Майка на четири деца с бизнес: Секс кукли под наем!

Историята на Джейд Станли от Великобритания
16 окт 2018 20:57, Петя Славова
11
Майка на четири деца с бизнес: Секс кукли под наем!
Снимка: архив, Reuters

Бизнес оферта идва изненадващо от Великобриания. Джейд Станли, която е майка на четири деца е решила да подсигури финансово наследниците си като се захване с доста странен бизнес, а именно: предлага секс кукли под наем срещу 345 британски лири за една седмица, пише в. "Metro".

Жената първо е имала верига магазини за шезлонги, но вдъхновена от сексуалната куклена индустрия решила да смени бизнеса. За този "отрасъл" научила от статия във вестник и сега и тя признава, че бизнесът й процъфтява.

Предприемчивата 35-годишна Станли от град Бромсгроув от графство Уостършър открила празната все още ниша в пазара и бързо решила да се възползва от нея. По думите й бизнесът й се развива много добре и тя е разработила няколко бюра в страната. Клиентите могат да си изберат 6 кукли от женски пол и една от мъжки. Пратката се доставя до клиента в дискретен кашон от дискретен куриер. Потребителите предварително могат да уточнят какъв типаж желаят да наемат под наем, цвят на кожата, на косата, на очите и т.н.. А куклите носят имена като Сиена и Синди.

Джейд Станли обяснява, че "стоката" й е в помощ на хора, които търсят утеха, но не се чувстват добре в социални ситуации. По думите й сред клиентите й са хора, загубили партньорите си и намиращи прилика с някоя от куклите. След като куклата се върне в компанията, тя се почиства старателно, а половите й органи се заменят с нови.

Вижте още от историята на Джейд Станли в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: секс куклиДжейд Станли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 5И кво, обръщението към жените-куличке стана реално! Ама ти ако си ок. то аэ не съм, щото не е правилно, мисля аэ.А който не мисли като мен, има проблеми със себе си
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените са много, но са особено нагли и капризни в последно време. От тях човек не бива да го е страх, но трябва да се пази. Същества на които не може човек да вярва, че няма да го издънят по незнаен повод. Затова идва времето на куклите. Нито мрънкат, нито отказват, и най важното няма да тръгнат да те злепоставят.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евро "ценности"
2
4
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Ами щом има четири деца, явно някой се е прежалил.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тя самата става ли за отсичане, ако замести една от куклите?Едно от мойте деца на времето искаше едно мърляво улично коте."Погледни колко хубави играчки имаш.Защо ти е това мръсно коте?"Попитах."Искам нещо живичко"Тя отговори.