ПП и ДБ няма да подкрепят първия мандат на ГЕРБ

Започваме разговори за конституционни промени, обяви Христо Иванов
16 май 2023 20:51, Нели Христова
623
ПП и ДБ няма да подкрепят първия мандат на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" няма да подкрепят първия мандат и започват да работят за втория мандат като единствен спасителен вариант за България. Това заявиха Кирил Петков и Христо Иванов след серия от заседания на различните формати в коалицията.

Започваме разговори за конституционни промени, обяви Христо Иванов.

Депутатите им се събраха, за да решат окончателно каква ще бъде позицията на коалицията им за първия мандат на ГЕРБ. Очакванията са те да препотвърдят позицията си, че няма да подкрепят правителство с премиер Мария Габриел.

Заседанието на парламентарната група започва в този час, след като по-рано днес заседаваха различните формати на отделните партии, както и съветът на лидерите.

Националният съвет на ПП се събра в столичен хотел, а ДСБ заседава в централата си, където сега се събраха и останалите депутати.

Отделно дойдоха Христо Иванов и депутатите на "Да, България", както и Владислав Панев от Зелено движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
434
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Рада си дръва цепеше, . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..... .... .. Стуьен си краката бръснеше, ................................................................... . . . . . . . . ........ . Марчето си каналека набождаше. а ... ...... . .. . . . . . . . . . . .................... . . . . . . . ....... ...... Пешкирчо се с брадве цепеше
433
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хайде пак на избори . И след това същите резултати като сега ... И така докато фалираме държавата.
432
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кирчо играе любимата игра на Сливенския спортен етнос и неговите Филиповски отбори "Тука Има - Тука Нема" под нов, Европейски формат :Тука Ич - Тука ЪЪ", затова от дитенце му викали Ичко Ичът
431
2
 
4
 
! Отговори
Пеликанено Глътане преди 11 месеца
Maра Грабител с тоя равностранен триъгълник: лево рамо-десно рамо-връх на черепа и трите оси от върха: Медияна, Ъглополовяща и Височина пресичащи централната точка на триъгълника, която в анатомично изражение се явява гръкляна на гусжътъ ни кара да се замисляме ако се задави с рибена кост къ , с кви клещя че да гя въдът биля? Шо ако га херингътъ лопа цела на подмятък ли я баци и след един врътуляк да зиме и млясне та се молиме да на посегне таа работа и оная на преко даг ги лопъ, майнъ филиПето
430
2
 
3
 
! Отговори
шибана ромка преди 11 месеца
готова ли е ромката Лена всички я мислим дали е оправена от Киро световна грижа оравена ли е бабата ромка от грозния Киро баси откачалките откачена и откачен ги мислят всички махайте се бе *** се в ромката в ромската и дом се *** немаме грижа за грозни ром ромка откачалки аре махайте се Пит и ромка не са грижа освен на ромските *** *** на затвора бау мяу
429
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво!
428
5
 
9
 
! Отговори
Мартин преди 11 месеца
Те не подкепят себе си, камо ли друг!
427
3
 
5
 
! Отговори
Де факто преди 11 месеца
Купени от Доган: Волгин, Гешев, Слави, Дачков, Карбовски, Костадинов, Н. Марков, Тошко, Каримански, Г. Марков, Каракачанов, ВМРО, Валери Симеонов, ...
426
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
АКО НЯКОЙ ПРИНУЖДАВА ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА, ПРОТИВ НЕГОВАТА ВОЛЯ И ПРОТИВ ЗАКОНОВИТЕ ПРАВИЛА, ЗАЩОТО ТАКИВА НЯМА, ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ПРИНУДА ПО НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС. САМО ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТРОЛОВЕТЕ НА ПАРТИИТЕ.
425
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
САРАЙСКОПЕПЕЙСКИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ ПРОМЕНИ С КАКВО ЩЕ ДОПРИНЕСАТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИВОТА НА ХОРАТА - С НИЩО. МАФИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ С РЕФЕРЕНДУМИ ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА.
424
4
 
11
 
! Отговори
Чичо Том преди 11 месеца
При ПП и ДБ положението е "хем сърби, хем боли"
423
2
 
12
 
! Отговори
Ния преди 11 месеца
И кво, искат да блеснат в очите ни по този начин ли? Ми няма как да стане, те са просто черна станция и критикуват всичко и всички.
422
4
 
14
 
! Отговори
Анкета преди 11 месеца
Кой сключи сделка с Гешев - кой, кой, кой? А. Кирил Петков; Б. Румен Радев. Моето мнение е, че някой борец за съдебна реформа ще да е бил. Затова на ПП им трябваха толкова дни, след като Мария Габриел обяви намеренията си. Според мен само на Кирчо може да му дойде "гениалната" идея да направят Гешев своя бухалка. Но ако е така, ще му излезе през носа този гешефт. Край на реномето на ППДБ, отива в канала.
421
3
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 11 месеца
Към пп-дб: А вас кой ще подкрепи...?Наглостта ви няма граници,алчността ви-също. Вие няма да подкрепите предложените промени от Габриел,защото нямате доверие в ГЕРБ, а ще искате подкрепа от тях за същото.Вие или сте недорасли,или сте непоправими и самонадеяни наивници,заслепени от горе написаната алчност.
420
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Големи наглеци и непочтени хора са от ОПГ ГЕРБ. Масови авантаджии, лъжци и интриганти.
419
3
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Киро да го върнат в първи клас по математика. Втори мандат, 240 /общо/ - 142 /ГЕРБ, ДПС, Възраждане/ = 98 /ПП-ДБ и др./ :)))))))))))))))))))))) Баси наглеца.
418
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Чао ГЕРБ
417
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Правилно решение. Цялата корумпирана мафия на комунизма и на прехода, която беше спасена от Европа е необходимо да бъде лустрирана. Както направиха румънците. Да им бъдат прекъснати връзките и достъпа до власт и пари. Децата им, внуците им също трябва да бъдат остранени от всякакъв достъп до власт и пари. Лустрация по румънски и полски.
416
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Погледът на човека от снимката перфектно демонстрира какво се случва в главата на това недоразумение.
415
1
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 11 месеца
Ами от ГЕРБ-СДС ще им отговорят реципрочно при втория мандат и отново на избори, а след това коалицията на кирчовците, кокорчовците, мравоядите и гномовете им, ще е не втора, а трета или четвърта полтическа сила ... и така ще се влачим в безвремие, докато "Сектата на кумците, кумиците и любовниците" се отече напълно от българската политика, а дотогава може и да останем и без държава ... !!!