Всички обичат Джони Деп

Звездата беше обявен за най-любимия актьор на Америка
Обновена: 20 яну 2012 16:00 | 20 яну 2012 15:41, Петя Славова
44
Всички обичат Джони Деп
Снимка: Reuters

Джони Деп често оглавява световни класации.

Този път звездата бе обявен за най-обичания актьор на Америка.

За втора поредна година признанието е спечелено от Деп, съобщи Фимейл фърст.

Джони, който успешно се превъплъти в Джак Спароу от "Карибски пирати", успя да измести личности като Клинт Истууд и Дензъл Уошингтън.

Четвъртото място успя да заеме Том Ханкс, а пети в класацията, съставена с анкета в интернет от Харис пол, е покойният Джон Уейн.

 В челната десетка успяват да намерят място още Джордж Клуни, Сандра Бълок, Харисън Форд, Уил Смит и Адам Сандлър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: джони деп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
5
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Софиянец от пост 36, когато някой каже "нямам никакви проблеми", със сигурност има много сериозни - реакцията на светкавично отрицание казва достатъчно в такъв момент. От първия ти пост разбрахме, че не разбираш от кино, а от следващите разбрахме и причината:)Джони Деп е гениален актьор:)))
29
2
 
3
 
! Отговори
кестион/въпрос/ преди 12 години
Джони, защо заряза Ванеса ?Сега Джо льо такси ли ще я забавлява ????
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aми гледайте си Бубето, Камен, Милото, Нина Роси, Чеканови, Лютови и всички наши мегазвезди известни по цял свят.
27
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 12 години
срещуположния пол В София особено популярни са явно класации от рода на: Най - мразен ...Не си ***, а пълен загубеняк!
26
1
 
13
 
! Отговори
мъж преди 12 години
И Пит и Деп са си много добри и талантливи актьора.Също така и доста заможни.Плюс това са красиви и имат уникален чар, нормално е да са като магнит за срещуполжния.Теб май тва те дразни и ти бърка някъде.Класации колкото си искаш кво им обращаш внимание.Ти американец ли си, шото гледам в Америка е най - любим.
25
1
 
2
 
! Отговори
Ils преди 12 години
"правилна преценка" Де Ниро напоследък играе в комедии (сериозно, нямаше нужда от още една част за Еблюви), Пачино не сме го виждали май от Бандата на Оушън 3 (също много сериозен филм), Никълсън също прави някакви романтични бози, Уошингтън отдавна не е участвал в нищо, Хекман се отказа от киното (май беше след оная боза Фатални жени), Истууд вече само режисира (свършиха уестърните с по две реплики), а ти ми говориш, все едно че само Деп играе в бози.
24
1
 
4
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Софиянец, като си го гледал само в приказки, ти на колко години си.
23
2
 
7
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
"Не виждам къде му е мястото в Холивуд"Определено интересите ти са центрирани в комерсиалното кино. Не, че има нещо лошо в това де...
22
1
 
8
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Софиянец,това ли е проблемът - че Деп е харесван от жените. Затова ли се плюнчиш толкова? Някакви лични твои притеснения ли имаш в отношенията си с жените, че така мразиш, онези които са харесвани от тях?Хайде сега да видим какво е комерс- ако приемем, че това е кино, което е свързано с огромни инвестиции и търси бърза реализация на пазара с цел максимална печалба, то освен "пиратите" и тук-таме още някой негов филм, друго превъплъщение на Деп не влиза в тази категория. Имайки предвид, че според теб неговите филми са 80% комерс, то тогава изводът е, че ти си запознат само с комерсиалните му участия. Другите ти остават неизвестни. При това положение ти подкрепяш мнението ми, че се интересуваш изключително от комерсиално кино и правиш своите оценки или по-точно заклеймяваш, от камбанарията на масовото кино.
21
1
 
2
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Адски добра роля в The brave с Марлон Брандо, жесток филм за един човек, който се съгласява да бъде изтезаван и убит, за да може семейството му да живее добре. Забранен е в Америка, за това трудно би могъл да се намери.
20
2
 
4
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Софиянец, като не знаеш нищо повече за него самия, що се обаждаш изобщо.
19
1
 
6
 
! Отговори
Sisa преди 12 години
"Силвия" не обича да контактува с луди и злобни, и да храни ***. Довиждане
18
1
 
14
 
! Отговори
Ils преди 12 години
Преди години беше казал, че участва във филми, които да гледат децата му, а не просто за печалба. Много ме изкефи тогава. Много е луд, дано да си остане дечко завинаги. Аз ще продължавам да гледам филмите с негово участие, защото до сега не ме е разочаровал. Забавлява се докато играе, забавлява и зрителите, какво повече от това :)
17
2
 
15
 
! Отговори
DG преди 12 години
От софиянец до софиянец... разлика голяма. Много харесвам Джони Деп, някъде бях чела, че си подбира роли на самотни, странни и неразбрани от обществото хора, защото по някакъв начин вижда себе си в тях. Не знам дали е така, но според мен лъха голяма искреност от играта му. Живи и здрави да са всичките. :)
16
2
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 12 години
Всеки си има мнение, особено в изкуството, ама ме е срам, че си написал "Софиянец"! Защото и аз съм. И ме е срам от простотията ти!
15
2
 
3
 
! Отговори
Sisa преди 12 години
Никой от изброените твои любимци не е мой такъв,но гледам филмите им.Явно и ти така,щом знаеш какъв актьор е Джони Деп.Но не можеш да убедиш никой,че е пълен некадърник. Пенявенето ти идва в повече и не си обективен.
14
2
 
8
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Софиянец, избърши си плюнките от монитора и спри да говориш нелепости.Това, че гледаш комерсиално кино и ролите на Пачино ти се струват върха на сладоледа не означава, че Деп е слаб актьор. Само с ролята си в Ед Ууд, той прави едно от най-запомнящите се актьорски представяния на големия екран за 90-те г. Оттам нататък, въпрос на личен избор и на желание е да се наслаждаваш на един от най-големите в съвременната кинематография.Надявам се поредицата Карибски пирати да приключи,за да се насочи отново към голямото изкуство...
13
1
 
15
 
! Отговори
Пешо Венъма преди 12 години
Заради "Аризонска Мечта" и "Страх и Омраза в Лас Вегас" и аз вдигам ръка за Джони.
12
2
 
11
 
! Отговори
Sisa преди 12 години
И кво викаш Софиянец-някви си там заблудени режисьори и продуценти му дават роли,ама той не става за актьор?
11
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джони Деп наистина е доста посредствен актьор. Иначе може и да е много готин като човек, но като актьор не е.