Маникюри със сърца - новите тенденции

Ето идеи, които да пробвате
Обновена: 19 апр 2021 20:23 | 19 апр 2021 19:45, Иванка Гъркова
0
Маникюри със сърца - новите тенденции
Снимка: IStock

Тази пролет маникюрите с каре, както и тези, приличащи на ледени късове, ще са истински хит, но има и една друга тенденция, която заслужава нашето внимание. Макар Свети Валентин отдавна да мина, ноктите със сърца отново са на мода. Дизайнът, при който те сякаш преливат от едно в друго, бива налаган все повече от инфлуенсърите през този сезон.

Ако се върнем назад във времето, ще видим че в много анимации сърцето присъства като основен мотив, например в The Care Bears Family или The Powerpuff Girls. Сега много маникюристи го използват, за да направят по-цветен принт на целия нокът или само на върха му.

„Мисля, че тези нокти са носталгия към детските, с които мнозина са израснали“, коментира Виктория Габро, специалист по ноктопластика от Монреал. По думите ѝ, въпросният дизайн може да се използва по няколко различни начина – както от тийнейджъри, така и от по-големи.

Ето няколко идеи с преливащо сърце, които да изпробвате у дома:

1. Дъга със сърца

Така наречената „дъга по ноктите“ е доста търсен ефект, който се появи миналото лято. Дали на цял нокът или само под формата на френски маникюр, много жени избират да се лакират със сходни цветове.

При тази идея всяка плочка е с различен цвят (в основата се рисува сърце с един по-тъмен, като около него се добавят сходни нюанси). Получава се маникюр тип „дъга“, съставен от многоцветни „пулсиращи“ сърца.

Още идеи за маникюри с преливащи сърца ще откриете в Tialoto.bg

 

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари