Асоциация: миндерче – стриптийзьорка

Една, иначе замислена като спокойна, вечер... Започнала с кротичко напиване със зелени коктейли с черешка и тихичка игра на асоциации. И завършила... със стриптийзьорка в скута (!)
14 юни 2007 12:50,
58
Асоциация: миндерче – стриптийзьорка
Илюстрация: archive.salon

На миндерчето: Последната работна седмица ме изцеди до степен такава, че единственото ми желание беше кротко да приседна на някоя мека мебел с чаша разхлаждащ коктейл в ръка и тихичко да разговарям с приятелите си. Тихичко и неангажиращо.

Така и стана, баш както ми се искаше. С тумба колеги, сите изморени, седяхме, т.е. лежахме на удобните диванчета в любимата ни кръчма, пиехме коктейл след коктейл, и неентусиазирано играехме на асоциации. Моят отбор печелеше, но сили за радост – йок! Беше приятно и спокойно.

Тръгнахме си в 12 – кой откъде е. Тогава звънна телефонът ми. Откъде да знам, че този звън ще даде старта на един толкова откачен маратон по нощните заведения на столицата?! Приятел. Има навика да звъни късно. Вдигнах. Идвай, вика, да пием, в Студентски град сме. Е, да, в Студентски град какво друго можеш да правиш, освен да пиеш? Оф, ми добре, малко уморена, но доста трезва. Идвам!

И се почна. Когато си решен да се напиеш, имаш две възможности: или да заседнеш в някоя кръчма и да не мръднеш оттам, или да тръгнеш на обиколка из заведенията - във всяко по едно и така - в ранните часове вече си готов. Поне за мен стоят тези две възможности. В зависимост от настройката и настроението избирам първата или втората. Тази вечер, тъй като бях уморена, нямах никакво намерение да обикалям, но така се случи.

Компанията: Аз и двама мъже.

Дискотеките: От дискотека се започна. Приятелите ми бяха подпийнали, искаха да тръгваме, искаха на чалга клуб! Е, чалга - чалга, така и така напоследък правя неща, които никога не бях правила, ето ти възможност! И най-хубавото беше, че в непосредствено съседство до чалга клуба имаше дискотека. Така: ако не издържа, винаги мога да се преместя при хаус музиката.

Невероятно, но не издържах... в дискотеката. Факт. Ми, така, де, първо ми беше скучно, онези двамата се намърдаха при чалгата, и аз останах сама. Тъпо е да си сам на дискотека. Освен това в дискотеката нямаше много хора, на дансига се поклащаха 10-тина дрогирани младежи, и толкоз. Тъпо и скучно. Виж, при чалгата си беше друга работа – претъпкано с народ, всички танцуват и се забавляват, девойките върху масите. Кеф!

Чалготеките: Аз? Враг номер 1 на чалгата! Аз? Която си запушва ушите, като чуе такава музика! Аз? На която й се разваля настроението, ако от независещи от нея обстоятелства се наложи да слуша в продължение на седем минути чалга ритми! А ся питайте ме дали ми е харесало в чалготеките? Всъщност, да. Много ми хареса. Забавлявах се страхотно! Пих, пях, танцувах и се веселих. При това не в една чалготека. Защото, въодушевени, че за пръв път стъпвам на такова място, младежите решиха да ме заведат в най-представителния ни чалга клуб.

Лек проблем с охранителите на входа: нямах лична карта, не им приличах на пълнолетна(!), та отказаха да ме пуснат (макар че от самото начало стана ясно, че ще вляза, де, от тях да мине, ама ей така, лаф да става).

Вътре е стилно и приятно. Меки удобни диванчета за сядане, специални маси за танцуване, просторно, прохладно, светло, уютно и приятно. Музика на живо: китарист, кларинетист, саксофонист, барабанист, перкусионост, басист, две певици и един певец. Да не съм изтървала някого, защото всичките тези хора се движеха из цялата зала, за да свирят и пеят с едни безжични микрофони. Което е страшно оригинална идея, признавам!

Бе пиенето на такова място много върви, ви казвам. То голям купон, страшни ритми. Особено кючека, чистия кючек, то аз изобщо не го бях оценила като музика това... това е страхотно!

Бях готова и сутиена си да сваля на секундата, ако не ме беше изпреварила една девойка, която направо полата смъкна (по едно време се проведе надпревара коя девойка ще свали бельото си за една бутилка уиски).

Забавлявахме се неистово.

Стриптийз клуба: До стиптийз бара опряхме чак рано сутринта. Нямаше много посетители, но за сметка на това имаше доста стрипийзьорки. Уморени и умърлушени, едва ходеха на изумително високите си токчета.

В този бар е така: сядаш на масата, пред която има пилон и на него почват да се изреждат всички налични момичета в бара. И на всеки пилон – девойка. Танцуват всяка по 2-5 минути, после се менят, следващата, следващата. Всичките само по обувки - от онези, с невъобразимо високите токчета. Невероятно, но някои от тях могат да танцуват с тези обувки. И, невероятно, но нито една не си счупи крака. Девойките очевидно са адски уморени в 4 сутринта, затова се мъкнат, накуцвайки, от пилон на пилон. Намусени, не се усмихват. Дори не си правят труда да танцуват, а само ходят около пилона (като носорога в зоологическата градина). Тъжна гледка. Пълна скръб.

Ние обаче сме в прелестно настроение и искаме да се забавляваме, бееее! Раздаваме пари. Девойките се оживяват. За половин час една по една се изредиха всичките на нашия пилон. Ние – оглеждаме, коментираме, оценяваме. Половината от тях са изключително непривлекателни. Обаче три – точно три се отличават с чар и излъчване. Едната е дребничка и слабичка и много подвижна. Врътка се на пилона като пеперудка, усмихва се, не, смее се, подвиква на мъжете, не, направо им крещи. Изключително провокативна, дива и луда мацка. На нея даваха най-много пари.

Другата беше висока и много здрава. Тази правеше невероятно сложни акробатически изпълнения на пилона. На няколко пъти ми се сви стомахът от страх да не падне и да си разбие главата. Но не падна. Държи се здраво с мускулестите си крака с главата надолу, гъне се невероятно и мете пода с дългата си гарвановочерна коса.

И за десерт: моята фаворитка. Прекрасно тяло: малки твърди гърди, стегнато еластично дупе, красиво изваяна извивка на талията, мило лице с големи очи, леко мургава. И като ти танцува, те гледа в очите, не се рее някъде в пода или в тавана, а се е вперила право в очите ти. Танцува, и се усмихва. Млада, здрава и красива. Споделих наблюденията си с моите, двамата и след няма и 5 минути тя вече седеше в скута ми. Онези й платили, за да е с мен, представяте ли си?! Приближи се, и просто седна на коленете ми.

Не, не искам да те пипам, мацко, не ме пипай и ти. Нищо че ти е платено. Да, прелестна си, много си красива наистина (и ти). Не, бе, не съм лесбийка.

Габи е от Турция, Истанбул. В България е от половин година (доста добре говори български, обаче, като майчин й е), работи в бара. През цялото време. Всяка нощ, освен един почивен ден в седмицата, по избор. Дават й по 20 лева на нощ, за да танцува на пилона. Иначе си изкарва по 400-500 от бакшиши и секс. Не се оплаква, доволна е от живота си. На 18 години е (виж ми окото).

(„Ти на колко си?“ На 30. „Не ти личат“ И твоите не ти личат)

„Ще ме почерпиш ли един коктейл?“ Ще те почерпя, разбира се, ония, двамата, плащат.

Ония, двамата, умират да се кикотят.

Е така, в шеги и закачки, стана време за закуска.

Последната нощ от работната седмица...

Още от мен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Ira преди 15 години
ами като не те кефи чалгата и си я мразила , що ходиш по такива заведения. и мен не ме кефи, ненавиждам и презирам чалгата, но сам ходила няколко пати на подобни заведения главно да не се цепя от компанията.Не е евярно че тази музика кара хората да консумират повече алкохол и да се натряскат. Поне на мен не ми деиства така, напротив човек , който не слуша и не е фен на такава музика не мойе да се кефи в една чалга -дискотека.Просто не му идва отвътре и явно теб подсъзнателно винаги ти е харесвала чалгата за да установиш, че видите ли там бил егати купона. Човек , които държи на принципите си и отстоява музикланите си вкусове допри и да се опита да се интегрира в тази обстановка- не става. не е вярно че ,човек непременно трябва да слуша Бах или Моцарт на маса за да се забавлява в компания. Освен класическа музика саществуват стотици йанрове музика и ако си с подходящите хора и приятели с музикален вкус като твоя, ще се забавлява6 така както и в наи-добрата чалготека не се кефят- без чалга. Всъщност какво да коментирам- то чалгата не е музика.
56
0
 
1
 
! Отговори
doctora преди 16 години
съветвам да има повече стриптийз заведения,особено в Пловдив,където има 1-2 прототипи.Съдържатели на заведения инвестирайте този бизнес който ще ви донесе десетократни доходи а на всички удоволствие и приятни старини.Готов съм и много други от всички възрасти да се включат в този бизнес,който няма възрастова граница,а и никой няма да ви признае че си кътате парите ,най много инфлацията да ви ги изяде...
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
gotina e taq vidka, s tamni o4i, 4ervenokosa, vishnevo, moje bi, hubava e, dori i nesresana, sigurno e nqkoq zemna zodiq, taka zdravo zazemena, kato gramootvod, sigurno kato varvi po ulicata si gleda v obuvkite, za6toto ako pogledne nagore, ako se raztegne malko, moje glavata i da se skrie v oblacite i togava kakvo, ot neq 6te ostanat samo edni obuvki, deto varvqt po ulicata
54
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 16 години
Темите на текстовете са сходни - от платонична любов, тип от е тууненьки дечица са убичът, през темата "прелъстена (2 пъти, отзад) и изоставена", та до закачливи секс-намеци за чифт блондинки, пантери като хиени, хиени като мандрили и един мандрил, дето иска да му го напипат. Като цяло са безобидни и забавни за подрастващите чалгаджийчета, но напоследък се забелязва сериозно прехвърляне на интереса към изразителни и изпълнени със марихуано-***-банкнотни фул-контакт теми текстове, щедро раздавани от другия гигант в комерсиалния сектор - българския рап.ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ се появяват на принципа "Нов хит - нов изпълнител", т.е., първо се създават песните , а след това се вади от кревата на продуцента персона с подходяща за тях визия. Примерно, ако въпросния продуцент е събрал 4-5 песни в характерното фолк-течение Запалително-детонаторен кючек, то се избира трътка с големи гърди (може и изкуствени) и буйна коса, които да се тресат в такт с музиката при изпълнение на живо, привличайки погледите на мъжете и стимулирайки жените да си купуват два номера по-малки сутиени. Ако става въпрос за плачливи балади, то бъдещата звезда трябва да е с влажни като на заварчик 3-ти разряд очи и големи устни, прилично омацани с ярко червило, а в клипа да пристъпва бавно от крак на крак, като пенсионер с пълен катетър.При мъжете-изпълнители горните условия отпадат, но е хубаво да имат вид на наемен убиец-джентълмен или на баровец-купонджия. Като цяло, изборът на бъдещата фолк-звезда се ръководи отВИЗИЯТА. Основните изисквания при нея ги описах по-горе, като най-важния източник на визия са клиповете. В тях се набляга най-много на лицето (старателно гримирано и парфюмирано, добре, че не можете да го усетите), конзолните части по тялото - маникюр, цици, ***, крака и всичко това старателно преплетено с поне 6 ката нови дрехи, сменени в един клип и покриващи възможно най-малка част от гореизброените части на тялото, за радост на онанистично настроените пубери.ФЕНОВЕТЕ. Те са много. И е съвсем естествено да е така, тъй като всеки човек търси освобождаването на скритите емоции в себе си, а чалгата е , може би, най-елементарния начин. Времената са такива, че натрупаният емоционален заряд все по-лесно се отприщва в една или друга посока, често съпътстван с негативни действия. Чалгата е един безобиден начин за разтоварване на напрежението за хора, които не могат да го сторят другояче. И същевременно обиден начин да се качи напрежението на съседа. Поради което и толкова масов.ИЗВОДЪТ. За изпълнителите и продуцентите - всичко в чалгата опира до парите. За феновете чалгата е подходящ фон на собствените им вътрешни преживявания. Докато тези две групи съществуват в симбиоза, тази музика ще я има и ще се търси, ще се копира и разменя. А който не го кефи - да си търси друга душевна ***.
53
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 16 години
ще paste-на това. Не съм го писал аз, но подкрепям 100% автора:Не мога да не препикая едно от четирите най-любими занимания (чалгата, семките, Ариана 2 литра и Нокия пета употреба) в живота на средностатистическия *** по оста Гурмазово Малко Чочовени Биримирци, както и на техните многобройни лелинчовци, тетки, калековци, балдъзи, учинайки, баджанаци и прочие роднини в София. А скоро и в други градове. Не дай, Боже.МУЗИКАТА. Мелодиите са сложни като Котешкия марш, невероятно трудни за изпълнение с духане в празна бирена бутилка и, най-вече изискват съсредоточеност, за да бъде уловена дълбоката философска идея за това, кое е в началото : яйцата на певеца или кокошката , дето подскача около него в малоазиатски ритъм.По-бързите мелодии трябва да предизвикват това поведение у комплексирания ***, което обикновено е скрито, но се отприщва след изпиването на втората чаша алкохол от гаражните фабрики в Бусманци. Обикновено води до ритмично подрусване на дансинга, викане, свиркане, пляскане с ръце, имитиране на позата на Христос от последните Му часове. Това пък, от своя страна, води до повишаване на нивото на адреналина, повишено циркулиране на тромбоцити, левкоцити, еритроцити и двете ракии, довеждащо до прегряване на тялото, при което на чалга-маниака му остава да направи две неща - да си съблече и ризата (оставайки по черни турски плетенячки, бели хавлиени чорапи Abibas, масленозелен панталон от пясъчна коприна още от абитуриентския и син мрежест потник в комплект с космати подмишници, нафъскани с Malizia, щот` ного лепи гаджетата, ей!), или пък да си вземе още едно пиене от бара, което е и основната идея на собственика на чалготеката.Идеята на по-бавните мелодии е да успокоят страстите на дансинга (когато поразсъблечените мъже почнат да стават твърде агресивни), да помогнат да станат заварките и да насочат повече хора към бара, щот` и бармана и той е човек.Що се отнася до домашното прослушване - така подсъзнателно се връщат емоциите от последното голямо напиване у комшията. Или просто мама и тате немат други касетки.Структурата на самите песни е по класическата формула - куплетче, припев, куплетче, припев, незабравимо соло на зурна или протяжна китара, припев, припев. Важното е да има бързозапомнящ се рефрен, който да се пее гръмогласно от всички, придружено с обилно слюноизстрелване, довеждайки ги до екстаз.ТЕКСТОВЕТЕ. Както писах по-горе - най-важното е рефрена. Останалото се напасва набързо, то не е и толкова важно, тъй като минава покрай ушите на екзалтирания фен, тръпнещ в очакване да изкрещи със все сила: "Сто патрона ше ти вкараам !", за да го чуят двете мадами в голямото сепаре, ега пък някоя върже. Тъй като големите хитове в чалгата са песни, взети от комшулука и състезанието е кой ще я изпее първи, то и за изглаждане на текстовете няма много време. А който първи пусне кавър на пазара, той и ще прибере най-много пари от това.Темите на текстовете са сходни - от платонична любов, тип от е туу
52
0
 
