Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София

За разлика от останалите, тя имала ясен политически профил
82
Станишев убеден, че Ваня Григорова има шанс да е кмет на София
Снимка: БГНЕС

„Не бих казал, че на тези местни избори има много изненади. Най-голямата изненада е София. Ваня Григорова има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време“, коментира пред bTV евродепутатът Сергей Станишев, бивш премиер на България.

Още по темата

„Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

„Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят г-н Терзиев“, смята Станишев.

„Ръководството на БСП трябва да отчете, че цифрите са важни. БСП имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града. Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСП е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
13
 
! Отговори
ваня газпромова преди 6 месеца
Тая върла путинистка няма шанс в София. Предлага деца да редят павета, да махнем езиковите гимназии за да обучаваме шлосери, да бута високи сгради да имало въздух , да ни вади от НАТО и т.н.
19
0
 
5
 
! Отговори
1234 преди 6 месеца
А "чичо Цено" ще има ли? хахаха
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вижте червените градове в България като Видин в какво състояние са .Вижте по време на управлението на БСП в България какво се е случвало и се замислите дали искате още от същото.Фалит 96-а,Грабежа и спрените евро-фондове при Станишев (2005-2009), Орешарски/Пеевски 2013.
17
1
 
13
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 6 месеца
"работещите хора в София,които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени-това е признание,че всички,които работим се борим за оцеляване след 12г.управление на ББ.София НЕ трябва да попада в ръцете на Ваня-ретроград,който е вперил зор извън ЕС.Чуйте този назидателен тон,с който говори и все за малкия човек ще се бори.Тя е прекалено голяма за нас работещите.Ако тя победи,значи нищо не сме научили от историята.
16
1
 
5
 
! Отговори
ПсихоЛявата Ваня преди 6 месеца
трябва да Излезе и да каже, че се Разграничава от Херсонският Юдеи и от Тик Вуна, защото иначе - няма шанс да Спечели!
15
6
 
5
 
! Отговори
Беновска пипа преди 6 месеца
Важно е Държавна сигурност какво ще реши. Дали ще подкрепи момичето от народа или богопомазаното мамино синче. Разбира се, на ние ще имаме възможност да гласуваме и да си мислим, че ние решаваме.
14
3
 
2
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Аз съм убеден бе БКП ке дое отново на власт и ке управлява несменяемо страната цел век.
13
11
 
15
 
! Отговори
Гласуване СЕГА преди 6 месеца
Палец Нагоре за Ваня Григорова!Палец Надолу за Васил Терзиев!
12
1
 
9
 
! Отговори
Сту преди 6 месеца
Ако Бойко Борисов каже, че нещо не е ок, значи то Е ОК !!!12 години корупция е твърде много. Децата ви порастнаха, още сме на същото място.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Голямо плюене по всички телевизии как едва ли не Путин щял да дойде ако я изберем, още повече ме мотивира да гласувам за нея.
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ми, поне не е отроче на Държавна сигурност. Не е родена в богато семейство в което да е получавала всичко наготово.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Между комуноидна стрина и *** с фино - отбрани движения в китките и сведения, че си пада по консумация на познанството с представители на същия пол, избирам първата опция!
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Големи шансове имат и двамата кандидати. Кандидати за какво обаче? Биографиите и на двамата са фалшиви!!! Ще остане в историята тази битка за кметското място в столицата на най-смешната държава в света.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всичките комунисти изпълзяха около кокала. Заспалата София трябва малко да се събуди, че срама там е голям. Такова заспало общество...
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя американски прислужник откъде изпълзя
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Васил Терзиев е ЗА провеждането на прайдовете в София! Ако искате прайдове и се числите към онези с шарения флаг, пуснете за ПАСил Терзиев! Но после няма да се дърдите, че онези с хормоналния дисбаланс сеят разврат и содомия по центъра!
4
1
 
10
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 месеца
Този мишок наясно ли е, че говорейки за Ваня Григорова всъщност й намалява шансовете? Така че тихо, мишок!!!
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Станишката ми е симпатичен като го сравня с киро пицата! Наказателен вот и глас за Ваня, само ППДБЛГБТВГЗ+ да не вземат властта!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БСП не са печели избори от 2005 година насам.Сега за тях е на живот и смърт да спечелят изборите в София,това е шанса им да продължат да съществуват.В противен случай вървят по стъпките на СДС .
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Реално погледнато ,БСП е един потъващ кораб.На всеки избори имат по малко и по малко подкрепа.И да имат кмет на София за това биха се хванали като удавник за сламка.