Костадинов знаел, че имало решение в посолството на САЩ за кабинет

"Възраждане" с амбиция да преосноват България
172
Костадинов знаел, че имало решение в посолството на САЩ за кабинет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма контакти между ГЕРБ и "Възраждане", коментира  лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред БНТ.

Според него има решение в американското посолство за създаване на кабинет с участието на ГЕРБ, ПП, ДПС, "Демократична България" и "Български възход". Той акцентира, че важните теми за българите в момента са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му конфликтът ще се разгори още.

"Възраждане" ще работи за запазване на българския лев, като за целта ще настояват за референдум по темата. Костадин Костадинов каза, че имат амбицията да преосноват и да управляват България.

Той коментира, че дори посланиците на Русия и на Беларус да бъдат поканени, те няма да присъстват на откриването на 48-ото Народно събрание. По думите му вече седмица се занимава обществото с тази тема, като това е "тотална инфантилизация и дебилизация на българската политика".

“На този фон държавата умира“, каза Костадинов и даде пример с демографската криза - намаляващото и застаряващ. Бюджетът на държавата се пука по шевовете, каза още лидерът на "Възраждане".

Огромна част от обществото реагира така - отдавна трябваше да се направи това. Това коментира Костадинов по повод това, че на пресконференция след изборите заяви, че не желае да говори пред журналисти от "Дневник", "Капитал", КлубZ, Медиапул и др.

По думите му при следваща възможност ще призове отново журналистите от тези медии да напуснат, защото няма как да стоят на една маса с хора, които по думите му прокарват чужди интереси. На призив на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отказа да го направи и допълни, че приема тези медии като свои опоненти от американското посолство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пичове, наричайте го този както искате - Копейкин и т.н., поддържайте когото си искате, НО запазете лева!!! Влезете ли в еврозоната, това ще е края на България! Не че сега е много "сувереенна" държава, но после, като ви закачат на системно подаване на кислород и НИКОГА няма да може да се измъкнете! Нито от потъващия ЕС, нито от загиващото НАТО! Никога! Не вилизайте в еврозоната! Животът ви няма да се подобри, но децата ви ще са роби! Поздрави от Острова!
71
12
 
18
 
! Отговори
Коста Копейката преди 1 година
Мутрофанова му го е казала хаха :)
70
10
 
24
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Костадинов ще е човека за който ще дам глас - а ако пп и герб се сьюзят протестите ще са страшни никой от симпатизантите на - пп не е дал глас за борисов и герб а е протестирал срещу техните схеми
69
6
 
17
 
! Отговори
Изгледах предаването преди 1 година
и към края Гошко вЛюбенов беше със зачервено лице и насълзени очи от срам,когато се каза истината за платените от Америка за България журналисти.А думите му "като част от журналистлическата гилдия СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ЗАЩИТЯ КОЛЕГИТЕ СИ" казват ясно всичко! За управляващите,медии, властимащите ние,българите,които работим,мизерстваме, плащаме данъци,издържаме чуждите туристи от Украйна,нашите родни римляни и самозабравилите се "елити", сме втора ръка хора някъде долу на дъното!
68
10
 
5
 
! Отговори
Любопитен преди 1 година
До Анонимен 62 "Цъфнаха кириак-стефчовците във форума да обясняват колко хубаво било САЩ да ти реди правителството." Копейкин е с най-много лъжи от ВСИЧКИ наши политици от предизборната кампания. Факт. Друг е въпроса, че не би ли трябвало българските партии да ИСКАТ да направят правителство (без никаква външна намеса)? Няма нищо по-логично от това. Или вече ще саботираме парламентарната демокрация, като се опитваме да й припишем "американски" привкус всеки ***, когато трябва да функционира?
67
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейчо как реши какво решение имало от американското посолство, боб ли мята, карти таро ли? Маг Копейка, ако искате предсказания той е човека, приема се евро за услугата.
66
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички руски партии и партийки използват всякакви трикове за да саботират съставянвто на правителство. Някои обясняват, че имат тайна информация от САЩ, други обясняват, как с едикойси нямало как да стане, трети обясняват, че им били малкок гласовете в Парламента. Де факто, всички правят СЪЩОТО, което ИТН правеше - да саботира Парламентаризма, за да могат да си доведат пак руския слуга Радев да ни управлява.
65
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запада смачка фашизма, днес ще смачка и комунизма финално. Свиквайте с тази мисъл другари :))
64
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми от Марсел
63
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми от Марсел
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми от Марсел
61
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писна ми от Марсел
60
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цъфнаха кириак-стефчовците във форума да обясняват колко хубаво било САЩ да ти реди правителството.
59
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой съмнява ли се в това? Дали сме им власт и правят каквото си искат.
58
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 58 Къде бяхте вие Ненаведените 1944г да влезе в бой с окуаптора русия? *** Същите вие сега плюете Украйна, че се бие и мачка врага. Повръщаме ние от такива като теб женчовци от компютъра.
57
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин знае всичко което става в американското посолство, включително кога и колко пъти е пръдднал посланика. Само не знае какво става в руското посолство което е на сърцето му, дори не е изкоментирал грозната руска постъпка да очерни България като терорист. Не давайте думата на мрръсници като Копейкин рушащи България и продаващи българските интереси на вражеска Русия.
56
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Това са пропаганди за САЩ. Но дори и те да ни редят нямам против. Най богатата и силна държава. Всички техни съюзници се купят в ред и пари. Какво има лошо в САЩ?"________Така си се навел, че чак ми се повръща от теб. Навремето точно такива като теб са прилагали същата логика за СССР.
55
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 54 Аз имам проблем с това? Ние сме малка и бедна държава основно благодарение на руската окупация след 1944г до 89та. Така че тук винаги някоя голяма империя ,ще ни натиска ,ако не е САЩ..... ще почнат руснаците или турците. Кой си ти сам да оправиш нещо ? Няма пари, нямаш оръжие , нямаш народ за бой, нямаш технологично развитие , нямаш природни ресурси ? Кой си ти ? Една празна балалайка....с 2гр мозък
54
13
 
8
 
! Отговори
Т. Бенков преди 1 година
Като говори този ...слушайте БКП-БСП.Хиляди наивни избиратели избягаха от партията и отидоха във ,,Възраждане". Нищо ново.И Коцето ще се утече в канала ,като Бареков, Сидеров и Славчо Ч-та.
53
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпрос към евроатлантици и *** - По време на комунизма колко бази имаше СССР у нас? И сега по време на демокрацията колко са базите на САЩ у нас?