0
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тоз кой го е измислил за министър и сега защо го канят да приказва глупости???
23
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
стига с празни приказки отиваи в украина да се биеш срещу русия
22
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Уф , тоя пак се изказа !
21
0
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Това е един долен човек, които заслужава да бъде напъден от България.
20
1
 
5
 
! Отговори
Цани преди 1 година
Много добре познавам още от от военното училище опортюниста Шаламанов. Той е безпринципен човек, за които личния успех и благоденствие стоят над абсолютно всякакви ценности и морал. Активен комсомолец и комунист в военното училище и армията сега активен натовски ястреб.Лансиран и облагодетелстван по време на социализма .
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както изглежда, в момента най- адекватно се държи президентът Радев, к отстоява най- правилната позиция по отношение на Украйна. Напразно разни ястребчетата се опитват да го критикуват. Да не говорим за роско и паситата, особено за върлата му критикарката ленче поптодорова, к разбира повече от кремчета, отколкото от война.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както изглежда, водещите в момента политици ( ГЕРБ, пп, ДПС, дб) искат да ни набутат във войната с Украйна. Никога досега не съм виждала Бойко да изглежда толкова жалък. Д хората са гласували за него и неговата партия, а той се държи като някое м-е-к-о-т-е-л-о, без достойнство. С цената на всичко се опитват да скалъпят някакво правителство, за да се гласува военна помощ и подкрепа за Украйна, к означава и вкл във войната, без да се съобразяват с националните интереси на страната.
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
He, Шapлaтaнoв, nak лъжeш! Onититe зa aмepиkaнcko ynpaвлeниe влoшиxa cитyaциятa y нac!
16
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е този за пръв пьт го чувамНякакьв журналист от длйче веле ли
15
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е всякаш клонинг на Христо Шопов-артиста.
14
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев също има турска мутра. Роден е в Хасковско, община Димитровград.. там да не би да са само българи??
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американски от Продължаваме промяната СА НАЗНАЧЕНИ ОТ РАДЕВ! РАДЕВ НАЗНАЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ! КОЙ !КОЙ НИ ДОКАРА ПРОСТО КИРО! ПРОСТО!НИЕ СМЕ ПО-ПРОСТО ОТ КИРО,ЗАЩОТО СЕ ХВАЩАМЕ ЗА Л.НО ОБВИТО В ЦЕЛУФАН И ХАРВАРДСКА ДИПЛОМА! ААА И ЗАВЪРШИЛИТЕ В АМЕРИКА МНОГО СЕ УВАЖАВАТ ПО БАЛКАНСКИ ШИРИНИ!КОЛКО ШИРОКО ПОЛЕТО ,ТОЛКОВА *** УМЕТО!УМ ЦАРУВА УМ РОБУВО!УМ ПАТКИ ПАСЕ!НИЕ И С ПАТИЦИТЕ СМЕ ЗЛЕ!МАЙ САМИ ЩЕ ПАСЕМ!ЗАЩОТО САМО ОВЦЕТЕ ПАСЪТ!КОЙ РАЗБРАЛ,РАЗБРАЛ!ЗЛЕ СМЕ И С ТОЗИ АКЪЛ ЩЕ СТАВАМЕ ПО-ЗЛЕ
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не спря да мята миризливи шаламанки... Утре вероятно ще го смени Тагарев, след това да се готви клептоманката Поптодорова, после Александър Йорданов, и накрая новоназначените ромски медиатори Паси и Плевнелиев. Ташкаци на рояци...
11
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадев е национален предател и трябва да му се търси отговорност! Долен комунист.
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво получихме от ГЕНЕРАЛСКОТО УПРАВЛЕНИЕ-СИРЕНЕ 18 ЛВ!ЧЕСТИТО НА НАИВНИЦИ ПОМИСЛИЛИ,ЧЕ ЩЕ ИМ ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ!ВДИГНАХА ПЕНСИИ ОТ 2000 НА 3000!ЗА ДРУГИТЕ УСМИВКА ОТ КИРО И НИЩО, С МНОГО ОТ НИНОВА!
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина не прави разлика кога избира ДЪРЖАВНИК И КОГА ИЗБИРА ЛЮБОВНИЦА? ЕЕЕ ИЗБРАХМЕ РАДЕВ И КАКВО ПОЛУЧИХМЕ-РАЗРУХА!ЗЛОБА!НЕКАДЪРНИЦИ КРОДЛИВИ ПОД МОТОТО БОРБА С КОРУПЦИЯТА ОПРАЗНИХА БЮДЖЕТА И НАШИТЕ ДЖОБОВЕ! ЕЕЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ,ЙАКО БЕШЕ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА-НЯМАШЕ ДА ИМА ДЕСА В НАСРЕЩНОТО С КОЛИ НА НСО!НЯМАШЕ ДА ИМА ПРОСТО КИРО СПИЦОВ ВАСИЛЕВ И ОПОСКАН БЮДЖЕТ НЯМАШЕ САМОЛЕТ ДА ИЗЛИТА ДО СОЛУН ЗА ВЕЧЕРЯ С ЗЛАТНАТА ПАРАПЕТКА!НЯМАШЕ ДА МЭЛЧАТ ЖУРНАЛИСТИ! НЯМАШЕ ДА ЗАКРИЯТ СПЕЦПРАВОСЪДИЕТО !
8
13
 
10
 
! Отговори
Шамандуров преди 1 година
Аз не дъм Шаламанов, но смятам, че опитите на Борко да е Началник отново, влошават ситуацията у нас.
7
8
 
7
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Охлю Бохлю цайса :)))
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не слагате надпис от коя оръжейна компания е платен да иска война.