Наобратно: От фитнес маниак в бодизитивист

Австралийка се превърна в сензация, след като заряза спорта
20 май 2017 18:30, Петя Славова
38
Наобратно: От фитнес маниак в бодизитивист
Снимка: Instagram

Не са малко дамите, които показват как са успели да се справят с килограмите си и са смъкнали голяма част от теглото си с усилени тренировки и здравословно хранене. Затова пък Тарин Брамфит има точно обратния резултат.

От фитнес маниачка, жената решава да се приеме такава, каквато е и зарязва работата над теглото си. В момента 39-годишната австралийка има повече фенове в социалните мрежи отпреди, когато е давала пример с усърдието си.

Жената разказва навсякъде, че най-важното е, човек да се харесва такъв, какъвто е и това е по-здравословно състояние от постоянното спортуване в залите.

В момента Тарин е една от най-известните активистки в движението за бодипозитивизъм и е основателка на организацията The Body Image Movement.

"Мисията ни е да премахнем епидемията от хора, ненавиждащи телата си", съобщава тя в описанието на The Body Image Movement на страницата й във Facebook. Тя е майка на три деца и бивша фенка на щангите и протеиновите блокчета.

Тя променила живота си и сега води след себе си цяла армия от единомисленички. Последователите й в социалните мрежи са над 200 хиляди души.

Преди време Тарин Брамфит е била добре известна със стройната си фигура.  Да си възвърне теглото за нея се превърнало във фикс идея след раждането на третото дете. Отначало тя разглеждала възможността да си направи липосукция и да си повдигне гърдите, но решила първо да пробва със спорт и диета.

Вижте още за австралийката в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: фитнесбодипозитивист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Кебапчета преди 6 години
М да ако българка си легне с ром или арабин за пари е пичка златна , ти с колко шкембест грозни плешиви с очила безпарични българи сумисти си спала през живота си ?
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След три деца и увяхваща хубост на семейния живот , някой пластичен хирург ще се засме е на австралийката.
1
7
 
17
 
! Отговори
Мима преди 6 години
Демек - прасе/ ***