Да нашибаш абитуриент

Какво става, когато те срещне абитуриент след бал в ранните часове и как шибането на голо боли - солта и пипера на абитуриентската лудница
31 май 2007 18:28,
28
Да нашибаш абитуриент
На бал като на бал. С камшик. 1, 2,3, пляс та до 12...Илюстрация: Дито
1, 2, 3, 4, 5, 6 и така до към 12. Както стреснато ми сподели една чуждестранна приятелка, като слуша как се дерат нашенските абитуриенти, все едно присъства на стартово излитане на совалка. Така е, не са бошлаф, я.

И совалка ще надвикат, ако трябва и със совалка на бал ще дойдат, ще надпият и руски алкохолик в депресия и ще направят по 300 оборота в минута с все балните ролки под трелите на някоя ориенталска вакханалия.

Не е лесно да си абитуриент, да ви кажа. През ушите ми през последните месеци минаха най-различни реплики и тюхкания на обзети от абитуриентска треска завършващи същества:

”Ох, не мога да намеря искрящо синьо със елмазени капки за роклята, ама тя Дияна (или Лили, Мария, Пенка или Гвендолин, в зависимост, n-на брой лирически бални конкурентки) ще има перлени обеци със златен обков и гравирани газели върху тях, таа риза мноо селско ми стои, еба си, и искам новата М-класа, щото оня боклук ще дойде с кадилака на братото си..”. И горе долу такива.

Не е лесно, ще знаете. Едни драми, едни тежнения. Но са много мили абиту-тата като се накачат на колите. Стига да не хвърчат от джамовете ще е супер. Може би трябва да ги завързват с разни вериги, за по-сигурно. И ще се веят вериги, балони, а чужденците ще си помислят, че цялата ни младеж е садо-мазо покварена. Бий мъ, обичам та, мой абитуриентино.

На един светофар ме накараха да викам с тях, беше една веселба, даже ме напоиха с уиски през автомобилния прозорец. "1, 2, 3, пийни си, копеле", къл-къл. Копелето за малко да се задави, тъй като идваше от плуване и изтощения му организъм за малко да се изхвърли връз новия абитуриентки костюм.

„Ае, супер, а, честито. Ае, браточка и на тебе як бал. Да си изкараш супер.“. Ами, уха, уха. Супер ще си изкарам, аз си викам на поелия един гълток мозък. Само дето моя бал беше преди посещението на Бил Клинтън у назе, пък то сега Джордж ще идва. Та такива работи. Няма значение, важното е, че съм неостаряващ в младите абитуриентски очи.

След абитуриенските вълнения обаче настъпват истинските откровения. Не знам дали сте виждали абитуриенти в ранните сутрешни часове, но си е гледка.

Балните рокли се въргалят в прахта (или в калта, че напоследък си е доста дъждовно), но нежните ръчици стискат зверски бутилката. Главиците с прическите се клатят и от време на време се сещат да викат 1, 2, 3 и ако крясъкът не им докара нов вомитус или гастроезофагален рефлукс, всичко е наред.

На момците им е по-лесно. Те на токчета не ходят. Е, някои може и да ходят, ама аз такива не съм видял.

Цялото празнуване по принцип завършва в някое денонощно местенце за хранене, тъй като алкохолния (и един друг стимулиращ) глад не дава мира на стомашните сокове. Трябва да се мели.

Та по случайност в една луда и недъждовна абитуриентска нощ се озовавам в подобно заведение. Кичнато в центъра на София.
Прокрадвам се по стълбите нагоре, а сервитьорката ме спира „Вие накъде“ и ни гледа подозрително с едно приятелче. Ами да хапнем, или всичко е резерве за абитуриенти? „Не е. Много е късно вече, беше резервирано“, троснато обяснява момата. Е, значи да хапнем. "Заповядайте, де".

Сигурно ни мисли за абитуриенти. Френдът с мен имаше рожден ден, който бе надлежно изпразнуван и така с торбата подаръци решихме и ние да хапнем.

Настаняваме се на маса. Около нас море - море от млада абитуриентска плът. Приятелят тросва подаръците си на масата. Всъщност те са едни ексцентрични. Ама такива му ги взехме, той е ексцентричен момък.

И така кротко на масичката до салатката с броколи си седят кожен бич, кожени белезници и една гривна (пак кожена) с череп и кости. Какво да се прави, сега.

Явно обаче подаръците привличат вниманието на абитуриентските души от съседната маса. Двама момъци и една руса мацка. Единият момък е пиян-залян, другият е ок, мацката гледа страстно.

