Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат

Кандидатът на ПП-ДБ обаче предлага полето да е радиото, а не телевизията
2 ное 2023 14:33, Нели Христова
128
Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат
Снимка: БГНЕС

В момента дискусията за проблемите на София са изместени от фиксацията на моя опонент върху медийните изяви. Това написа във Фейсбук Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ-СС.

По-рано днес стана ясно, че Терзиев е отказал дебат срещу Ваня Григорова, организиран от БТВ и БНТ.

През месеца на кампанията участвах в шест дебата. В три от тях бях заедно с г-жа Ваня Григорова. Дебатите бяха публични пред очите на всички.

Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата получихме покана за такъв в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви очаквам!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да бе, че да я принизиш до нивото си и да я победиш с опит.
24
1
 
8
 
! Отговори
Пълен абсурд преди 6 месеца
Истината е,че така наречения "дебат" по БНТ нямаше да е нищо повече от махленско зрелище!Самият факт,че участва Цънцарова е красноречив!Умен човек не би се вързал на такъв капан!
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Терзиев е най-обикновен тарикат платил си за тази кандитатура!!А бяга от дебат ,защото ще лъсне неговата некомпетенстност....
22
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Каквата е родата, такъв е синът. Генетика.
21
3
 
12
 
! Отговори
Прибирайте сиВнуците преди 6 месеца
Дядовците от ДС ни управляваха и репресираха през Соца. Бащите от ДС през прехода се наядоха и накрадоха. И накрая внучетата направиха АЙТИ компанийки с парите от дядовците си и ни се явяват като новите спасители. ТИЯ ВЕРНО НИ ВЗИМАТ ЗА ЗЕВЗЕЦИ!!! ПРИБИРАЙТЕ СИ ВНУЦИТЕ ВЕ!!!
20
3
 
8
 
! Отговори
Муахаха преди 6 месеца
Недяла е Последният Ден, в който това ДС-Отроче ще има някакво поле на Изява в България, ще трябва да си взима Крадените от Народа на България - Милиони и да Отива в Родината си Комунистически САЩ - те не са Демокрация от как Ликвидираха - Кенеди - последният Демократ в Историята им!
19
2
 
8
 
! Отговори
Васко ще извика преди 6 месеца
братчед от ДС! Всъщност, търси се братовчед на Васил Терзиев, който да не е от ДС! Може и да е далечен братовчед, пети, шести! Ако намерите такъв кажете, ние досега не сме намерили. Хахаха
18
4
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
В цял свят дебатите се излъчват директно по телевизията,но наш ДС Васко иска по радиото.ДС така обича да действа.Скрито,подмолно,без да се набива на очи.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Комунистката е страшен ***,бих направил не порно филм с нея а направо цял сериал като дързост и красота.
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дефицитът в Софийския бюджет може да завлече България.
15
4
 
7
 
! Отговори
До 7 преди 6 месеца
Когато хора като вас започнат да обсъждат основно етническия произход на някого или някакви физиологични храктеристики значи просто НЯМА ЗА КАКВО ДРУГО ДА СЕ ХВАНАТ. Ама те ППДБ и поддръжниците им нямат и капацитет да стъпят дори на малкия пръст на Григорова за каквото и да е било. БЕЗСИЛИЕ СТРУИ ОТ КОМЕНТАРА ВИ! Хаха
14
7
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Начи Ваня мачка, Боко печели Пловдив и Варна, бута сглобката и ППДБ-тата заминават в кошчето. Кратко, точно, ясно. Гласуване на нормален бюджет без на Асан Василев глупостите.
13
6
 
9
 
! Отговори
Тоя да се научи да преди 6 месеца
приказва първо ли? Ваня Григорова е къде къде по-представителна, по обиграна в политиката и най-малкото с повече лингвистичен запас. Тоя Терзиев като чо чуе човек как срича и върти клишетата му става ясно че не е за политик. Не знам как е станал дори бизнесмен. Но дядо и мама и татко като са от Държавна Сигурност нещата се случват някак си!
12
3
 
10
 
! Отговори
мнение преди 6 месеца
И що пък в Дарик, не може ли в Зорана например?
11
5
 
15
 
! Отговори
Тежко детство преди 6 месеца
С Васил Терзиев гледах едно интервю. Питаха го дали е бил облагодетелстван заради позицията на семейството му членове на Държавна Сигурност. Той каза. Няма как да съм се облагодетелствал защото не съм бил в България. Израстнах в САЩ където живеехме заради работата на баща ми. Жив да го ожалиш това момче! Хахаха
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тиквата:комунистите убиха дядо ми.Сега тиквата щял да подкрепя БСП на изборите за кмет на СФ.Тиква ти имаш шизофрения или раздвоение на личността.Разбере се кво искаш да кажеш първо и тогава се изказвай.
9
4
 
12
 
! Отговори
Падение е тоя преди 6 месеца
Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя ако ви стане кмет не можте го намери за нищо. Ще си обслужва кликата, ще си врътка далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега Григорова да го офертира за при Томова в Афера:-)))) И то от 16.00.Е там вече, плащам за да гледам:-)
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
To e, зaщoтo Ушeв yмee ga cлyшa...
6
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Предпочитам да гласувам за млад,образован и успял човек като Терзиев,отколкото за Ваня чистачката.