Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат

Кандидатът на ПП-ДБ обаче предлага полето да е радиото, а не телевизията
2 ное 2023 14:33, Нели Христова
128
Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат
Снимка: БГНЕС

В момента дискусията за проблемите на София са изместени от фиксацията на моя опонент върху медийните изяви. Това написа във Фейсбук Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ-СС.

По-рано днес стана ясно, че Терзиев е отказал дебат срещу Ваня Григорова, организиран от БТВ и БНТ.

През месеца на кампанията участвах в шест дебата. В три от тях бях заедно с г-жа Ваня Григорова. Дебатите бяха публични пред очите на всички.

Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата получихме покана за такъв в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви очаквам!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
19
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Не разбирам, защо иска дебат Терзиев по някакво радио, би следвало да даде разяснение за това ? Четвърт век живея извън България, преживях всякакви демократични избори, но нито веднъж не видях дебат между кандидати по радио, а и кой ще слуша дебат по радио, там се слуша само музика ? Какви пак щуротии се стъкмяват на тази територия, ДЕБАТ ПО РАДИО, този сериозно ли е казал това ? Ако е истина това, значи който гласува за него, просто не знае за кого и за какво гласува !
44
13
 
2
 
! Отговори
Коко преди 6 месеца
Дебата по Дарик се предава на живо в ютуб. Всичко се вижда, после може да се качва и споделя навсякъде. Така, че аргумента, че никой не гледа и нищо не се вижда е фейк.
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аре у лево, мамино синче. Щял бил, но не там и не сам. И комсомолските ръководители през соца имаха отговорност, а този смехурко явно не може не само да говори, но и няма самочувствие. Царят е гол
42
3
 
13
 
! Отговори
Кенет да идва преди 6 месеца
Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! Плюе! Плюе! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какъв голям бизнесмен бил. Да идва Мъртан и да върти София. Стига вече с тия чу-ча-ла.
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мишок от ДС
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Терзиев е най-жалкият по-ми-ар в съвременната ни политика...
39
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По радиото Григорова няма как да си покаже оная работа.
38
12
 
7
 
! Отговори
Koko преди 6 месеца
Ако работата на кмета беше да плямпа то Ваня е добър избор. Проблема на българина е, че си избира отракани плямпала за управници, които са гола вода на терен. Примери бол- Бойко Волен Радев Бареков Копейкин Слави и т н. Та мисълта ми е думите не хранят и не подобряват живота, те са временен лек за мозъка, който пък има навика бързо да забравя. Затова ако искате мислете, ако искате продължавайте да си избирате плямпала и продължавайте да плямпате колко е зле положението.
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Толкова ли не се сещате...защо. Щото в Дарик ще е при свои хора, ще знае формата и може би дори въпросите. Може и бориса да дойде да помага, тя разбира от всичко и всичко оправя. Затова е тоя зор. БНТ и БТВ са далеч по-трудни(не невъзможни разбира се) за манипулиране.
36
2
 
9
 
! Отговори
Каква е разликата? преди 6 месеца
И по двете медии се чува какво говориш,но по ТВ се и вижда.Явно Терзиев иска да не се вижда как протича дебатът.Защо ли? С какво Дарик радио прави дебата по-приемлив за Терзиев?В радиото няма да има толкова електронни устройства,които да си влияят и шепненето на ушенце в слушалка ще е по-разбираемо. Или нещо друго,свързано с водещи,обстановка,ситуация в студиото?Моля,дайте разумно обяснение,не може да има случайност в избора на Терзиев.Ако е подготвен не би трябвало да има предпочитания.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е кой го слуша това радио, един файтон хора!? А и защо да се надприказвате, не сте *** просто да правите гюлю-гульо, очаква се да дебатирате - да изложите защитите гледни точки, какво и как ще осъществите като кмет. А не просто да ми пускаш всеки ден рекламата си в интернет, все едно ми продаваш някакъв боклукчив продукт за хемороиди.
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е разбира се по Дарик, на негова почва (не че БТВ и Нова не са). Направо да поканят само "журналисти" на Капитал, кво се занимават с глупости. Може и директно включване на Зеленски да направят. Бахтu и наглите джендъp ***. За това в неделя трябва им покажем вратата на тая неолиберална зелена измeт. Всички за Ваня !!!
33
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нормално е да не иска да дебатира с нея - тя е толкова противна. Аз винаги сменям канала като я видя.
32
0
 
5
 
! Отговори
Трезвен преди 6 месеца
Сигурно ще е при онзи очилатия, който е мега ппдб+ фанатик.....
31
3
 
13
 
! Отговори
Кървавото куфарче преди 6 месеца
С кървавото куфарче от ДС пълно с парите от разбитите и разпродадени Български предприятия, млдото мълчаливо момче бизнесменче започна своя светъл и почтен бизнес. Стана АйТи! А нашата роля е да гледаме и да се възхищаваме какъв велик бизнесмен е и колко пари върти. ТОЛКОВА Е ВЕЛИК ЧЕ НЕ МОЖЕ НА ДЕБАТ ДА ИЗЛЕЗНЕ. В КЪРВАВОТО КУФАРЧЕ МОЗЪК НЕ Е ИМАЛО, САМО КЪРВАВИ ПАРИ!
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не стига, че е страхливец, ами и кавалер му е трудно да бъде. Може и да се яви, ама пак ще е на скрито, да не го гледат. Що, бе, човек, щото се зннаеш колко си убедителен? И как ти личи, когато лъжеш? Радио не всички слушат, но пък тАлавизори има във всяка къща. Бъди малко по-широко скроен, само може да спечелиш от това!
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Таварищ Григорова иска да води дебат ама с нея да има и две кречетала със силен ляв уклон които да прекъсват опонента на всяка втора дума. Всички дебати с откровени комунисти като Григорова протичат по този сценарий. Никакви допълнителни кречетала, ако иска дебат сама да се изправи срещу Терзиев.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зозо я да ни обясниш какво е бюджет преди да обясняваш какво е НОРМАЛЕН бюджет ! Не защитавам в никакъв случай ПП/ДБ, но такива като ЗОЗО дразнят с простотията си, чул тоя за бюджет от Тиквата и наведен и покорен повтаря всичко каквото грабителите на България кажат ! Този не знае как да защити жизненият си стандарт тръгнал за "нормални" бюджети да пише, без да обясни защо този бюджет НЕ Е НОРМАЛЕН !
27
4
 
19
 
! Отговори
До 13 Тежко детство преди 6 месеца
Хахаха да, точно!! Помня го това интервю с Терзиев! попитаха го дали счита че е бил привилегигирован заради семейството си от ДС. Той каза че няма как да се е ползвал от каквито и да било привилегии, защото не бил въобще в България. Бил живял с баща си в САЩ. Хахахаха Пуснах сълза като го чух това. Жив да го ожалиш това момче.
26
3
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Васко ДС-то: "Тати носи - мама меси". Голем бизнесмен с кървавото куфарче от ДС.