Моят приятел и той е пийнал един такъв. И така както си седим, пичът на дърво от съседната маса се обръща към нас с въпроса. „Момчета, какви са тия неща, бе“.

Какви са, викам си, гювече по кюстендилски и огнеупорен ямурлук. Френдът обаче, вика – бич, копеле, бич. Ц, ц, ц. Мацката се пули. Сервитьорката се пули. Околността се пули.

"Искаш ли да те нашибам?", пита рожденикът.
„Да, ае после да ви вода в една хотелска стая и да се шибаме", отвръща навито субектът. В смисъл с бича, не друго, какво си помислихте.

Е, па чудно. Ще завършим вечерта в дружно кожено шибане, за което аз си мечтая от детските си години. На Филип, рожденикът, обаче такива не му минават.

Като взе, че стана, и прикова клетника на стола с кожените белезници. Онзи обаче се кефи. Е, страшно, страшно.

Русата седи и продължава да се пули. Барманът ще си глътне канелката за наливната бира. Сервитьорката мига и се чуди дали да не се метне в пицата с шунка, дето я носи.

За да прекратим драмите, Филип го развързва. Онзи обаче явно има нужда от хард изява. След като предложи на нас да ни води и да се шибаме в хотелската стая, предложи и на сервитьорката. Вероятно е предложил и на чистачката.

Ние хрупаме, но той продължава да иска да бъде шибан. Ех, ех. Знаех си аз, че тоя бич не е хубаво нещо. Филип обаче е безкомпромисен. Стана и нашиба клетника. Филип шиба, онзи пищи от кеф.

Е, край влезнахме в аналите. Гледам аз гледката и се чудя как да се прикрия под мизерно парче броколи.

„Шибай, шибай“, вика онзи. Барманът не се вижда. Народът с рокли и костюми гледа към нас. И така няколко минути. Садо-мазо, к'во да ви кажа.

Накрая всички са доволни. Абитуриентът се кефи и реди, много яко копеле, и-ха, а-ха. Филип си е пробвал бича, а и ходенето в хотелски стаи се размина.

Тройката плаща и се изнася. Ние хрупаме и сме героите на вечерта. Представям си как всички абитуриенти ще тръгнат с аксесоар бич. И кожени белезници. И-ха.

Моля, ви, шибането без взети безопасни мерки е опасно. Не се шибайте на голо. И след тежка консумация на алкохол. Честито завършване.

Oще от мен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
zz преди 13 години
nice...mislai si, che zavedenieto e DIVAKA :D ili moje bi YGO :D ...*P.S. Shibaite se zdravo !!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
grep преди 16 години
Прочетох статията, прегледах коментарите искам да попитам следните групи хора следните неща:1. Тия дето си мислят, че да те *** с камшик е "ЯКО": ами то със същия успех гореспоменатия абитуриент можеше да поиска да му свършат на лицето - ако и това за Вас е "ЯКО" - евала!2. Тия дето се изявяват като литературни критици: Уважаеми дами и господа, след като не сте доволни от художествената стойност на тази статия, моля не забравяйте, че това не е "литературен фронт", и ако имате претенции, напишете Вие качествен материал, публикувайте го, та да може хората да различат литературата от бахура.И накрая и аз да изявя мнение за материала: хареса ми статията - за пореден пъм ме убеди за простотията, която може да се види по време на абитуриентските балове, но по мое лично мнение тя се дължи на големите количества погълнат алкохол, съчетани с еуфорията от завършването и предстоящото "носене по вълните на живота".
23
0
 
0
 
! Отговори
memyself преди 16 години
браво, забавно е
22
0
 
0
 
! Отговори
byronesque преди 16 години
Много яко си го написал! Браво :))
21
0
 
0
 
! Отговори
daisy преди 16 години
toq hubavec ako e izkal da se pokaje mnogo "pe4en" ni6to ne e napravil...a tova 4e abiturientite dnes sa takiva e samo vina na vremto v koeto jiveeme i na "morala" koito izpovqdvame...
20
0
 
0
 
! Отговори
margarita преди 16 години
mnogo ne mi se vqrva za tiq gluposti s 6ibaneto
19
0
 
