Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София

За разлика от останалите, тя имала ясен политически профил
82
Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София
Снимка: БГНЕС

„Не бих казал, че на тези местни избори има много изненади. Най-голямата изненада е София. Ваня Григорова има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време“, коментира пред bTV евродепутатът Сергей Станишев, бивш премиер на България.

Още по темата

„Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

„Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят г-н Терзиев“, смята Станишев.

„Ръководството на БСП трябва да отчете, че цифрите са важни. БСП имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града. Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСП е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя организира геноцидната икономическа криза през 2008. И господарите му го назначиха на хранилка
39
5
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Вчера Боко лично намаза ските на Васко ДС-то, Кирю и Асан :))))))))) С гласовете на ГЕРБ, ИТН и Копейката Ваня печели на 100%.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко ли гласа загуби Григорова само с появата на това гнусно продажно създание . Казва тя е наша собственост
37
4
 
1
 
! Отговори
НеГласувал преди 6 месеца
щях да Гласувам за ПсихоЛявата Ваня за да Спася Сафия от ДС, но от как Херсонският Евреин и ТикВуна я ПодКрепиха съм Разколебан - все пак ще и дам Шанс да Излезе и Ясно да Заяви позицията си по отнешения на тези 2мата - ако не го направи - в Неделя ще си остана Вкъщи - сори, но така - не става!
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Разбираме го - а дали разбирате, че цената на "безкръвния преход" е Бананова Република ама без Банани? Румънците пуснаха кръвта на Чаушеско и днес са европейци. И политически, и икономически и военно, и като стандарт. Ние 35 години се въртим в пустинята - подобно на народа на Моисей, и отново спорим дали мястото ни е в Европа. Или, казано по друг начин - безкръвния преход значи милиционерска демокрация.
35
6
 
9
 
! Отговори
Разбираме го преди 6 месеца
Няколко години преди 1989 една шепа хора от бившата червена върхушка са знаели, че социализмът е обречен.Те са имали тази информация от Москва.За да си спести разходите, които би коствал един военен конфликт с цел унищожаване на соца,Западът е дал на управляващите в Източна Европа тези няколко години, за да организират заграбването на богатствата на собствените си държави и да мируват.На това дължим безкръвния преход. Днес на червените милиардери са им нужни маши, за да управляват. Ваня е такава
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Избора на софия погледнат през МОЧАта - избираме между един дето ще му целува краката и един друг дето обеща, че ще го премести - но няма да го разруши. Честито - след 35 години - Добре дошли в новата "Народна република". Пита се - затова ли на едно поколение живота замина - за да ни яхнат новите комунисти?
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма ли българи в тази държава.Имам предвид по произход,не по тапия.На кой произходът рушки,на кой мигански...Стига!
32
4
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Забравих да кажа че Терзиев е комплект с Бонев подправка чудна Избирайте Избирайте българи
31
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 37 - Lайньо, не прави внушения, че ПП и ДБ са фалшификаторите. Твоите идоли - комунистите са в основата на "хартиения" вот. Както и Баце и ДПС. Айде у лево. Знаем кои са по фалшификациите. И това не са на Терзиев хората.
30
5
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Колко е разрушена разпокъсана държавата ни София е стигнала до тук да избира от ДС ЧЕРВЕНОТО МИЛИОНЕРЧЕ до ГРИГОРОВА подкрепена от БКП И за какво бяха 33 год преход ТЕЗИ дето оставят да живеят тук да се стягат железни да са че положението е потресаващо
29
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шансът на Ваня Григорова е ако няма много фалшификации. Има ли много фалшификации, Терзиев печели
28
4
 
6
 
! Отговори
Хихих преди 6 месеца
Този ще каже, че и мажаре има шанс, стига да е червено на цвят!
27
4
 
8
 
! Отговори
Поетът преди 6 месеца
Бате Серго! представи си само колко ни е писнало от Герб и ППДС , че ще гласуваме за Ваня. Корнела и бат Серго да не се показват, че ще навредят на Ванчето... Ясно е че тя ще е кметица! Васко и той иска да е кметица, ама само у Борис Бонбонев са си кметици!
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хамстера толкова добра работа свърши начело на БСП че изгуби 12 избори .Сега тръгнал акъл да дава как се печелили избори.Хамстере,хамстере толкоз то от тебе.
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Размисли... Ако подкрепя Григорова тя няма да махне украинското знаме от Столична община защото е послушничка с политически профил. Ако подкрепя Терзиев той пък ще тури и израелското знаме до украинското. Две марионетки в надпревара за кмет. Какво ме интересува тяхното боричкане за надмощие? .... Ами пак няма да гласувам!
24
5
 
10
 
! Отговори
ромка за кмет? преди 6 месеца
Дали хората в София са готови да гласуват за ромкиня?
23
4
 
7
 
! Отговори
Йосиф преди 6 месеца
Сергей Станишев по прякор ( РЕНДЕТО ) се укрива в Белгия - Брюксел същият открадна 100 000 000 и укри документите докато беше Министър-прецедател на Р.България. Сега ( РЕНДЕТО ) е милионер и живее в Брюксел... Въпреки това ГОСПОД не харесва ( РЕНДЕТО ) и за това ще бъде тежко болен от РАК и ще се мъчи както народа се мъчи за това че излъга народа да гласува за него !!!
22
2
 
11
 
! Отговори
соросоидка преди 6 месеца
Ваня Григорова е работила дълги години в "Отворено Общество" на Сорос за да защитава правата на ромеите. После е минала през "хелзински комитет" преди да стане синдикалист. В "Подкрепа" успя също да набута много хора на Сорос. Заради връзките и със Сорос не я искат в управата на БСП.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Има. Женски вот, протестен вот, анти ПП настроени гербаджии и други, хора от работническата класа......що да не. Особено ако каже и че няма да пипа паметника на съветската армия, но ще прати гей парада зад гарата.....що да не стане.