За да спести от свръхбагаж: Шотландец се навлече с 15 блузи

Мъжът пренебрегнал топлото време
8 юли 2019 22:32, Петя Славова
11
За да спести от свръхбагаж: Шотландец се навлече с 15 блузи
Снимка: Кадър от You Tube

Таксите за багаж дразнят не един от пасажерите на евтините аеролинии. Сред тях е и шотландецът Джон Ървин, който трябваше да намали дрехите в багажа си, който се оказал със свръх тегло. Така мъжът пренебрегна топлото време и навлече 15 блузи пред очите на останалите пътници и екипажа на летището в Ница, съобщава Metro.

Това се наложило, тъй като при претеглянето на багажа се оказало, че семейството е надхвърлило лимита с осем килограма. Бащата Джон Ървин бързо намерил решение - навлякъл всичко, което може, въпреки че температурата била около 30 градуса Целзий. Наземният персонал си умрял от смях.

Единственото притеснение на семейството било как Джон ще премине през проверката за безопасност. Той се справил и с това, пише БТА.

Всичките тези преживявания около пътуването на фамилията била заснета от сина на Джош, който разпространил видеото в интернет. Само за ден клипът е гледан 475 000 пъти.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз съм на мнение, че билетите трябва да се продават с цена на кг. Защо примерно аз с моите 54 кг имам право на 20 кг багаж, а пътник, тежащ 120 кг има право на същия, при положение, че аз само от собственото си тегло пестя на компанията едни 66 кг? Това не е е ли дискриминация? И горивото на самолета не зависи ли от количеството товар? Тогава защо аз плащам заради другия?
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да не останем назад, сега габровец трябва да направи нещо подобно с 20 блузи!
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Логиката на авиопревозвачите е неразбираема. Ще ме таксуват солено за 2кг. свръх тегло, обаче лелка слоница, с малка чанта не плаща нищо... въпреки, че е 35кг. отгоре...
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За какво му се подиграват на човека? Беден е, ще пътува с евтин самолет и се заяждат с багажа му. Какво да измисли друго като бърза. Да бяха се съжалили по-малко блузи да си сложи ама не става. Българин 20 блузи щеше да си навлече и да имаше пари,за да икономиса.
2
1
 
12
 
! Отговори
Ж преди 10 месеца
Интересна дума свръхбагаж .... някои авиолинии продават билети като за автобус и багажът се плаща допълнително. Една от тези компании е Уисеър любимата на българите, разрешеният ръчен багаж е с размерите на дамска чанта.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ИСТОРИЯТА ПОЗНАВА САМО ЕДИН СЛУЧАЙ, КОГАТО ШОТЛАНДЕЦ ИЗПУСНАЛ 1 ПЕНИ

И ТО … АМИ ТО ПАДНАЛО НА ВРАТА му