От какво се нуждаете за да се гримирате професионално?

Ето и няколко съвета
Обновена: 20 апр 2021 18:35 | 20 апр 2021 18:35, Дарена Найденова
19
От какво се нуждаете за да се гримирате професионално?
Снимка: Pixabay

Съставянето на добър комплект за гримиране може да бъде доста трудно дори за най-добрия гримьор, а какво остава за начинаещ в сферата на красотата. С хиляди и хиляди продукти, от които може да избирате, лесно може да се объркате в опита си да разберете кои от тях са подходящи за вас и лицето ви.

Но не се паникьосвайте, защото има точно определен списък, който ще ви помогне, ако тепърва се запознавате с гримирането. В него ще откриете всички продукти и инструменти, от които се нуждае вашата козметична чанта. И за да станат нещата още по-добри, на помощ идват експерти в индустрията за грим, за да ни обяснят точно как да използваме избраните продукти.

Ако не ни вярвате, че това са едни от най-добрите дами в бизнеса, ще ви кажем, че една от тях – Дони Дейви – работи по сериала „Еуфория“ и дори печели награда „Еми“ за работата си. Това трябва да е достатъчно признание, нали? Освен това те споделят и лесни начини за използване на гримовете, които ще ни позволят бързо да се превърнем в професионалист.

Ето какво трябва да имате в несесера си за гримове, ако сте начинаещ
Коректор и фон дьо тен
Тъй като цветът на кожата ви ще се променя от сезон на сезон, Дони Дейви препоръчва да имате набор от основни нюанси. Но това не означава да харчите безбожно много средства за всеки цвят, който видите. Можете да смесите няколко нюанса заедно, за да получите идеалната комбинация.

За да прикриете тъмните кръгове под очите, гримьорите препоръчват да използвате коректор с високо покритие. По този начин ще си създадете напълно естествен външен вид и ще изтриете умората от лицето си.

Молив, пудра и спирала в кафяво

Веждите са сред най-важните черти на лицето ви. Не всички сме родени с перфектно оформени, но това не означава, че не може да постигнете този ефект. Шарън Бекър предлага да оформите веждите си и да попълните оголените места с молив, след което да ги оцветите с малко пудра. Завършете процеса със спирала, като всичко това е добре да бъде в кафяв цвят.

Очна линия и спирала
Ако сте начинаещ, пропуснете поставянето на фалшиви мигли и се насочете към комбинацията от спирала и очна линия. Заложете на продукти, които ще издържат цял ден, независимо от времето навън и забързаното ви ежедневие. Дори да плачете, спиралата ви трябва да остане върху миглите.

Дейви препоръчва да изпробвате и нещо по-цветно, оцветявайки само горните си мигли. Според него, тази година на мода ще са нюанси като електриковосиньо, оранжево или ярколилаво.

Балсам и червило

Когато искате да фокусирате вниманието на другите към устните си, трябва първо да имате добра основа за червилото. Затова е добре да поставите малко гланц, след което да добавите и любимия си цвят.

Четки, козметични клечки и гъби

За да нанесете грима си правилно, ще трябва да използвате подходящите инструменти. Вижте ги, както и още идеи за грим в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: гриммодни тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
От грозно лице...
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От жужето Жамбазки.....
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от възбуденПреател, който да ви даде кремче за лице с цинк
1
0
 
5
 
! Отговори
Братя грим преди 2 години
От осемнадесет годишно, отлежало.