Джони Деп ще играе в новия филм на Уес Андерсън

Продукцията се казва "The Grand Budapest Hotel"
18 юли 2012 08:33, Петя Славова
1
Джони Деп ще играе в новия филм на Уес Андерсън
Снимка: Reuters

Джони Деп ще изпълни една от главните роли в следващия пълнометражен филм на Уес Андерсън, съобщава Deadline.

Продукцията носи името"The Grand Budapest Hotel". Андерсън ще бъде освен режисьор, сценаристи и един от продуцентите на филма. Все още не е ясно какъв точно ще е персонажът на Деп.

Последната творба на Андерсън е "Moonrise Kingdom". В продукцията участват Кара Хейуърд, Джаред Гилман, Брус Уилис, Едуард Нотрън, Бил Мъри, Франсин Макдорман, Харви Кайтел и Тилда Суинтън.

Както съобщава BoxOfficeMojo, сборът от приходи на филма до този момент е 44,7 милиона долара, при бюджет от 16 милиона.

Последното участие на Деп в киното е във филма на Тим Бъртън "Dark Shadows". Филмът е римейк на едноименния телевизионен сериал, който се излъчваше по телевизията от 1966 до 1971 г.

Заедно с Джони в продукцията на Тим Бъртън участваха още Мишел Пфайфър, Хелена Бонъм Картър, Ева Грин и други. Филмът си спечели 234 милиона долара при бюджет от 150 милиона. В момента Деп се снима в продукцията на Гор Вербински"The Lone Ranger". Очаква се филмът да излезе на голям екран през юли 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
След кариерата в дипломацията, мисля да се насоча към киното. С участието си в "Стъклен дом" доказах, че съм роден за актьор! Нищо чудно до няколко години да участвам във филм с Джони Деп. Естествено аз в главната роля, а Джони - второстепенна!