Крисчън Бейл захвърля наметалото на Батман

Актьорът ще играе във филма за последен път
Обновена: 28 ное 2011 17:39 | 28 ное 2011 16:25,
1
Крисчън Бейл захвърля наметалото на Батман
Снимка: архив, Reuters

Известният британски актьор Крисчън Бейл, който се снима в екранизациите на популярните комикси за приключенията на Батман, съобщи, че участва в подобен проект за последен път, съобщиха световните агенции.

"Тези дни се преобразих в Батман. Това е за последен път. Свалям наметалото на прилепа", заяви носителят на "Оскар".  Актьорът уточни за в. "Филипин дейли инкуайърър", че снимачната част на лентата "Черният рицар: Възраждане" е  приключила.

"Мисля, че снимките на филма окончателно  приключиха, така че всичко е готово. Това сме аз и Крис - това  ще е краят на тази ера на Батман", каза Бейл. 

Крисчън Бейл изпълнява ролята на Батман три пъти. За пръв  път той се появява в "Батман в началото" през 2005 г. Следва "Черният рицар" през 2008 г. Третата лента от поредицата "Черният рицар: Възраждане" ще бъде пусната по кината на 20 юли 2012 г.

Трилогията е режисирана от Кристофър Нолън. Първият филм  носи на създателите си приходи от 372 млн. долара, а вторият - над 1 млрд долара.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БатманКрисчън Бейл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Муки преди 12 години
Факт е, че от както Нолън се зае с режисурата и актьорите поредицата се измени коренно. При това за добро. Но мисля, че като цяло историята е предъвкана и амортизирана.