Цветни плитки с прежда, а как да ги направите?

Канекалонът се използва както за къса, така и за дълга коса
3 авг 2020 23:00, Иванка Гъркова
27
Цветни плитки с прежда, а как да ги направите?
Снимка: pexels.com

Лятото е сезон, в който много жени експериментират с косата си. Освен смяната на цвета и дължината, някои пробват една неостаряваща прическа за този сезон – плитките. Те могат да бъдат направени в най-различни варианти, но тези с цветна прежда или изкуствена коса, са най-актуални през последните години.

Обикновено, отивайки на морето, всяка от нас може да си направи френски плитки или рибена кост, в които има цветни нишки. Те са по-обемни и не чак толкова издръжливи като дребните на цяла коса, но същевременно са много по-атрактивни и харесвани.

Така наречените афроплитки, които бяха истински хит през 90-те, все още се търсят, но за тях се изисква много повече време и търпение. А и при тях косата се дърпа изключително много, особено в случаите, когато тя се сплита доста стегнато и на нея се захващат вече готовите плитки от изкуствена коса.

Ако ви предстои морска почивка или искате да бъдете по-различни, отивайки на някое клубно парти, можете сами да си сплетете косата, като добавите няколко пласта канекалон. Изкуствената коса ще ви придаде съвсем различен вид на прическата, при това ще я направите на по-обемни плитки сами, заставайки пред увеличително огледало.

Какво представлява канекалонът и как да го използвате за плитки, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-проститутският външен вид.
7
2
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Хората разказват неггърски вицове. Нищо не е по-тъжно от това да си опериран от чувство за хумор под маската на политкоректност.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета коментарите пак сте се събрали дежурните yтaйки на обществото да се състезавате кой ще напише по-голяма глупост.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България неггроиди няма и нямаме намерение да ги въдим както на запада хехе
4
5
 
5
 
! Отговори
Ауууу преди 1 година
Расисти !
3
11
 
4
 
! Отговори
London Calling преди 1 година
Нещастни миризливи охлюви премерили се с трохите от Барон Бойко тръгнали да се мерят с цветнокожите.Повечето от тях ще ви минат по всички показатели.
2
2
 
11
 
! Отговори
Питам преди 1 година
Каква е тая книгга на снимката бе. По-нормална снимка не можахте ли да намерите?
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ае стига с тези африкански реклами!