Хо хо хо и милиони печалба за коледната комедия

"Запознай се с малките" запази лидерската си позиция в боксофиса на САЩ и през втория празничен уикенд
Обновена: 3 яну 2011 14:26 | 3 яну 2011 14:25,
0
Хо хо хо и милиони печалба за коледната комедия

През празничния уикенд тройката на лидерите в боксофис класацията в Сверна Америка не се е променила.

Празничното настроение отново короняса комедията "Запознай се с малките" на топпозицията за втора поредна седмица, с приходи от 26,3 милиона долара от продажбата на билети.

За 12 дни на екран комедията с Бен Стилър и Робърт де Ниро в главните роли е донесла на създателите си 103,2 милиона долара.

На второ място е лентата "Непреклонните" – римейк на класическия уестърн с Джон Уейн от 1969 година, режисиран от любимците на критиката братя Коен. Приходите от продажбата на билети за филма с Джеф Бриджес и Мат Деймън през уикенда възлизат на 24,5 милиона долара.

Третото място, с 18,3 милиона долара приходи, е за триизмерната фантастика "Трон: Заветът".

Четвърта и пета позиция в боксофиса заемат първата триизмерна екранизация на "Мечокът Йоги" и "Хрониките на Нарния: Плаването на "Разсъмване" – третият от поредицата филми по романите на К. С. Луис.

Приходите от продажбата на билети за двете ленти през уикенда възлизат съответно на 13,0 и 10,5 милиона долара.

Още по темата

Анимацията "Рапунцел и разбойникът" отново завоюва по-предни позиции и се качи от девето на шесто място този уикенд, с приход от 10,0 млн. долара. Следва я спортната биографична драма The Fighter с Марк Уолбърг и Крисчън Бейл.

На осмата позиция е комедията "Пътешествията на Гъливер" с Джак Блек в главната роля – съвременен прочит на класическия роман на Джонатан Суифт.

Предпоследното място е за новия филм на Дарън Аронофски "Черният лебед", а на десетата позиция се нарежда един от най-награждаваните филми през изминалата година – "Речта на Краля" с Колин Фърт и Хелена Бонъм Картър, с печалба от 7,6 милиона в новогодишния уикенд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари