Love.net отстъпи на Рио

Подобно на „Тилт“, българският филм бе изместен от първата позиция в боксофиса от анимация
Обновена: 14 апр 2011 09:46 | 14 апр 2011 09:46,
23
Love.net отстъпи на Рио
Плакат: Александра филмс / Twentieth Century Fox

Подобно на "Тилт", изместен от „Ранго“, и Love.net бе детрониран от топпозицията в българския офис тази седмица от анимация.

Комедията за деца и възрастни "Рио", в която са вплетени редица гласове на популярни актьори и певци, е на първа позиция сред най-гледаните филми у нас за миналия уикенд.

Историята за папагала Блу е предпочетена за гледане от 18 960 зрители, като събраните приходи от триизмерната анимация са 197 016 лева.

На втора позиция в боксофиса е българският Love.net. Лентата на Илиян Джевелеков, разказваща паралелни истории, чиято пресечна точка е интернет, е гледана за първите си десет дни на екран от 76 602-ма зрители и е събрала над 550 хиляди лева, от които над 156 хиляди лева от миналия уикенд.

На трета позиция е трилърът с Антъни Хопкинс "Ритуалът", който макар и показван само на седем екрана за първите си три дни, е имал 5340 зрители и приход от над 52 600 лева.

Друг филм с трилър елементи, също премиера за миналата седмица – "Първичен код", заема четвърта позиция. Лентата е гледан от 4015 зрители и има приход от 32 858 лева.

Екшънът с Робърт де Ниро "Високо напрежение" е на пета позиция сред най-гледаните заглавия с вече 32 482-ма зрители и над 250 хиляди лева приходи от билети. 

Още по темата
17 мар 2011 12:20
4

Комедията с Адам Сандлър и Дженифър Анистън "Жена назаем" е на шесто място с 18 хиляди зрители и близо 130 хиляди лева печалба.

Историята за хамелеона  "Ранго" е на седмо място в боксофиса. За над месец на екран анимацията е гледана от 37 430 зрители и има 259 617 приходи.

Друга анимация – триизмерната "Майло на Марс", е на осмо място.

Последните 2 позиции са за „Sucker Punch: Измислен свят" и трилъра "Червената шапчица".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
дедо ти преди 13 години
Аз съм доволен от филма даже много ми хареса, сюжета беше готин имаше добри лафчета, бързо се развиваше действието,и имаше както и комични и драматични моменти.Като цяло филма показва колко много самотни хора има как ежедневието води до съсипия и преди всичко че човек има нужда от любов и нормално отношение.
22
0
 
2
 
! Отговори
ДО 16 преди 13 години
За твое сведение гледала съм и 4-те филма - "Мисия Лондон", "TILT", "Стъпки в пясъка" и последното замаскирано порно "Love.net". И все още твърдя, че "Стъпки в пясъка" е най-качествения от 4-те, въпреки слабото рекламиране. "Мисия Лондон", колкото и да се рекламираше поне не се взимаше на сериозно. И за секунда никой никъде не е твърдял, че ще бъде нещо по-различно от щура комедия. "TILT" вероятно ще се е харесал на софиянците, на мен не ми хареса особено - прекалено много софийски жаргон имаше
21
0
 
11
 
! Отговори
баба ви преди 13 години
Добре са го измислили. Вземат субсидии и се правят на големи творци. Само не разбирам, защо искат от нас да им гледаме бозите. Гледах LOVE.NET. Изкуствена работа. Христо Шопов игра много добре, но другите...и днес, като се сетя за "13-тата годеница на принца ме напушва на смях", а това което гледах преди седмица не остави никакви емоции в мен.
20
0
 
1
 
! Отговори
.!. преди 13 години
до долния - може ли да ми кажеш кои са тия таланти щото аз освен актьорите от комиците които играят в столичани повече нз други актьори с талант е и старите които вече са се доказали по един или друг начин
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 18 от 17Дали съм прав или не - практиката показва, че когато едно дете се обгрижва от много баби, то по правило е хилаво и негодно за нормален живот. :( Ако оставим пазарът сам да избира е сигурно, че доста таланти ще погинат от глад, но и абсолютно сигурно, че ще се появят и гениални творби. Струва си жертвата!
18
0
 
