Нова мода: наръфан маникюр, като френско сирене

Бихте ли се решили с нокти като малки сиренца?
16 авг 2016 21:43, Криси Табачка
6
Нова мода: наръфан маникюр, като френско сирене
Снимка: Instagram

Ако сте от хората, които не могат да си представят да живеят без вкусните видове сирена и кашкавали, със сигурност не сте сами.

Често ни се случва обаче да попадаме на различни съвети от доктори, които гласят, че твърде много от вкусните млечни продукти не е на добре.

Тук се намесва козметичната индустрия, която винаги е успявала да ни изненада с нещо интересно, забавно и доста закачливо.

Сега идва ред на маникюр със сирена и кашкавали. Тази вкусна тенденция отново води своето начало в Instagram и започва с изкуствени нокти, които са решени в жълт цвят и дори имат дупки, за да изглеждат досущ като млечните продукти, от които са вдъхновени.

След като добавите и малко светлосенки от тъмно оранжево и бяло, вече сте напълно готови.

Можете да разгледате в галерията Tialoto.bg как точно изглеждат този тип нокти, а ние ви питаме – бихте ли се решили с нокти като малки сиренца?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: маникюрноктитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Gogata преди 7 години
Ако измислят и Л.АЙНЯН МАНИКЮР НЯМА ДА ИМАТ СТИГАНЕ...чудят се вече какви простотии да мислях, хора без работа и проблеми. Я да я хвана тази с тези миризливи нокти да ми работи 10 часа на полето, ще и взема здравенцето от бач и няма за нищо да си мисли, а само за това кога ще си почине от работата...
5
1
 
3
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 7 години
Френско сирене? Едно време на това(Ементал) му викаха швейцарско сирене. Френски може да наречем синьото Рокфор, Бри и Камамбер, но Ементал да наричате френско, не е коректно.
4
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 7 години
всички знаят, че френско сирене не съществува. Да си го наричат както искат, но такова нещо няма - има само няква гнус, която няма нищо общо със сиренето.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Създават впечатление, че този, който ги носи страда от остра липса на калций.
2
0
 
18
 
! Отговори
горския преди 7 години
Тя , простотията не ходи по гората ...
1
1
 
8
 
! Отговори
липсата на калций преди 7 години
Че има хора и жени дето си ядат ноктите , има....