Запознай се с малките... на Коледа

Грег Фокър (Бен Стилър) продължава епичната битка с тъста си Джак (Робърт де Ниро) в третата част от комедийната поредица
Обновена: 3 ное 2010 09:14 | 3 ное 2010 09:14,
9
Запознай се с малките... на Коледа
Снимка: Форум филм

Бен Стилър продължава епичната си битка срещу Робърт де Ниро в третата част на поредицата – „Запознай се с малките“.

В нея след десетгодишен брак с Пам (Тери Поло), близнаци и безброй перипетии Грег Фокър е напът да премине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак.

Сега, изпаднал в тежко финансово положение, непохватният татко Грег е принуден да работи във фармацевтична компания. Това автоматично съживява подозренията на тъста му Джак и бившият агент на ЦРУ се завръща в играта на нерви с любимия си опонент.

Когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците им, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата.

В третата част от комедийната поредица освен познатите ни Робърт де Ниро, Бен Стилър и Оуен Уилсън, ще видим отново Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд. Новите актьорски попълнения във филма са Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел, които се присъединяват към звездния екип от предишните две части на лентата.

В „Запознай се с нашите” санитарят Грег Фокър премина през деветте кръга на ада преди да предложи на приятелката си Пам, след като срещна баща й – Джак (Де Ниро). През 2004 г. в „Запознай ме с вашите” проблемните ситуации връхлетяха, когато Джак се запозна с ексцентричното семейство на Грег, изиграно по блестящ начин от Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд.

Третата част пък ще покаже опита на Грег да се възкачи най-сетне на семейния трон.

Премиерата на филма у нас е на 24 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо няма субтитри? В България ли живееме или в Щатите?
8
1
 
18
 
! Отговори
petar преди 13 години
Де Ниро за това е велик, защото може да играе във всичко. Страхотен е и в първите 2 части на тази комедия. До Жена: Ти си *** ***. Гледай извисени филмчета, има доста, не се занимавай с халтурки.
7
0
 
18
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Не може всеки филм да е безсмъртна класика. Филмите от поредицата са повече от прилични, особено сравнени с повечето съвременни комедии, така че нито де Ниро, нито който и да е от артистите прави нещо "тъжно" играейки в тях.
6
0
 
16
 
! Отговори
Hehe преди 13 години
Обащаващо изглежда, определено ще се гледа. На първия много се забавлявах ;-)
5
2
 
13
 
! Отговори
szh преди 13 години
Ei jena, mn si zle! Robert de Niro pravi hitovi i seriozni filmi i komedii. A filma si e prosto 4udesen - edna ot nai yakite komedi za poslednoto desetiletie. Taka 4e pls, vzemi si filmoobrazovai malko
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
епа тури си примка и се обеси
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Заглавието направо кърти - Little Fockers ... :)
2
0
 
20
 
! Отговори
444 преди 13 години
Трейлъра много ми хареса. Предните две части бяха много забавни и изглежда че и третата ще е такава. Нямам търпение да го гледам!
1
46
 
6
 
! Отговори
Жена преди 13 години
Много е тъжно, когато актьор от класата на Робърт забрави какво е стойностно кино. Бълва халтурка след халтурка. Няма вече "Ловецът на елени", "История от Бронкс", а само бозички. Жалко, жалко...