Дамите в паника! На хоризонта – мъже златотърсачи!

Как да разбереш, че той те използва и търси изгода
17 мар 2018 22:26,
40
Дамите в паника! На хоризонта – мъже златотърсачи!
Снимка: Instagram

Има много легенди за жени, които търсят изгодата. Жени, които оплитат мъжете в мрежа от лъжи и обещания, за да получат материална изгода. 

Но не само жените са способни на подобни подли маневри. Господата в днешно време стават все по-смели в желанието си да бъдат обгрижвани финансово от своята половинка.
 
Имате ли усещането, че сте банка, която раздава щедро, без лихви и дори без връщане? Възможно ли е да сте попаднали на мъж, който ви използва за пари?

Ето няколко начина да разберете дали един мъж си пада по вас или по вашите възможности:

1. Имате потенциал да бъдете жертва
 
Като за начало, вие трябва да разполагате с възможности. Дали вашите родите са заможни и можете да се похвалите с имоти, хубава кола и пълно портмоне или просто изкарвате добра заплата – самият факт, че изглеждате апетитно за „паразитите“ трябва да ви прави внимателни.

2. Той често "забравя" портмонето си
 
Представяте ли си, че ще имате среща с готина мацка и няма да носите пари? Един нормален мъж по-скоро би отменил срещата, отколкото да остави най-безцеремонно дамата да плати всичко.
 
Ако вашият красавец най-редовно е забравил парите си или пък има финансови затруднения (но това не му пречи да ви кани на среща), значи си имате работа с мъж, който смята, че другите са му длъжни.
 
3. Той е претенциозен
 
Обича да се оплаква и да мрънка, за да ви накара постоянно да го успокоявате и междувременно да го поглезите с някакъв подарък.
 
Липсата на собствени пари, обаче, никак не го притеснява и той държи да посещавате хубави заведения, като си поръчва смело скъпи ястия или питиета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така ще има повече български жени за чужденците. Българите и те вече спряха се оглеждат за български жени. А и не си харесват и уважават жените.
12
2
 
35
 
! Отговори
Винаги е ималоТакива преди 6 години
Даже и през социализма, когато уж повечето хора са имали приблизително еднакви заплати, шансове, собственост.И до днес се разказва кой за коя се е оженил, за да получи жителство, кой е взел момиче, чийто баща може да му купи кола, кой се е подмилквал на шефска щерка и кой е търсил щерка на АБПФК заради привилегиите. Даже един го сочат с пръст, че в казармата завъртял главата на командирска дъщеря, оженил се и наскоро след уволнението се развел.Сега пък търсят богаташки или уредени чужденки.
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все говорите жените трябва да прощават да преживяват и подобни. А мъжа защо не се примири. Всичко е приключило. Не е било. Забравя!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Примирява се! Никога не е било.
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като използва и е долен си получава заслуженото. Оставят го. Дали ще използва една жена за секс, пари за положение все е унизително за жената. Жената има достойнство някакво някакъв авторитет. Да го мачка на произвол за лична угоди и удовлетворение. Да се подиграваш в същото време да зословиш по неин адрес. Да изневеряваш с наглост и безочие. Много...., много трябва да си дебелокожо и без сърдечен.Няма такова нещо жената да страда за подобен човек с подобни действия спрямо нея.Той не съществува.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Някои си пасват!
7
6
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Нали искат еманципация ,да почнат те да черпят ,дават подаръци и пари на поразия за единия с.кс,всичко се връща в крайна сметка,нали ;) !!!!
6
3
 
23
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До 25 годишенЕдва ли. Младите лъвчета рядко са интересни, а жените с пари стандартно са умни или поне добри комбинатори. На 25 вече трябва да знаете, че сексът е основно в главите на участващите - гимнастика мога да правя и във фитнеса.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое ти е чудно? . Половината 28-30 годишни са с гаджета на по 40 години.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те младите лъвове ходят при житейски обиграните лъвки.
3
13
 
14
 
! Отговори
25 годишен преди 6 години
Добре замислете се, а на по-възрастните дами не им се ще да опукат някое младо лъвче?
2
4
 
32
 
! Отговори
Тъй е преди 6 години
С появата на фемнизма и феминистките, които имат почти равни на мъжете права, дори много жени са шефове и директори, един мъж по естествен начин би оценил една жена, която се е реализирала.В този случай той би изисквал и тя да отговаря на положението си, като носи пари,но същевременно трябва да може да се справя и в домакинството и в отлгеждането на деца.Всички знаят, че феминизмът е в ушърб на самите жени.затова и е пълно със самотни жени-Мъжете вече трудно влизат в обичайната си роля на водчи
1
7
 
1
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Си до би