Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат

Кандидатът на ПП-ДБ обаче предлага полето да е радиото, а не телевизията
2 ное 2023 14:33, Нели Христова
128
Терзиев: Ако Григорова иска да ме надприказва, да заповяда на дебат
Снимка: БГНЕС

В момента дискусията за проблемите на София са изместени от фиксацията на моя опонент върху медийните изяви. Това написа във Фейсбук Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ-СС.

По-рано днес стана ясно, че Терзиев е отказал дебат срещу Ваня Григорова, организиран от БТВ и БНТ.

През месеца на кампанията участвах в шест дебата. В три от тях бях заедно с г-жа Ваня Григорова. Дебатите бяха публични пред очите на всички.

Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата получихме покана за такъв в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви очаквам!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко от хората слушат радио и колко от тях гледат телевизия?ДС+Унуката отново показа,че е същество без мъжки полови атрибути!
64
1
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Когато има избори независимо за парламент или кметски,означава,че това е избор на суверена касаещ неговият стандарт и начин на живот и трябва да"включи"съвестта си при вота,а това значава,че кандидатите особенно при балотажи трябва да запознаят симпатизантите си чрез дебат с какво,как и какви възможности ще представят за подобряване на стандартът на живот което е и единственото най-важно действие при изборът им,за да може след това при неизпълнение на "проектите" да им се поиска оставката !
63
1
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
До Коко... Свърши вашата другарю.
62
1
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Когато има избори независимо за парламент или кметски,означава,че това е избор на суверена касаещ неговият стандарт и начин на живот и трябва да"включи"съвестта си при вота,а това дебатееозначава,че кандидатите особенно при балотажи трябва да запознаят симпатизантите си чрез дебат с какво,как и какви възможности ще представят за подобряване на стандартът на живот което е и единственото най-важно действие при изборът им,за да може след това при неизпълнение на "проектите" да им се поиска оставкат
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Що бягаш по тъча бре мишко страхлива,нали си много"успешен и кадърен" и пращиш от идеи как да ни"оправиш"какъв е проблемът да излезеш очи в очи в публичен дебат с другият кандидат?
60
0
 
2
 
! Отговори
До Бай Иван 2 преди 6 месеца
Те ако са се изплашили наистина, съвсем лесно в неделя ще изхвърлят Терзиев от играта. Но май не са се - чак толкова - и вероятно повечето ще оставят враговете да се бият помежду си - и който е по-мъж, да победи.
59
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хехе ДС-то бяга от дебат по Тв-то защото хората ще видят колко е гола вода. По радиото я го чул някой, я не и между другото колко хора все още слушат радио.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А най-вероятно ще му дадат въпросчетата, с Бонев ще напишат отговорчета и той ще ги чете спокойно. Че нещо говоренето не му се отдава много-много. Найо Тициния затова и такъв рекламен клип му е спретнал, мълчалив, и в него не се обажда, само умно гледа.
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ами, ако дойде, бе каиши? Тия родово не са научени на открити дебати, а на скрити доноси.
56
9
 
4
 
! Отговори
Коко преди 6 месеца
До ЗозоТи си един от тях бе мушмуле. Терзиев не е бил в ДС. Твоите родители може да са били интелигентни, но това не те прави теб автоматично интелигентен, щот си се метнал на комшията от 5 тия етаж.
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Несериозно е.
54
5
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Само който не е страдал от престъпниците от ДС ще гласува за Васьо ДС-то. Проклети да са!
53
11
 
2
 
! Отговори
Коко преди 6 месеца
До ЕмигрантПо Дарик ще е наживо- ЮТУБ и Фейсбук. Просто водещите в другите медии са пристрастни- това е причината според мен.
52
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Терзиев го гледах 2-3 пъти, много ограничен и глупав човек. Свикнал е всичко да се върши от друг маминия ДСеец, даже и мисленето не му се отдава. В истинския живот, щеше да е най-много сервитьорче или портиер
51
3
 
13
 
! Отговори
Васко, васко… преди 6 месеца
Адския некадърник. Все едно да гласувам за СТРУГАРЕ, или някаква подобна амеба. Не, благодаря.
50
2
 
8
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
До Коко : Коко дебат се провежда НА ЖИВО в предаване по ТВ във всяка демократична държава, всяко друго предаване по канали след това е възможно да претърпи корекции и "ножици" И СЪМНЕНИЯ И ПРОВОКАЦИИ ! С тези твои разбирания смяташ ли се за демократ и свободен човек който не е под контрол и манипулация ?
49
1
 
1
 
! Отговори
Тото преди 6 месеца
До Иван ПерчевБеше качено в хамстера
48
3
 
19
 
! Отговори
Дебат по радио иска преди 6 месеца
Тоя Пинокио, за да не му се види дългия нос като лъже и маже! За да не му се видят насълзените очи, когато Ваня помете пода с него а той с плоския мозък дори няма да разбере и осмисли какво му е казано, ще се усмихва криво, а в очите му ше напират сълзици!
47
7
 
2
 
! Отговори
Иван Перчев преди 6 месеца
Дайте линк с порното на Ванчето бе
46
13
 
1
 
! Отговори
Жокеро преди 6 месеца
Някой може ли да качи пак порното с Ваня Григорова, че го свалиха