Трансджендър роди бебе! Нямало да е с определен пол

Като порасне детето, само щяло да се определи, обяснил родителят
14 дек 2017 22:10, Петя Славова
39
Трансджендър роди бебе! Нямало да е с определен пол
Снимка: Кадър от You Tube

Трансджендър от САЩ  роди бебе след като е започнал трансформация от жена в мъж. Роден като жена Кейси Съливан от щата Уисконсин родил първото си дете преди пет години, когато още не бил сменил пола си.

Четири години след това той започва да приема мъжки хормони и премахнал гърдите си. Но заради раждането на второто си дете от своя партньор Стивън, на Кейси му се налага за известно време да се откаже от хормонална терапия, съобщава The Mirror.

Когато се родило детето му – Феникс, с тегло 3,8 кг, на Съливан му се наложило да кърми бебето с донорско мляко. Двойката отказват и да обявят пола на малкото, тъй като смятат то да расте с неутрална полова идентичност и когато порасне да се определи само.

"Не харесвам, когато ми приписват какъв е пола на бебето ми. То ще порасне и ще реши. А въпросът какви са му гениталиите, ми се струва ужасен", отбелязал родителят.

Съливан заявил, че не смята бременността за женска черта и не вярва в ролята на пола. Той се родил жена, на 19 години за първи път се омъжил, но започнал да страда от депресия.

Когато родил за първи път се надявал, че това ще го накара да се почувства повече жена, но това не се случило. Три месеца след раждането Кейси се обявил за трансджендър и неговият мъж го изоставил.

Вижте още от живота в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Как ли щеше да се чуства Дарвин с неговата нефункционираща вече теория :)
33
2
 
10
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Да отнемат на сила детето;Да го дадат на приемни родители с нормална ориентация и добро име;Да забранят на сбъркани да имат потомство чрез принудителна кастрация и забрана за осиновяване.
32
2
 
12
 
! Отговори
СМРАД преди 6 години
НАПРАВО ЩЯХ ДА ПОВЪРНА..УДАРИХ ДВЕ ГРОЗДАНКИ ДА МИ СЕ РАЗКАРА....И ТОВА Е В АМЕРИКА.....МЕЧТАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕМОКРАТИ....
31
2
 
11
 
! Отговори
* преди 6 години
Направо се отвратих!И тая сбърканата ще възпитава едно невинно детенце,така ли!?Пусто дърво,ама по-дебело и неокастрено!!!!
30
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв мъж ще е тази без меч. Такива са за лечение. Горките им деца!
29
4
 
36
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
Повръща ми се от такива новини. А и аз не разбирам - бил жена, омъжила се, но не се чувствала добре; станала мъж, пак се омъжил и родил. :/ Вместо да ги лекуват, ги подкрепят и те се развращават все повече. И да - има само два пола, всичко останало е психично отклонение и не е нормално.
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия *** изцепки при разноцветните и при мигрантите не вървят. Техния прицел е белият човек. Раждаемостта на европеидите почти навсякъде е отрицателна. Нали и това е основната цел - да ни затрият?
27
3
 
36
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 6 години
Жена се прави на мъж, за да се омъжи и да роди... Това не мога да го вдяна, а и докторите тук при нас не искат да ми го обяснят.
26
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откачена работа.
25
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човешкото общество е много болно и извратено от неолибералните ценности и лицемерна търпимост. Вселената няма да търпи дълго това.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси якото пи че е тая с брадата...
23
5
 
35
 
! Отговори
Трансидиот преди 6 години
А в Библията пише че Содом и Гомор са били унищожени.....Дали и съвременния Содом (ФАЩ) ще последва съдбата им?
22
2
 
21
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
Голяма работа! Аз родих още преди 4 години! Сега празнувахме рождения ден на кьопека, заедно с бате Яшар и чичо Сабри. Въртяхме се и се дънихме цяла вечер, а кьопечето гледаше с големите си празни очи.
21
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При определени условия мъжете също могат да имат мляко и да кърмят.Знам, че звучи гадно и неестествено в най-добрия случай, но съгласете се, природата е по-мъдра от нас!?Иначе защо мислите че и мъжете се раждат с гърди, макар и плоски, че и зърна имат?За какво са ни?
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата стъпка мъж да роди е осъществено...честито на християните!
19
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горното дете. Ако е момче възпитавайте го, като такова, ако е момиче също. Иде ми се да крещя. Терапии, хормони.....ненормалности и много толерантност, но в неправилна посока. Това деградира обществото. Такива ли трябва да са родителите? Гледах знаменитости да се направят на интересни на момчетата си обличат рокля. Защо бъркат в нечия психика? Често обратната наклонност не е по рождение, тя е създадена с възпитанието и такова поведение.
18
3
 
32
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Тръмп да иде за един месец на почивка и да назначи другаря Ким да ръководи САЩ през това време
17
6
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Отврат! Отново САЩ са водещи в новостите.
16
5
 
19
 
! Отговори
Шорош преди 6 години
Днес у САЩ утре и в други градове.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАДАТА ЖЕНА :D ИМАЛО ГИ Е ТАКИВА В ЦИРКА :D ТЪЙ, ЧЕ ТУК НОВИНА НЯМАНАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО: ТРИТЕ СЕСТРИ ВЪРКОЛАЦИПРЕКОМЕРНОТО ОКОСМЯВАНЕ ПРИ ЖЕНИТЕ БЕШЕ НЯКАКВО ЗАБОЛЯВАНЕ :D