0
 
! Отговори
asd преди 16 години
мн зле брат...*** на психиатър...или се върни в училище да си абитуриент отново...белким усетиш магията на завършването...ХЕЙТЪР !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Живко преди 16 години
Този разказ и напомня на опитите на един мой приятел да пее. Повечето хора го одобряваха от кумова срама... Но на всеки тон съответства определена честота. Не можех да го лъжа, че 440 Хц е равно на 512 Хц. Иначе не мога да отрека, че авторът се е докоснал съвсем достоверно до абитуриентската истерия или по-скоро хистерия. И все пак: Keep trying man! Успех!
17
0
 
0
 
! Отговори
c171zeN преди 16 години
#14 i #17 - {}{} точните думи!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Lucy преди 16 години
Eee tova mom4e super me kefi kak pi6e.Vinagi se hilia dokato 4eta negovi tvorbi makar 4e gi 4eta ot skoro no iskrenno me radva. Na4ina na pisane e tolkova nestandartno uvlekatelen 4e....ne moje da ne pro4ete6 dokraia statiikata ;) Pozdravlenia ot men... vpe4atlena sam...
15
0
 
0
 
! Отговори
pepetlika преди 16 години
Добра е статията и с хубав сарказъм е написана.
14
0
 
0
 
! Отговори
tchupakabra преди 16 години
Графоманияот Уикипедия, свободната енциклопедияГрафомания (от графо и гръцкото μανία безумие, изстъпление) e болезнено влечение и пристрастяване към усилено и безплодно писане, към многословно и безполезно съчинителство. Графоманът се стреми към публикуване на своите произведения. Въпреки че нямат литературни способности, те се стремят (понякога успешно) да издадат своите художествени произведения, а графоманите непритежаващи научни знания, се стремят към публикуване на своите псевдонаучни трактати.
13
0
 
0
 
! Отговори
Катамаран преди 16 години
Хубаво ги редиш думите, младежо, но си направи сметка, че и младете четат - а не всеки разбира от сарказъм...
12
0
 
0
 
! Отговори
Боян преди 16 години
Според мен статията е много забавна и добре написана. Не знам кое по-точно не ви харесва, всеки си има различен стил на писане и като не ви харесва никой не ви кара да четете. Както и никой не ви е задължил да четете този сайт. Лично на мен ми харесва, Браво на автора ! Не се случва всеки ден някой да те нашиба с камшик:)
11
0
 
0
 
! Отговори
Изумен преди 16 години
Ех, такива псевдо-писачи като вземат да си упражняват нещастните моливчета в "драскане& amp; quot; и човек се чуди, да се смее ли или да ги съжалява :) Все пак има и нещо положително в такива ситуации: някой им е дел сцена за изява, което направо си е цяло щастие и голям късмет. Тъжно ми става, като си помисля, че някой от тези авторчета си мисли, че е интересен или оригинален с ученическия си талант :) То това да си писал есета в училище и учителката по български да те е хвалела, няма нищо общо с таланта за създаване на по- сериозни и претенциозни игри със словото и хумора. Така че, драги ми Смехурко (Александър Иванов), намери начин да се обучиш поне в това, с което се занимаваш и ще ти стане ясно, колко смешно и по детски звучат опитите ти за оригиналност.
10
0
 
0
 
! Отговори
c171zeN преди 16 години
Онзи ден пак четох нещо подобно, не си спомням дали беше от същия "автор&quo t; , определено не сте се забавлявали много на бала си.. не знам защо като на вас не ви харесва не трябва и на другите да не им харесва.. нормално е да викам и да се забавлявам завършвам училище.. 12 прекрасни години в училище, мястото което винаги ще ми липсва, на което съм прекарал толкова хубави мигове :) а някой пише ли пише .. опитва се да се изяви..
9
0
 
0
 
! Отговори
mad_chemist преди 16 години
И аз не я разбирам цялата тая еуфория около баловете. Както казваше един приятел, въпреки, че вече не е актуално: "И сега к'во? Тя сервитьорка, той в казарма" :)
8
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 16 години
Една случка от неделя вечер - ***.kozzmen.blo gspot.com - 8 пияни абитуриенти срещу двама отбраняващи се...
7
0
 
0
 
! Отговори
Desi преди 16 години
Pozdravlenia na avtora za svejoto predstaviane na komi4nata i valnuva6ta slu4ka:)! Vnese nastroenie v predposlednia ni raboten den! Mn iako:))) A abiturientite sa si golemi sladuri - niama dve mnenia po vaprosa!;) I celia sviat e tehen... ili pone v tazi no6t!
6
0
 
0
 
! Отговори
ime преди 16 години
hahah da po dobre da pro4eta neshto takowa sutrin otkolkoto politika :) super super