1
 
! Отговори
didi преди 16 години
TeHekueB - защо приятеля й да е олигофреничен?защото му се живее,иска да си искара готино,а не да виси в мижавия апартамент и да се е вкопчил в монитора..... не съм съгласна с теб...detritus съжалявам мой човек,но ние сме българи,живеен на балканите и колкото да не искаш да повярваш чалгата е доста популярна..така че не ми казвай че мога да си правя кефа с компаничта като слушаме класическа или друга музика...наречи ме проста,ограничена,морално пропаднала или там още както си искаш,но аз съм българка,моя (и милиони българи) манталитет е такъв...когато съм на купон,чалгата и подобните ритми ме зареждат с енергия...по принцип не слушам чалга,но когато съм в компания не ми прави впечатление..ако си на дискотека-малко ще са тези,които танцуват на хаус или техно музика..но почне ли чалгата всички стават.сори че се отклоних така от темата,но хора спрете да казвате,че чалгата е нещо долно и само "селяните" я слушат..аз съм на 15 години и това е моето мислене по въпроса,а относно статийката-супер свежа,момичето наистина има талант ;] \/
51
0
 
1
 
! Отговори
Frank преди 16 години
"Аз не съм съгласен с теб,но бих дал живота си,за да можеш да изразиш свободно мнението си!"Открий автора на сентенцията и си помисли върху стила,който демонстрираш в този сайт!Твърде много на сериозно се вземаш,приятелю!...:))Мир!
50
0
 
