Пищна студентка спечели конкурса за дупе в Кеймбридж

Победителката по-горда с наградата, отколкото с влизането си
28 ное 2017 23:00, Петя Славова
168
Пищна студентка спечели конкурса за дупе в Кеймбридж
Снимка: DailyMail

Завършила студентка по право спечели тазгодишната надпревара за най-хубаво дупе в Кеймбридж.
Победителката, наричаща се само Вита е събрала 24,32% от гласовете след като се бе класирала сред десетте претенденти. Тя говори гордо за бедрата си.

На кадъра, с който печели, Вита е леко приведена до дъбово дърво, пише Daily Mail. Вита се гордее, че е спечелила като жена с привлекателна фигура и дори се пошегува, че е по-горда от снимките си, отколкото с влизането си в Кеймбридж.

Тя каза: "Аз нямам най-атлетичната фигура и имам доста внушителни бедра. Това показва колко много светът се е развил и признава различното приемане на тялото". Вита допълни, че е работила усилено, за да приеме тялото си и да докаже най-вече на себе си, че е готова да прави неща, с които обикновено не би се заела.

Вита признава, че е решила да се включи в конкурса, след като нейна приятелка – професионален фотограф ѝ предложила предната вечер. "По време на снимките беше толкова студено, че краката ми бяха мокри. Не можете да забележите от снимката, но тя е правена в близост до футболно игрище по време на футболен мач."
Момичето отбелязва, че не смята, че някой ги е забелязал. "Щяхме да разберем, ако ни бяха забелязали".

Също така мястото е било близо и до железопътни релси и всеки път като минавал влак, фотографката хвърляла палто към Вита да се завие.

Конкурсът, който се провежда за шести път, включва снимки, направени сред природата или архитектурни съоръжения в Кеймбридж, а условие за участниците е да покажат задните си части. Допуска се да бъдат и по бельо.

Още за живота, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Яката ду.па.ра, кой ще ми я бара! Петя изби рибата!
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква грация дами и господа, притежава слоницата Вита
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно в правия път съм, мразя гейовете, харесвам атлетични жени! Но тоя бизон с грозните криви крака, микроскопичните сиси и голям пърдялник ми е много, ама много противен! Това е по-добро само от ръката ми! Бляк!
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
освинен бизон
60
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой има забележки за туй моме, да оди у лево при скумриите.
59
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Тюх, да бях записал един Кеймбризж...
58
2
 
6
 
! Отговори
Г-н (Др.) Нерезанов преди 6 години
Баш-майсторът меси на голям тезгях!
57
0
 
8
 
! Отговори
Еврика! преди 6 години
Повече от половината коментари са изтрити.Но са били над 150! Такъв интерес към тази фотография говори само за едно - крайно време е в някой от новите университети да се формира специалност "Д/пезнание" или поне да се чете спецкурс на тази тема. Интересът явно е много голям, оформят се отделни концепции, а това е основата за възникване на научни школи.Може пък в тази област да постигнем някой голям научен принос и това да стане повод за създаване на нов институт към БАН.
56
2
 
0
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Пхахаха - льольо , да ти кажа ли кого бъзикаш?Направих ви смешни - 100 льольовци - са си 100 льольовци - не са 1 уменОвчи!
55
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравата го бъзикат . Знаем отношението им към гастарбайтерите. Да ходи да заблуждава някой който си няма на представа как стоят нещата.
54
5
 
0
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Льольо , научи се как се сменя езика на клавиатурата...и пак ела да шльокавиш!:-)Некадърници като вас...не стават и за чeп за кисело зеле!Само така миришете!:-)
53
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слоничка Тапирова Хипопотамкова-Свинчийска.
52
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вита - ниска, набита, в гъззза развита. За кинти на всичко е навита!
51
5
 
10
 
! Отговори
дупелюбец преди 6 години
Дупето на Натали Портман, е по-хубаво от на тази девойка, но това не означава, че това е кофти. Някои по-едри и високи мъже, биха харесали много повече това дупе, отколкото задницата на Натали. Има много мъже, които пък не биха имали нищо против жена с пищни форми, но въпреки това биха избрали за себе си по-атлетично момиче. Хората много се влияят от битуващите схващания в обществото, и поняга те надделяват над техните собствени предпочитания.
50
9
 
5
 
! Отговори
Циник до 52 преди 6 години
Голтако - ти на тази кълка лежи!Айде обувай гумените ботуши и мий карантиите по пода на кланницата на Гергов.От 120 килограмовата Айше по-далеч няма да стигнеш!:-)
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 49И Портман не е с много малки седалищни части, нито краката й са от най-дългите.Това английско момиче Вита е с около 7-8 кг по-тежко от Портман. Но ако Натали Портман качи 7-8 кг, няма да изглежда толкова добре като тази тук на снимката.Тази "Мис д/***" има наистина хубави пропорции. Килограмите й са в повечко за днешния младежки средностатистически вкус, но пропорциите и формите й са отлични.Хубостта й е класическа.
48
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вулгарния ти турски вкус не е мерило!Напиши в Гугъл - дупето на Натали Портман ..и гледай дупе....тва е дирник...тлъст!
47
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много си е хубава ***.Е, няма да носи мини полички и тесни панталони, но пък в други модели дрехи ще изглежда доста добре.Не е задължително всички да я харесват. Има моми за всякакви вкусове.Но да се каже за тази млада жена, че не е привлекателна - това може да се случи само в среди, които нямат нищо против гей-парадите.
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох на дядааааа, това да го хванеш, па бачкай, бачкай ....
45
1
 
2
 
! Отговори
.... преди 6 години
18+ oпинци...