Добре дошла на Новата... и лек път на старата

Няколко пожелания в последните часове на 2005-та и първите на 2006-та година
31 дек 2005 18:14,
Добре дошла на Новата... и лек път на старата
Снимка: Corbis

В последните часове от старата, 2005-та, година, сигурно повечето от вас са готови за парти или пък вече са го започнали.

Други вероятно се намират в разни симпатични местенца из страната /надяваме се, че сте далеч от смерчове, свлачища и ураганни ветрове, които събарят покриви на целодневни детски градини/.

Искаме да ви пожелаем няколко неща: изпратете годината подобаващо, не й се сърдете, ако нещо не се е представила много добре и ви се иска да я наречете "кофти година".

В самия й край бъдете по-благосклонни към нея и дори да е била наистина не особено приятна, махнете с ръка, простете й и погледнете с оптимизъм към следващата - тя идва съвсем скоро.  

Пожелайте си един куп, куб и паралелепипед  хубави неща, които искате са ви се случат.

Ако сте самотни - пожелайте си другата година да не сте.

Ако сте заобиколен от тринайсет роднини, 78 приятели, две кучета, една котка, хамстер и златна рибка, май няма какво повече да си пожелавате :) /евентуално пробвайте да накарате рибката да изпълнява желания/

Пожелаваме ви далекогледство, за да виждате дупките отдалече и далновидност, за да ги избягвате.

Пожелаваме ви и любов, много любов. Море от любов. Ако много искате - и Наталия Симеонова със все морето ви я пожелаваме :)

В празничната вечер сигурно сте се запасили с една-две пиратки. Вероятно повече. Някои сигурно са по-въоръжени от Армията за освобождение на Косово и талибаните в покрайнините на Кабул.

Затова ви пожелаваме и призоваваме да се пуцате разумно, да не хвърляте пиратките по главите на минувачи и да не ги държите много продължително в ръцете си. Пиратките, не минувачите. 

Отваряйте шампанското така, че да не отнесете главата на невинна жертва.

Веселете се, обичайте се и си глезете душата.

И колкото и да сте злоупотребили с разни вещества, гледайте внимателно на какво такси се качвате :)

След всички тези пожелания остана само едно - Наздраве :)

От екипа на Dnes, който ще бъде с вас и Utre

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание