Чарлийз Терон - нереализираната балерина, достойна за Оскар

Актрисата носи изкуствени гърди и се налива с алкохол в последната си роля
Обновена: 16 яну 2012 12:06 | 16 яну 2012 10:38,
7
Чарлийз Терон - нереализираната балерина, достойна за Оскар
Снимка: сп. W

Тя е красива, талантлива и всеки режисьор би искал да участва във филма му. След ролята й в "Чудовище" Чарлийз получи "Оскар" за най-добра актриса и се превърна в звездите от А-листата на Холивуд.

Във февруарския брой на сп. W блондинката излиза на двойна корица с колегата си Брад Пит. В последния си филм Young Adult тя играе пропаднала авторка, която се връща в родния си град, за да разбие брака на гаджето си от гимназията и през половината време в лентата героинята й е пияна. Ето какво казва тя за последното си превъплъщение:

В Young Adult героинята ти е прекрасна жена на пръв поглед, а вътре в нея е голяма бъркотия. Харесваш ли героинята си Мавис?

Аз харесвам Мавис, но като цяло не мисля, че трябва да харесвам героините си. Емпатията не е чак толкова важна. Решаващото е да разбираш обстоятелствата и историята, за да можеш да пресъздадеш образа по-реално. Героите ти са като твои деца. Понякога те карат да се гордееш, а друг път си казваш: Наистина ли? В Young Adult показвам подмолни трикове, които само една жена може да разбере и направи.

Мавис имаше подплънки над гърдите си с телесен цвят, пълни с някакъв гел. Аз носех такива! Ако нямаш гърди, носиш такива неща. Чувала съм история за едно момиче, което имало среща. Когато момчето тръгнало да я хваща за бюста, тя отишла в тоалетната, за да свали изкуствените неща. Но чантата й била толкова малка, че нямало как да ги скрие в нея. Винаги си представям тази забавна гледка на жени, които не знаят какво да правят с измислените си гърди. Това не е никак секси и затова го добавих към героинята ми Мавис.

Израснала си в Южна Африка, беше ли винаги толкова висока, руса и красива?

Първите 8 години от живота ми нямах предни зъби. Бях доста болнава като дете, постоянно на антибиотици, които ги увреждаха. После започнах да ходя на уроци по танци и зъбите ми лека полека растяха. На 16 години заминах в Милано като модел.

Мечтаела ли си да станеш актриса?

Исках да бъда балерина, но бях прекалено висока и имах много травми. Когато се занимавах с танците, ми разказваха истории и разбрах, че мога да постигна каквото искам, като играя и най-накрая се премесих в Лос Анджелис.

От филмовата индустрия те забелязаха след първата ти роля във филма '2 Days in the Valley". Как беше на кастинга за ролята?

Това ми беше първият кастинг и почти счупих шише кетчуп и го разлях върху себе си, защото в сцената бях простреляна. Изглеждах като маниак. Мисля, че ми дадоха ролята, защото се изплашиха от мен.

Разгледайте фотосесията на прекрасната Чарлийз в галерията на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
12
 
! Отговори
ИТ преди 12 години
Една от много малкото естествени красавици в киното. При това играе добре ролите си и не разчита на ПР-акции за вдигане на рейтинги и самочувствие. Такива жени харесвам и уважавам.
4
0
 
1
 
! Отговори
@IA преди 12 години
много си ***, само като те видях на видеото и ми стана ясно
3
2
 
21
 
! Отговори
Зиг преди 12 години
Страхотна!
2
7
 
2
 
! Отговори
I.A преди 12 години
Гледайте ''Barcode of success TV'' ако искате да бъдете успешни !
1
18
 
11
 
! Отговори
тъпкач преди 12 години
тази бих я шибал здраво!