Нудисти на околосветско пътешествие

Веселата фамилия разказва за преживелиците си в блог
9 окт 2017 23:00, Петя Славова
33
Нудисти на околосветско пътешествие
Снимка: Instagram

Семейство нудисти от Белгия се отправило на световно пътешествие, за да рекламира вижданията си, съобщава News.com.au.

Линс и Ник вече са посетили Австрия, Бразилия, Хърватия, Гърция, Италия, Люксембург, Албания и Черна гора. Във всяка от страните те търсили места, където могат да бъдат голи. Нудистите разказват за преживелиците си в блог в социалните мрежи.

"Главната ни цел е да имаме абсолютно естествен тен. Искаме нудистите да се приемат повече от обществото – обясняват те – ние искаме да покажем на хората, че това е не само забавно, но и че в човешкото тяло няма нищо осъдително".

Вижте още за семейството в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 24Ако беше толкова ясно и просто (че е нехигиенично), то тогава щяхме да се раждаме с дрехи.
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе всякакви се навъдиха: нудисти, неокомунисти, вегани... смахната работа!
23
0
 
2
 
! Отговори
$идни преди 6 години
Ей, австралиеца. *** си яко...
22
8
 
14
 
! Отговори
Ясно и просто преди 6 години
Не е хигиенично човек да ходи чисто гол. Сяда на пейка край нудистки плаж, след него на същото място сяда друг. Изводът е ясен.Да не говорим пък, че има опасност от нараняване на интимните части и от инфекция след това.
21
0
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 3Преди Ердоган да вземе властта, тези нудисти спокойно можеха да отидат в Турция. Малко по-рано в Турция бяха открили първия официален нудистки курорт, с хотел и собствен плаж, където се бяха настанили първите нудисти. Повечето от Западна Европа, но имаше и турци. Всъщност, имаше даже турска нудистка федерация и нудизмът беше разпространен там. Дойде Ердоган, насади ислямските консервативни ценности, и хотела барабар с целия курорт го закриха. Мотивите бяха формални, с документите.
20
3
 
18
 
! Отговори
Ванко 1 преди 6 години
Що се чудете бе? Вие ходили ли сте лятото на море, не видяхте ли че, цели семейства заедно с децата си идваха,и живееха на палатка на самият плаж. Германци,шведи, имаше и поляци...ама това беше преди повече от 20-25 г на Златна рибка до Созопол, на къмпинг Юг и т.н Майката ,бащата,момиче на 11-12 г, братчето...защо тези хора нямаха срам от телата си? Естествено си плажуваха, все едно бях в Рая като ги гледах. После се намесиха пуританите и стана каквото стана...
19
2
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Както са тръгнали и на двамата ще им излезе късмета.
18
0
 
37
 
! Отговори
Хахо преди 6 години
Албания е Ок, но като цяло хубаво да посетят Афганистан, Саудитска Арабия, Катар, Ирак, Судан, Сомалия или някоя подобна Ислямска Демократична Джамахирия, и да се разходят голи! Да видят те какво означава ИСТИНСКИ Мултикултурализъм!
17
0
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тхе Аустр...Бе ти отде си.Тхе.Се е Покахонтас ми говори
16
16
 
3
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 6 години
само вижте първото изречене от кой весник е, това е тукашния австралий$ски весник който е несериозен, ако искате сериозни медии тук имаме Тхе Аустралиан, Сундаъ морнинг и още няколко. този нюз.ком.ау е само за забавлениепоздрави от няй якото мясот на земята, най райското и най запазното и живо място, уикенда съм в рифа да видим как вървят нещата в подводния свят, еххх яко
15
4
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
То не бяха пи.ираси ами и нудисти ни налазиха.Нямам нищо против тях ако поне малко се съобразяват с околните.Отиваш с дете на плаж и нЕкъв си вее отвеса.Какво да обясняваш на детето.
14
1
 
17
 
! Отговори
Волен на Варадеро преди 6 години
Бойко, шефе, тези ще ни ивът.!
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стеашни новини. Двама безделници се взели на сериозно и обикалят (с какви средства?) по Европа...
12
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те през мюслиманските квартали на Брюксел няма да минат живи, камо ли през целия свят...
11
1
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
В ХТИ имаше един педантичен професор по история на БКП.След промените този тип демонстрира патологично безочие. Написа няколко книги, в които разобличи и заклейми БКП. Не знам как не го беше срам да гледа хората в очите.Този същият има две въртоглави щерки. Личи им, че са с леки психич.отклонения. Но той ги уреди за висшистки, а едната дори е на научна длъжност в БАН. Тази същата, "учената" се хвали, че ходи на плаж дибидюс и че е водила и сина си докато е бил в пубертета заедно да са нудисти!
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 10 Аз съм мъж. Не можах да разбера тази общоприета нагласа сред хората, че когато си мъж, ти не се срамуваш ако се съблечеш само сред мъже чисто гол, а сред жените ще се чувстваш неловко или обратното... гола жена с голи мъже. Напротив, голия мъж сред голи жени няма да има комплекса от малкия член сред голи жени, както голата жена няма да има комплекса от малките гърди сред голи мъже.
9
1
 
13
 
! Отговори
Всичко е относително преди 6 години
До Марко ПолоНа африканска земя, в джунглата, има племена, които все още не знаятщо е това дреха.
8
3
 
30
 
! Отговори
до 2-ри преди 6 години
По време на лошия соц имаше евин и адамов плаж, и там си ходеха хората зада не плашат останалите. За мен лично е много травмиращо да видя баба си без бански да си шляпа по плажа.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за про-100-тия е това, да иде за хляб зимата при -20 и тогава да ми се обажда.Хората от векове (не) се обличат според това къде живеят. А иначе много хора с различна сексуална и религиозна ориентация ходят по пътешествия и за тях статии няма.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и аз на 2 кила вино ще се съблека чистак гол- вижте какво държат в ръцете си тия. "Топлият полъх на алкохолният вятър" Имаше един такъв разказ на най- великия български писател Богомил Райнов!