1
 
! Отговори
utrecht преди 16 години
Мили мой приятелю,не виждам от какво бих могъл да се засегна,просто ми стана кофти,за начина по който някои се отнасят към авторката.Да,видях "Вашето мнение" и "Напиши коментар",но никъде не видях "Излейте кофите с помия".Толкова ли е трудно да напишеш нещо критично,без да плюеш и ***,без да изтъкваш собственото си превъзходство?Мисля си,че не е толкова трудно,а ти и другите защо не можете да го направите -прочети пак дебелите книги от цитираните автори,може и да си отговориш.Само дето не става само с четене,трябва и разбиране...Колкото до "реалния социализъм"-имахте право на собствено мнение,имахте право и да критикувате,но ви беше страх...Факт!!! И сега като се отприщихте-давай да си наваксаме,всичко онова,което ни ядеше отвътре,а не смеехме да го изкажем...Извинявай,че ти отнех от ценното време,не е лесно да си самовлюбен-за такива като теб всяка секунда,която не е запълнена с мисли"Аз съм велик!" е загубена-не ми отговаряй,а си остани пред огледалото и се любувай я на профил,я на анфас...Жив и здрав!!!
49
0
 
1
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Явно utrecht се чувства засегнат(а),щом така разпалено отрича правото на читателите в Internet да изказват своето мнение,което ми замирисва лекичко на "реален социализъм"...Тогава нямахме право на собствено мнение,още повече да критикуваме,дори и журналистите...Уважаеми utrecht,ми то за това са оставените пространства под статиите и,забележи - под титула "ВАШЕТО МНЕНИЕ"!!!Забеляза ли го?Можеш да си го прочетеш и обясниш сам(а),нали?Независимо къде живееш - в столицата или провинцията - скудоумието вирее навсякъде.Ако се чувстваш потиснат от някои цитирани автори,които може би за първи път чуваш,то проблемът си е твой!Аз се радвам,че можеш свободно да изразиш мнението си,независимо че е диаметрално противоположно на моето!Нека журналистите си пишат както искат - това е тяхно право,но и нека дадем шанс и на читателите да не се притесняват от ерудицията си!Само глупакът има право да бъде стеснителен!От написаните по-долу коментари съдя,че авторите на коментарите съвсем нямат право да са стеснителни!А мен ме остави - аз съм един ***,*** и комплексиран провинциалист,който си избива комплексите,като си изказва мнението,понякога...
48
0
 
1
 
! Отговори
utrecht преди 16 години
...,че да ни се изпразни душата ?! Бива ли да има толкова злобни и дребнави хора ? Какво ви е направило момичето,мизерници такива?Какво очаквате да прочетете тук-Маркес,Фройд или Кафка?!Толкова ли сте изтъкани от комплекси,че навсякъде крещите колко сте умни и какво сте прочели? Като не харесвате нещо как е написано просто кажете "Не ми харесва!" или пък седнете и го напишете по-хубаво,нали сте големи умници! По-добре ли ви става,като повтаряте,че не слушате чалга-сигурно си мислите,че така сте по-възвишени от "ония другите,простите селяни"?!Сигурно доста си гъделичкате самочувствието - "Вижте ме какъв съм пич/ка,слушам джаз,класическа,народна музика и т.н.".Чета и не мога да повярвам какво нещо се изписва от "интелигентни хора" - щом тук има такава простотия,нетолерантност,комплексарство и злоба,то какво остава за "неинтелигентните"?! Жалки,мижави душици - и сто камиона книги да прочетете,и на ден на по пет театрални,оперни и балетни постановки да ходите,пак ще си останете дребни човечета!!!
47
0
 
1
 
! Отговори
kAKVO TOLKO...? преди 16 години
EIII KVO TOLKOZ BE HORA?EDNO MOMICHE OTISHLO NA STRIPTIIZ I VIE SHTE GO IZIADETE.A SETIH SE MOJE BI SE PRITESNIAVATE JENITE VI DA NE TRUGNAT PODIR VAS PO KLUBOVETE "ZA PLAKNENE NA OCHI" I DA VI IZLOVIAT KOLKO STE "VERNI"HAHAHAHAH:))) A SEGA DA VI KAJA CHE VIDKA OPREDELENO SE OTKROIAVA S TALANT I SVEJEST KOGATO PISHE NALI TAKA?
46
0
 
1
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Статията освен предвзети рефлексии,си е една чиста апология на ПОШЛОСТТА в България.Бих искал само да припомня мнението на Теди Москов за чалгата:"Когато на кофти човек му е гот - това е чалга! Когато на готин човек му е кофти - това е блус!..."Хайде сега вървете и четете Фройд,Юнг и непременно Освалд Шпенглер!Видка не я съветвам,защото,ако ги изчете,ще си развали стила!...:))
45
0
 
1
 
! Отговори
роскилде и вармаал преди 16 години
се е изсипала върху главицата ти, момиченце. четох и се смях, ама ти хубаво си и пишеш, и жизнено, и свежо. и най-вече настроение има. аз на чалга-тека няма как да отида (освен с вързани крака и ръце и запушена уста, за да не хапя), но пък никак не ме подразни описанието- хареса ми.забавлявай се все така, момиченце:) ти пишеш най-свежо тук и освен това най-много ни разсмиваш. така, де!дето се вика - все едно сме били там, без да се налага да бъдем:)))
44
0
 
1
 
! Отговори
detritus преди 16 години
И аз така съм ходил на стриптийз - черпеха ме. Ама бях в доста по-добро положение, щото съм мъж и се възползвах. Танцуваха върху мен, натискаха се в мен каките, накрая и в стаичките отзад отидохме. И беше доста весело. При теб - и да искаш, и да не искаш - твоя работа, лошо няма. Обаче с тая чалга ме отврати направо. Най се дразня на хора дето се правят, че са анти, ама после викат ега ти купона. Направо ми звучиш или като позьорка или все едно са ти платили да правиш рекламка. Не ми обяснявай, че за пръв ти е харесало. При чалгата или си достатъчно беден духовно за да те кефи винаги или не мажеш да я понасяш. На тия със средното положение каквото и да им пуснеш - все тая. ***...
43
0
 
1
 
! Отговори
Валентин Трендафилов преди 16 години
Чета коментарите и не мога да повярвам на очите си. Откъде толкова злоба у вас бе хора? Или просто избивате комплексите си като се нахвърляте да обиждате едно хубаво момиче? Голямо геройство няма що! Не е ваша работа кой с кого се среща, каква музика слуша и как обича да прекарва свободното си време. Разказът е много свеж, жизнен и позитивен. На мен ми хареса, разведри ме! Радвам се на хора, които умеят да се наслаждават на мига и да виждат красивото във всяка една ситуация. Какво като не слушам чалга!? Няма да натрапвам на другите своите вкусове я! Нека всеки слуша това, което му доставя удоволствие. "Живей и остави другите да живеят" - така са казвали древните и над това бих препоръчал да се замислят всички тези, които са изляли отровата си по-долу.
42
0
 
1
 
! Отговори
TeHekueB преди 16 години
Споделям мнението на "доктора" (който и да е той) - мисля, че малката (крехката, съдейки от профила в сайта) списувателка е поредната неосъзната лесбийка (със "с" се пише) или незадоволена (емоционално и физически) палавница, която е скалъпила материал набързо за рубриката, миличка, кой е този олигофреничен приятел (в множествено число тоже), респективно за каква те мисли, щом ти се обажда в 00.00, за да те накара да ходите по заведенията, след което те зарязва сама с блудкавите ти мисли??? а?
41
0
 
1
 
! Отговори
The Other Half преди 16 години
macko , drugiq pyt me vzemi s teb da se poveselim ...
40
0
 
1
 
! Отговори
приятел преди 16 години
па ако искате да знаете, Вита е естествено чевенокоса! :P
39
0
 
1
 
! Отговори
kym bylgarina преди 16 години
DA NE BI ONEZI ALHAMIZIRANITE I BOZAVI DA SA NA PRIZOVOTO MQSTO-KLASIKA E DA SI CHERVENA KOSA!!! I AZ BQH RUSA,NO SLED KATO SMENUH ''GARNIERA' S CHERVEN CVQT IMAM POVECHE OBOJATELI!!!!!!!!!!!CAK-FAKT!!!!!!!!
38
0
 
1
 
! Отговори
blagadyshka преди 16 години
vsichkite koito davate tolkova sydyrjatelni mneniq i komentari-shto si ne spretnete edno dvijenie i da i otidide na gosti v chalgadjiiskite zavedeniq,ili piano barove- te i bez tova sa edno do drugo,a i meseca e za ledena mastika s migach,pa i mezeto -sochna dinq veche se tyrkalq i da si razreshite kosite,shtoto mi se chini che pod tah nqma nishto.Bravo Vitka- oslepitelna,celeustremena,prodyljavai v syshtiq duh- moje pyk da izleze neshto normalno spodeleno!!!!!!!!!!!!ot praznodumcite.mersi!!!!!!!!!!