7
 
! Отговори
до 16 и 17 преди 13 години
16 ти си доста млад и глупав още ми се струва доста неща не са ти ясни а за филма гаранция си ударил една *** след тва като максимум хахадо 17 много си прав ама много
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 16В Холивуд дали са на дотации? Дали филмовите компании получават средства от данъкоплатеца? Пазарът решава кой филм е добър и кой - не. А филмовата индустрия е многомилиарден бизнес. Аз лично бих бил против да се финансират филми от бюджета. Имам силни опасения, че наши хора ще папкат и ще правят бози. Който има какво да каже, ще намери средствата за да го направи.
16
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Филмът Love.net е супер, само който не го е гледал може да твърди, че е ***. И стига вече с това, че сме бедни. Дай като сме бедни да не правим филми (които нямат нищо общо с държавния бюджет). Всички да ходим в черно, да не се усмихваме, да не си вдигаме щорите защото сме бедни. А всъщност ние не сме бедни, а сме на прага на бедността. Това е състояние, в което повечето хора се озлобяват и изпростяват. Затова нарочно ни държат в такова състояние.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еми то с такава мулти реклама на прехвалените TILT и Love.net много ясно, че ще са най-гледаните. И много ясно, че "РИО" ще бъде предпочетен пред тях. Какво да им гледам голотиите на нашите "актриси" ли? Интересно колко ли хора разбраха, че точно по времето на прехваления TILT даваха и друг български филм, който не беше толкова широко рекламиран, но за сметка на това беше поне 100 пъти по-интересен, трогателен и забавен?
14
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 13 години
Филмът е ***.Няколко банални случки от сайтовете за запознанства изкривени достатъчно за да предизвикат поне според автора интерес. Не крачки а скок НАЗАД след "Мисия Лондон" .
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да си учредим награда , като "Златната малинка" ( The Golden Raspberry Awards ) . :)))
12
0
 
12
 
! Отговори
до 11 преди 13 години
кви минуси бе брато много си прав аз твоито мнение съм изразявал още като излезна ТИЛТ и почнаха да го възхваляват още преди да го бяха пуснали по кината ТИЛТ И ЛОВ.НЕТ ТРЯБВа ДА ВОДЯТ КЛАСАЦИЯАТА ЗА нАй ТЪПИТЕ ФИЛМИ
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През всички времена интеригенцията е спасявала народа духовно и го е водила напред. За съжаление с тези еротични филми и като цяло българското кино днес не се различава много от чалгаджийския стил. Това е тъжното и трагичното в бъргарското кино днес. С литературата не е така. Пишете минуси, но това е моето лично мнение. Омръзна ми да се коментира този глупав филм.
10
0
 
8
 
! Отговори
.!. преди 13 години
много ясно че ще отстъпи то толко *** филм не съм гледал ОТ ТИЛТ насам
9
0
 
8
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Еми много ясно бе аз си гледах за папалгчето какво да им гледам на тези измислени звезди дето се снимат във филм,който пропагандира простотията!ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПРЕДИ LOVE.NET ИЗЛЕЗНА РУСКИ ФИЛМ "ЛЮБОВ.РУ" ПООЗНАЙТЕ КОЛКО Е "ОРИГНАЛНА" ИДЕЯТА НА РЕЖИСЬОРА! Ай със здраве!
8
1
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 13 години
защото българското участие в мисия лондон беше сведено до минимум. целият продукционен екип са унгарци, а нещото, което смърдеше ужасно в целия филм беше играта на българските актьори. ядваше се, когато говореха на дървен английски, но когато играеха дървено на български не се издържаше, ама никак. говоря за двамата главни герои и за жената на президента. по-слаба актьорска игра не съм виждал от много години
7
2
 
21
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Време е при този недостиг на средства в страната, да се прекрати субсидирането на скъпоструващото хоби на т.н. "филмови дейци"!Да се отбият кинаджиите от държавната цицка!Вече ми се повръща от неспирните реклами на "Под прикритие"!Въобще не смятам да гледам поредната недомислица и недонаправица по БНТ!
6
3
 
19
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Нормално, тия двамата Бахарови ли са, какви са, се надпреварват кой да играе по-изкуствено... Всичките актьори се държат като за реклама на мобилен оператор... Мисия Лондон що не го изпревариха анимации? Че даже и Аватар отрепа...
5
2
 
14
 
! Отговори
RGB преди 13 години
анонимен добра идея, вземи патента докато не ти я открадна ...:)
4
4
 
21
 
! Отговори
<---> преди 13 години
Много *** филм не се лъжете да давате пари